Четверг, 28.03.2024, 13:53
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 19

Друзі, сьогодні ви дізнаєтеся про те, яким чином можна розкрутити практично будь аккаунт в популярній соціальній мережі Instagram. Для бувалих SMM-ників я явно не відкрию нічого нового, проте новачкам точно буде корисно ознайомитися. 

Отже, що таке Instagram? Як каже Вікіпедія, це безкоштовний додаток обміну фотографіями і відеозаписами. Однак нам більше цікава сама соціальна мережа, а також як стати в ній трішки популярнішим. 

Я не рекомендую починати з банальної накрутки передплатників, бо на старті це просто слив грошей. Боти не ставитимуть лайки і коментарі, а саме в цьому весь сенс. Красиве число в пункті "Передплатники" вам явно погоди не зробить (хоча багато тп вважають інакше). 

фотографії 
Отже, найголовніше правило - публікуйте тільки красиві і цікаві фотографії. Викиньте свій андроїд з убогої камерою за 2000 рублів, ваші "фотографії" з нікчемним якістю точно не будуть популярні, навіть ... Читать дальше »

Просмотров: 1126 | Добавил: 329 | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

Забавно, але цей запит вельми поширений в мережі Інтернет. І це не дивно, адже найчастіше люди замовляють розробку сайту, абсолютно не замислюючись про те, що ваш сайт всього лише буде один серед мільярда інших, і ніхто про нього не буде нічого знати. Зробити сайт це не півсправи, і навіть не чверть - це просто перший маленький крок. Все найголовніше попереду - це зробити його впізнаваним і затребуваним. 
Як же його розкрутити недорого. А краще безкоштовно? 
Тут, мабуть, існують 2 варіанти розвитку подій. Перший з них це зробити щось особливе, щось унікальне, таке, чого просто немає. Кращий приклад це дітище Цукерберга соціальна мережа Фейсбук. У нього дійсно проект закрутився сам, без дорогих рекламних компаній. Марку достатньо було лише розіслати листи із запрошеннями на емейли учнів Університету. І студенти кинулися дивитися один на одного в одному умовленому інтернет місці. 

Другий варіант - це самостійна робота ... Читать дальше »

Просмотров: 951 | Добавил: 329 | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

У Празі складно знайти хоча б одну вулицю, на якій не було б ресторанів або пабів. Зараз празькі ресторани пропонують дуже широкий ціновий діапазон і меню на будь-який смак, в місті відкрито близько десяти ресторанів, відзначених мішленівські зірками, і приплив туристів тільки сприяє цьому розвитку. 

Незважаючи на велику кількість ресторанів, вибирати місце для вечері потрібно дуже прискіпливо. Так, наприклад, багато кафе і ресторани в центрі міста створені виключно для туристів, ціни там завищені в рази, а якість кухні не завжди відповідає традиційним чеським рецептами. До того ж у таких закладах найчастіше обідають і вечеряють екскурсійні групи, а це значить, що при відвідуванні таких місць ви гарантовано опинитеся в натовпі і шумі. 

Щоб спробувати справжню чеську їжу, приготовлену за всіма правилами і традиціями, відвідайте ресторан The Medieval Tavern, де ви опинитеся в Середньовічній атмосфері святкового бенкету - лави покриті шкурами, зал висвітлюєтьс ... Читать дальше »

Просмотров: 1010 | Добавил: 329 | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

Я вважаю, що розкрутка в соціальних мережах instagram, потрібна нітрохи не менше ніж розкрутка в інших соціальних мережах, для того що б рекламувати і просувати якісь то свої проекти. 

Але, зізнаюся чесно в тому, що якщо я в інших соціальних мережах ще хоча б як то орієнтуюся і там потихеньку просуваюсь вперед, то розкручування instagram для мня особисто, та й напевно не тільки для мене, поки що темний ліс. 

Я і ті, більш нам звичні соціальні мережі почав освоювати зовсім недавно, хоча й працюю в інтернет вже не перший рік, а от до мережі instagram я взагалі ще толком не добрався. А адже для того що б хоча б як то розкрутитися, потрібен якийсь то мінімальний навіть досвід. А часу, на те що б придбати цей досвід катастрофічно не вистачає. 

Швидко розкрутитись в instagram можна з доромогою сервісу: раскрутка instagram аккаунта .
Ш ... Читать дальше »

Просмотров: 1032 | Добавил: 329 | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

Технологія ГНБ застосовується: 

При виробництві робіт в умовах, коли використання землерийної техніки не представляється можливим. 
При прокладанні трубопроводів під автомобільними і залізними дорогами. 
При прокладанні трубопроводів під річками і водоймищами. 
При прокладанні трубопроводів над або під існуючими інженерними мережами та комунікаціями. 
При прокладанні інженерних мереж і комунікацій в упорядкованих зонах (під газонами, дитячими, спортивними майданчиками). 
При прокладанні інженерних мереж і комунікацій в зоні об'єктів особливої ​​важливості. 
Основні підготовчі та виробничі етапи проведення робіт методом ГНБ: 

Замовити ГНБ можна на сайті: tstgnb.ru.
Висока якість за доступною ціною.

< ... Читать дальше »

Просмотров: 1074 | Добавил: 329 | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

У наш час куріння це вже звична справа.
Навколо багато людей курять сигарети.
Усім відомо що вони шкідливі для здоров'я курця а також оточуючих людей.
Дехто пробує кидати, та получається далеко не у всіх.
электронные сигареты Joye це чудова заміна звичайним сигаретам.
Вони не містять речовин горіння і не приносять шкоди здоров'ю.
Не заважають оточуючим.
Мають приємний свіжий запах або не мають його взагалі.
Хоча ціна самої електронної сигарети значно перевищує ціну звичайної, але ви купляєте її тільки раз, а потім просто замінюєте флакони з рідиною які коштують копійки. Тому електронні сигарети це ще і економно.
Одного флакону в середньому хватає на день.
Флакони з рідною також є різної міцності, оскільки містять різні дози нікотину, від 0 мг. на флакон і до 24 мг. та більше.
Якщо ви ще не затятий курильщик, то 10 мг. ... Читать дальше »

Просмотров: 742 | Добавил: 329 | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz