Суббота, 20.04.2024, 17:09
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 12 » Технологія ГНБ (Горизонтальний напрямок буріння) техстройторг
18:48
Технологія ГНБ (Горизонтальний напрямок буріння) техстройторг

Технологія горизонтально-направленого буріння 
Незважаючи на появу самого методу на початку 70-х років XX століття, горизонтально-направлене буріння і зараз залишається елітним і разом з тим найбільш ефективним способом прокладки комунікацій різного призначення, вкрай успішно використовується в будівництві самого широкого діапазону, має геотехнічне застосування і є самим екологічним методом антропологічного вторгнення в надра землі. Важко переоцінити і економічна перевага цього методу. 

У будь-якому з аспектів свого застосування ГНБ увазі закритий спосіб виробництва робіт: впуск свердловини в одній точці і її вихід в інший. Діаметр свердловини, а також її довжина, залежать від мети і задач Вашого проекту. Основною перевагою даного методу є можливість обходу заглиблених об'єктів без розкриття грунту. 
пілотне горизонтальне буріння 
Встановлена ​​в стартовому котловані установка ГНБ здійснює на першому етапі буріння пілотної свердловини. Контроль траєкторії бурової головки відбувається за допомогою локаційної системи оператором на поверхні. Слідом за бурової головкою на першій штанзі в свердловину по черзі приєднуються одна за одною наступні бурові штанги, будова яких дозволяє подавати буровий розчин в бурову головку для проходу грунтів різної складності. Згідно заданими координатами вихід пілотної свердловини здійснюється в заданій точці в кінцевому котловані. 
Оскільки діаметр нитки трубопроводу згідно проектам має найширший діапазон, розширення пілотної свердловини може здійснюватися як одного разу, так і в декілька заходів. По досягненню необхідного діаметра в підготовлене бурове отвір затягується труба. 
розширення свердловини 

Вся інформація про ГНБ, а також замовити буріння можна тут: техстройторг .
Завжди швидко, якісно та за доступною ціною.

Діапазон застосування техніки горизонтально-направленого буріння постійно розширюється. На сьогоднішній день найбільш масштабними вважаються роботи по подовженню водопровідної мережі, осушенню під тиском, прокладці кабелів передачі даних. Цікавий такий аспект застосування техніки ГНБ як прокладка нових труб всередині вже існуючої нитки трубопроводу. 
Виходячи із завдань і масштабу Вашого проекту, здійснюється вибір установки для виробництва робіт. На сьогоднішній день лінійка бурових установок починається від машин з силою протягання 8 тонн і закінчується 600-тонними Максі-установками.

Просмотров: 974 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz