Четверг, 25.04.2024, 07:13
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 12 » Чим відмити душову кабіну
19:00
Чим відмити душову кабіну

Чим відмити душову кабіну 

Скло душової кабінки, як би ви не старалися цього уникнути, на жаль, покриваються жахливим нальотом, і трапляється ця неприємність у всіх і завжди, якщо тільки ви не витираєте скла насухо після прийняття душу. Так чим відмити душову кабіну від цього гидкого нальоту води? 


Багато хто з вас знають, що у мене в будинку грандіозний ремонт, і ванну ми вже закінчили. Вирішили поставити душову кабінку, але як же я намучилася з миттям цього скла, поки не знайшла спосіб полегшити собі життя і тримати душову в ідеальній чистоті. 

Найпростіше, звичайно ж, використовувати різні готові засоби для видалення нальоту від води на склі. Тільки, як виявилося, більшість з них не допомагають, а допомагають лише ті, які коштують неймовірно дорого. Містер мускул не справився з поставленим завданням. Наліт від води ніяк не хоче йти... Що ж робити і як очистити кабіну? 

Обрати красиву та оригінальну душову кабіну можна тут: как выбрать душевую кабину.
Висока якість за доступними цінами.

Справитися з нальотом можна за допомогою лимонної кислоти. Це універсальний засіб, який можна поставити в один ряд з харчовою содою. 

Щоб відмити скло душової кабіни, приготуйте такий склад: в 1 склянку гарячої води додайте 20 грам лимонної кислоти і розмішайте. Налийте готовий розчин в пульверизатор і побризкати стінки душової кабіни або боксу. Через 10 хвилин змийте. 

Метод дуже хороший, але і тут є невеликий мінус - досить різкий запах. Але сам метод нешкідливий, чого ніяк не скажеш про різну хімію. 

Я дуже довго шукала спосіб позбутися від моторошного нальоту на склі душової, і це дійсно хороший метод. Лимонною кислотою мити потрібно не постійно, а десь раз в один-два тижні. А після кожного застосування душа просто пшикайте на стекла засобом для душової кабіни від Amway. Нічого витирати після не потрібно. Просто пшикаєм і йдемо))) Так наліт не буде накопичуватися, і скла залишатимуться чистими. 

Чесно кажучи, раніше я скептично ставилася до засобів цієї фірми. Але подруги вмовили спробувати цей спрей для душа. Він мене не розчарував. Тому з повною впевненістю рекомендую.

Просмотров: 1847 | Добавил: 329 | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz