Пятница, 19.04.2024, 21:28
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 12 » Ігри Даша-слідопит
19:23
Ігри Даша-слідопит

Чи знаєш ти, що мультсеріал, за мотивами якого були придумані ігри Даша-слідопит, користувався у хлопчиків і дівчат у всьому світі такою популярністю, що творців мультика неодноразово нагороджували усілякими призами, в тому числі і найпрестижнішими. 
Ти дивишся мультфільми і, в той же час, вчишся цифрам і рахунку, англійської мови і навіть правилам поведінки. Ти граєш в ігри, і отримуєш ще багато всіляких навиком і умінь. Точно так само, як будь-яка серія мультфільму починається з того, що Даша відправляється в похід, будь-який випуск гри Даша-слідопит пропонує якесь подорож і пригода. В одній з ігор Даша потрапляє в казку під час велосипедної прогулянки, і їй доводиться управляти своїм зовсім звичайним транспортним засобом в не зовсім звичайних обставинах. В інших іграх Даші пропонується битися з надокучливими мухами або знайти всі цифри по порядку, скласти букет з квітів або зіграти в міні-гольф. 
Як бачиш, Даша не нудьгує, її весела компанія не стоїть на місці - вона не тільки вирішує поставлені завдання, а й постійно радиться з тобою, хоч ти і знаходишся не в самому мультику, а по той бік екрану. Ігри Даша-слідопит побудовані таким чином, щоб не тільки підказував Даші, як вчинити в тій чи іншій ситуації, а й сам брав участь у всіх пригоди. Тобі надається можливість управляти грою - це велика відповідальність, постався до такої можливості серйозно. 
А ще Даша дуже любить збирати пазли - такі ігри Даша слідопит допомагають розвивати логічне мислення, тренують увагу, а також вчать доводити почату справу до кінця. Всьому цьому важливо навчитися хлопцям і дівчатам твого віку - завдяки таким умінням успіхів у школі буде набагато більше. 

Всі ігри з Дашою на одному сайті: http://winx-play.ru/ .
Все про що мріє кожен фанат.

Ігри Даша-слідопит: друзі завжди приходять на допомогу! 
Отже, ми вже знайомі з друзями Даші - це Тіко-білочка, Борька-бичок, Іса-ігуана, а також Паровозик, містер Тукан і, звичайно, кузен Даші, якого звуть Дієго. Хоч Дієго ще всього вісім років, у нього є свій власний комп'ютер, який може розповісти нашим друзями багато всього цікавого про тварин. 
Як правило, всім пригодам, які пропонують ігри Даша-слідопит, заважає лисеня на ім'я Шахрай. І, треба сказати, його ім'я повністю відповідає його характеру. Цей лисеня постійно шахраює, заважає друзям і створює всякі перешкоди на їх шляху. Тому всієї компанії час від часу доводиться кілька разів крикнути «Шахрай, що не кради!» - Це допомагає ненадовго приструнити шахраєм. 
Ну і, звичайно, не можна забувати про чарівні помічниках Даші - це рюкзачок і карта. Не забувай про ці веселих помічникам під час гри, вони зможуть допомогти тобі вирішити чимало важливих питань. 
Пам'ятай, що наші ігри абсолютно безкоштовні, тобі не потрібно реєструватися на сайті, щоб пограти в них. Просто заходь на сайт і вибирай будь-яку вподобану гру. А ще краще - запрошуй до нас і своїх друзів, тому що разом грати завжди веселіше. 
Знаєш, ми кожен день оновлюємо свою колекцію ігор, так що не дивуйся, якщо, зайшовши на сайт завтра або післязавтра, ти побачиш багато цікавих новинок. А ще краще - заходь до нас регулярно, щоб не пропустити нічого цікавого.

Просмотров: 1563 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz