Четверг, 25.04.2024, 02:50
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 28

Після ремонту будь офісний приміщення вимагає прибирання та наведення порядку. Сама по собі прибирання офісів після ремонту являє собою разову, але досить складну роботу. Тому краще всього після ремонту довірити прибирання вашого офісу клінінгової компанії. Ми рекомендуємо замовити прибирання офісу у професійних прибиральників з кількох причин. Як ми вже сказали, по закінченню ремонтних робіт в офісі достатньо один раз навести порядок і надалі підтримувати його. Наймати штат власних прибиральників в цьому випадку не має сенсу. Набагато простіше і раціональніше звернутися в клінінгову компанію і замовити прибирання в офісі після ремонту. 

Друга причина, по якій варто звертатися до професіоналів - це наявність у клінінгової компанії спеціального прибирального обладнання, засобів для чищення, кваліфікованої команди прибиральників. Фахівці проведуть Післяремонтне прибирання офісу протягом короткого часу, а вам не доведеться відволікатися від своїх справ. Це дуже зручно, виг ... Читать дальше »

Просмотров: 1072 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Будь-яка жінка мріє про шубу з натурального хутра і, нарешті, зважившись на покупку, може дуже довго вибирати ту свою єдину і неповторну шубку. Обмежень у виборі шуб не існує для високих і струнких жінок, їм підійде манто будь-якого фасону і крою без обмежень. Власницям пишних форм варто відмовитися від вибору вироби з довгим хутром, перевагу варто віддати шубі з коротким ворсом. Пальто А-силуету середньої довжини призначене для дівчат з пишними формами у верхній частині тіла, що мають тип фігури «яблуко». 

Якщо ж, навпаки, у вашої фігури варто приховати нижню частину, тобто у вас фігура «груша», виберіть шубу з поясом, яким ви підкреслите свою талію. Дівчатам невеликого росту потрібна укорочена, трохи нижче коліна, полегшена шубка. 

До речі, найпопулярнішою завжди є і буде шубка з норки. Якщо ви вирішили купити шубу з норки, то знайте, що згідно езотериці, норка наділяє індивідуума талантами. Пояснюється все просто: вода - носій інф ... Читать дальше »

Просмотров: 1080 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Несприятлива екологія мегаполісів, стреси на роботі і вдома, недотримання правил здорового харчування, шкідливі звички, порушення режиму відпочинку - далеко не весь список факторів, негативно впливають на здоров'я нашого організму в цілому й на стан нашої шкіри, зокрема. Косметологічні процедури, безумовно, роблять нашу шкіру більш красивою, підтягнутою і молодою. Але головний секрет молодості і краси полягає в оздоровленні всього організму в цілому. Тому моя порада і настійна рекомендація, як доктора - добре відпочити цього влітку! 
Звичайно, у кожного своє розуміння «хорошого відпочинку», але дозвольте все-таки порекомендувати Вам відпочинок на морі. Вибирайте місце з м'яким кліматом, здорової екологічною обстановкою, особливу увагу зверніть на чистоту моря і відсутність різких перепадів температури. 

«Останній час видався важким, і для відновлення сил та енергії необхідно відійти від рутинних справ, переживань і стресів і по- ... Читать дальше »

Просмотров: 846 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Якщо у вас є власний будинок або котедж, то необхідно дбати не тільки про нього, а й про присадибній ділянці. Дуже вигідно виглядає на ділянці газон, але звичайний газон, який потрібно сіяти, вимагає дуже багато часу і регулярного догляду. Куди легше постелити рулонний газон, який не вимагає такого ретельного догляду, і готовий до «використання» практично відразу після застиланні - не доведеться чекати і вносити добрива. 
Рулонний газон не тільки дуже швидко укладається, він ще й легко приживається практично на будь-якому грунті. При цьому не доведеться довго чекати, поки трава здасться з-під грунту, а першу стрижку можна робити вже через тиждень-два після укладки газону. Склад можна підбирати точно так же, як і для звичайних газонів, а готове покриття використовувати для будь-яких цілей: там можна засмагати, грати, влаштовувати вечірки і посиденьки, воно може стати відмінним доповненням всіх інших насаджень і малих архітектурних фо ... Читать дальше »

Просмотров: 986 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

прохідність місця 

Прохідність місця - це кількість пішоходів і автотранспорту, проходять і проїжджають повз офіс за певний час. Якщо Ви зацікавлені у великому потоці клієнтів, то треба вибирати офіс в оренду саме в такому місці. 

Бізнес-центри «Серпуховской Двір» розташовані поруч із великими транспортними розв'язками в пішої доступності від станцій метро. Тільки за день бізнес-центри "Серпуховской Двір" відвідують кілька тисяч чоловік, висока прохідність місця і цільова аудиторія найбільш фінансово активної частини населення Вам буде забезпечена. 

Відвідуваність офісу 

Скільки у Вашому офісі за день, тиждень, місяць буває відвідувачів? Якщо потік відвідувачів великий, то сувора пропускна система і режим попередніх заявок на прохід вельми ускладнять Вам життя. Вибирайте офіс з окремим входом з вулиці або вільним входом. 

У кожному з бізн ... Читать дальше »

Просмотров: 1111 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Кожен, хто збирається або вже почав робити ремонт, задається питанням, який же ламінат, паркетну дошку або паркет купити. На українському ринку можна побачити темряву вітчизняних і зарубіжних виробників, але яке, же краще, як заощадити і де купити? Сьогодні ми розповімо про ламінат. 

Ми провели власні дослідження та зібрали самих надійних та якісних виробників підлогових покриттів. 

Для початку ми розповімо вам, з чого ж складається ламінат. 

        • Захисний шар (покриття просякнуте меламіном або акрилатом) 

          • Декор папір (малюнок на ламінаті) 

          • Водостійка деревоволокнистих плит (МДФ) 

          • Стабілізуючий шар 

Придбати ламінат можна тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1059 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

В якості економічного опалювального обладнання газові котли Beretta, Buderus, Ferroli, Thermona, Viessmann, а також апарати Борінське, зараз дуже популярні, так як природний газ в нашій великій країні є дійсно найдешевшим паливом. Але не всі покупці газових котлів знають, який саме опалювальний котел потрібно підібрати для дому, а також не можуть самостійно визначити, під яку площу потрібен буде даний опалювальний агрегат. Одноконтурний Buderus або двоконтурний газовий котел фірми Viessmann, настінний Борінське або підлоговий котел Thermona, який газовий котел краще буде для опалення приватного будинку, заміського котеджу? Саме з постановки цих питань потрібно починати купівлю котлів. 

Обрати та придбати котел можна тут: котел газовый напольный купить .
Висока якість за доступною ціною.

Одноконтурний газовий котел або д ... Читать дальше »

Просмотров: 1372 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Основним фактором, що впливає на передчасне старіння конструкцій будинку є вологість і атмосферний вплив. Під впливом цього руйнуються бетонні і кам'яні елементи, відбувається загнивання дерев'яних конструкцій і корозія металу. 

Щоб не витрачається зайвий раз на заміну дорогих частин будинку, просто потрібно регулярно проводити профілактичний догляд і ремонт. 

Основи ремонту покрівлі 
Ремонтувати дах своїми руками найкраще в теплу пору року (травень - серпень). При ремонті покрівлі зазвичай використовують той же матеріал, що і при будівництві, проте іноді використовують і інші. Всі матеріали, призначені для ремонту покрівлі, повинні бути відсортовані і ретельно оглянуті на наявність дефектів. Якщо ж знайшли поганий покрівельний матеріал, то його можна застосувати в інших місцях, для це буде досить видалити частину матеріалу з дефектом. 

В першу чергу, на даху, в непридатність приходять спуски, тому під них необхідно підкласти ... Читать дальше »

Просмотров: 1526 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Перцевий аерозоль стане відмінним інструментом самооборони, який можна завжди тримати під рукою - хоч на вулиці, хоч на прогулянці у власному саду. Він здатний захистити вас без небезпечних наслідків. Проте, перш ніж купувати таке пристосування, потрібно подумати про дещо. Як вибрати газовий балончик правильно - ось у чому заковика ... 

Чи дозволяє законодавство носити газові балончики 

Не у всіх країнах дозволяється використовувати газовий балончик. В деяких державах його покупка можлива тільки після пред'явлення ліцензії (Гонконг, Фінляндія, Швеція і т.д.). Подекуди дуже строгі закони (це стосується Ірану, Сінгапуру, Бельгії та ін.), Що забороняють зберігання, носіння і вже тим більше використання такого засобу самооборони. У Росії купувати газовий балончик без ліцензії можуть тільки повнолітні. Тому переконайтеся, що це законно, перш ніж підете в магазин за перцевим аерозолем (це порада для тих, хто вирішив поїхати відпочивати за кордон). 

... Читать дальше »
Просмотров: 1253 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Паркетна підлога в будинку - це модно, престижно і екологічно виправдане. Не всі можуть собі дозволити таке підлогове покриття. Але як би воно не було красиво, приходить час і паркет починає втрачати свій зовнішній вигляд і тому потребує догляду та ремонті. Давайте сьогодні поговоримо про те, як надати вашому паркету первинний вигляд і красу. 

Дрібний ремонт паркетних підлог. 

Дуже часто буває, що необхідно замінити одну з клепок статі. 

Пошкоджену паркетну клепку, яку необхідно замінити, необхідно постаратися витягнути так, щоб сусідні клепки залишилися на місці неушкодженими. Дуже добре для цієї справи підходить стамеска або долото. Розколіть клепку за допомогою цього інструменту на кілька частин уздовж волокон і вона без праці вийде з гнізда. Так видаляють й інші пошкоджені клепки. Потім ремонтують основу і ставлять на місце пошкоджених нові клепки. 

Більше порад по ремонту тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1112 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Квартирне питання це одна з найактуальніших проблем мегаполісів. Рано чи пізно практично кожна людина стикається з необхідністю купити або взяти в оренду житло, якщо звичайно він не один з тих щасливчиків, які отримують квартири у спадок або виграють їх в лотерею. Я розповім, як зняти квартиру і уникнути неприємних ситуацій.
У кого можна зняти квартиру 
Зняти квартиру безпосередньо у господарів - найвигідніший варіант. 
Зняти квартиру через посередників - так званих ріелторів, найбільш часто зустрічається спосіб пошуку житла. 
Зняти квартиру за допомогою агентства з нерухомості. Як правило, солідні агентства займаються хорошими дорогими квартирами, якщо вам потрібно щось подібне - ви їх клієнт, відразу відпадає багато проблем. 
Як і де шукати квартиру 
Шукати квартиру я рекомендую тут: 2222343.ru .
Широкий вибір з детальн ... Читать дальше »

Просмотров: 1026 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz