Среда, 24.04.2024, 05:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 12

Професіонали з догляду за гольф-полями знають, як максимально полегшити собі життя за допомогою правильних методів, інструментів і матеріалів. Ось 6 секретів від них, які допоможуть вам виростити чудовий газон своїми руками. 
Іноді одна трава здається зеленішою інший. І гущі. І набагато приємніше і м'якше на дотик. Часом буває прикро, коли, незважаючи на те, що ви витратили багато сил і часу на догляд за газоном на дачі, добитися ідеального результату все одно не вдалося. Так відбувається, тому що дипломовані фахівці сільськогосподарських університетів, що займаються ландшафтним дизайном, і професіонали по догляду за гольф-полями присвячують все своє життя тому, щоб добитися цього. 
Але навіть з постійно зростаючим тиском і вимогою виростити ділянку з ідеальною травою професіонали по догляду за полями для гольфу успішно економлять на воді і хімікатах і, незважаючи на це домагаються чудових результатів. Так вважає Том Брукс, власн ... Читать дальше »

Просмотров: 1166 | Добавил: 329 | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

Що називається кабелем? 
Кабель являє собою одну або ж декілька ізольованих і скручених навколо один одного жив, які поміщені в герметичну оболонку. На такій оболонці може знаходитися додатковий захисний шар, що оберігає кабель від різного роду механічних пошкоджень. 

Де використовуються кабелі? 
За своїми основними функціями кабелі ділять на дві основні групи - силові й контрольні. Силові використовуються для того, щоб передавати і правильно розподіляти електричну енергію, спрямовуючи її до різного роду струмоприймачів і розподільних пристроїв. Контрольні необхідні для з'єднання електричних приладів, апаратів і зборок затискачів (наприклад, в мережах управління, автоматизації та сигналізації) з джерелом струму. 

Які бувають кабелі по типу ізоляційного шару і виду оболонки? 
За різновиди ізоляції і оболонки кабелі можна розділити на кілька основних груп: 

- З просоченою паперовою ізоляцією, поміщені в метале ... Читать дальше »

Просмотров: 2127 | Добавил: 329 | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

1) Лайки, значить популярність? Так, цілком правильно. При додаванні фотографії, Ви робите на нашому сервісі замовлення на лайки. Для друзів і незнайомих Вам людей, Ваша сторінка піднімається в авторитетності, оскільки за фотографіями видно, що більшості користувачів подобається Ваша діяльність або хобі. 

2) Лайки, значить клієнти? Так, більше лайків = більше клієнтів. Ви коли-небудь думали про вплив лайків на залучення нових клієнтів? Ви знали, що при додаванні нової фотографії відразу перевіривши хештеги, Ви знаходитесь на перших сторінках? Як привернути увагу? Все просто! При додаванні фотографії, Вам потрібно накрутка лайків, що б користувачі при вводі хештега, побачили саме Вашу фотографію, на якій стоїть купу лайків і на ній ведуться дискусії. Це дуже сильно зацікавить людини, і велика ймовірність, що саме він додасться до Вас в друзі і буде Вашим клієнтом. 

Получити лайки швидко можна тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1090 | Добавил: 329 | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

Чи знаєш ти, що мультсеріал, за мотивами якого були придумані ігри Даша-слідопит, користувався у хлопчиків і дівчат у всьому світі такою популярністю, що творців мультика неодноразово нагороджували усілякими призами, в тому числі і найпрестижнішими. 
Ти дивишся мультфільми і, в той же час, вчишся цифрам і рахунку, англійської мови і навіть правилам поведінки. Ти граєш в ігри, і отримуєш ще багато всіляких навиком і умінь. Точно так само, як будь-яка серія мультфільму починається з того, що Даша відправляється в похід, будь-який випуск гри Даша-слідопит пропонує якесь подорож і пригода. В одній з ігор Даша потрапляє в казку під час велосипедної прогулянки, і їй доводиться управляти своїм зовсім звичайним транспортним засобом в не зовсім звичайних обставинах. В інших іграх Даші пропонується битися з надокучливими мухами або знайти всі цифри по порядку, скласти букет з квітів або зіграти в міні-гольф. 
Як бачиш, Даша не нудьгує, її весе ... Читать дальше »

Просмотров: 1564 | Добавил: 329 | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

Чим відмити душову кабіну 

Скло душової кабінки, як би ви не старалися цього уникнути, на жаль, покриваються жахливим нальотом, і трапляється ця неприємність у всіх і завжди, якщо тільки ви не витираєте скла насухо після прийняття душу. Так чим відмити душову кабіну від цього гидкого нальоту води? 


Багато хто з вас знають, що у мене в будинку грандіозний ремонт, і ванну ми вже закінчили. Вирішили поставити душову кабінку, але як же я намучилася з миттям цього скла, поки не знайшла спосіб полегшити собі життя і тримати душову в ідеальній чистоті. 

Найпростіше, звичайно ж, використовувати різні готові засоби для в ... Читать дальше »

Просмотров: 1846 | Добавил: 329 | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

Технологія горизонтально-направленого буріння 
Незважаючи на появу самого методу на початку 70-х років XX століття, горизонтально-направлене буріння і зараз залишається елітним і разом з тим найбільш ефективним способом прокладки комунікацій різного призначення, вкрай успішно використовується в будівництві самого широкого діапазону, має геотехнічне застосування і є самим екологічним методом антропологічного вторгнення в надра землі. Важко переоцінити і економічна перевага цього методу. 

У будь-якому з аспектів свого застосування ГНБ увазі закритий спосіб виробництва робіт: впуск свердловини в одній точці і її вихід в інший. Діаметр свердловини, а також її довжина, залежать від мети і задач Вашого проекту. Основною перевагою даного методу є можливість обходу заглиблених об'єктів без розкриття грунту. 
пілотне горизонтальне буріння 
Встановлена ​​в стартовому котловані установка ГНБ зді ... Читать дальше »

Просмотров: 974 | Добавил: 329 | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

Отже, ви вирішили провести відпустку в Туреччині. 

Хороший готель є одним з основних компонентів успішного відпочинку. Тому треба поставитися серйозно до своєму виборі, так як від нього залежить дуже багато. Заходимо на touringo.ru і дивимося на відгуки користувачів для вашого міста. Якщо його немає- задаємо питання і напевно хтось відповість. 

Сьогодні практично будь-яке туристичне агентство може запропонувати велику кількість готелів різних категорій в цій країні. Ось кілька практичних порад для тих, хто не хоче затьмарювати відпочинок на вимушені переміщення і розборки з адміністрацією. 

Всі готелі Туреччини мають певну категорію, яка виражається в кількості зірок (готелі категорії 3 *, 4 *, 5 *). Категорії нижче 3 * в Туреччині зустрічаються досить рідко. Найбільш популярні готелі туреччини 4 - це як правило 4х зіркові готелі. 

Список готелів ви знайдете тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1484 | Добавил: 329 | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz