Суббота, 20.04.2024, 05:33
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 30

У той же час заставодавець зацікавлений в тому, щоб предмет застави (квартира) внаслідок ваших дій не подешевшав в ціні, тобто не став менше середньоринкової вартості на даний момент. Тому будь-яка перепланування, яка може відбитися на вартості квартири, повинна бути узгоджена з банком. Втім, узгодити необхідно і будь-яку халепу, навіть якщо ви переносите стіну на 0.5 м. 
Всі дії господаря, які потягнуть за собою зміни в довідці-характеристиці квартири, паспорта житла, який видає БТІ (бюро технічної інвентаризації) - повинні бути узгоджені з банком. Вирішивши перепланувати квартиру, ви обов'язково повинні надати детальний проект майбутньої перепланування і заява з проханням переробку дозволити. Добре, якщо архітектор, який робить проект, має ліцензію на цей вид діяльності: банк буде задавати менше питань. Протягом декількох днів заяву господаря розглядається і, як правило (якщо інтереси заставодавця не ущемляючи), відповідь дається позитивн ... Читать дальше »

Просмотров: 1574 | Добавил: 329 | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

Як часто, прагнучи заощадити на чому-небудь, ви беретеся робити це самі? Звичайно, ви розраховуєте на те, що зможете виконати завдання не гірше, і просто пишаєтеся тим, що вмієте заощаджувати. Давайте розглянемо це питання з точки зору бізнесу, а точніше інтернет-бізнесу. Раз ви зайшли на сторінки нашого блогу, то про просування сайту ви вже або задумалися, або давно знаєте. А чи замислювалися ви коли-небудь над тим, яку кількість ваших колег по цеху в пошуках економії вводять в пошуковик запит «безкоштовна розкрутка сайту»? 

За родом діяльності мені доводиться досить часто чути, що багато інтернет-бізнесмени не готові платити за роботу команди з розкручування їхніх сайтів. У прагненні заощадити вони не помічають, що платять в будь-якому випадку. Різниця полягає лише в тому, до якого рахунку належать витрати. Однак до цього захоплюючого питання ми ще повернемося, а зараз давайте розглянемо існуючі «живі» методи безкоштовної розкрутки сайтів.  ... Читать дальше »

Просмотров: 1105 | Добавил: 329 | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

Міфи і реальність про автоматичні гаражні ворота. 

МІФ №1 Автоматичні ворота - це дуже дороге задоволення.

реальність 

"Не такий страшний ведмідь як про нього розповідає мисливець". Та ворота коштують грошей саме тому ви в першу чергу купуєте не тільки саму "панель" і "залізо" ви одночасно здобуваєте і зручна в користуванні тобто .: 
-при поганій погоді не виходячи з машини натиснувши одну кнопочку і ворота відкриті і Ваші ноги сухі; 
- При товщині панелі 40 мм-підвищена тепло-і звукоізоляція. 
-естетічний зовнішній вигляд, можна вибрати ворота як у сусіда, а можна вибрати і навпаки не так як у всіх. 
-Компанія "KRUZIK" дає гарантію на ворота 2 роки. Жодна серйозна компанія не буде нести гарантію 2 роки за неякісний товар. 
Ціна на ворота практич ... Читать дальше »

Просмотров: 1121 | Добавил: 329 | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

Великі дерева біля житлових будинків - це шкідливо і небезпечно, як для мешканців, так і для самих дерев. Чому? Про принципи правильного озеленення читачам «Рідного міста» розповідає садівник-любитель Андрій Петруцкій. 

    Території в місті умовно поділяються на промислові зони, суспільно-ділові зони, комерційні, зони відпочинку, зони садів, парків та скверів і, звичайно, житлові зони. Кожній в ідеалі повинен відповідати свій тип озеленення. В парках і скверах, наприклад, потрібно садити великі дерева: традиційні й звичні каштани, липи, берези, клени. А от територія житлових будинків - зовсім інша справа. Тут дерева, які сягають щонайменше десяти метрів у висоту, висаджувати не можна. І це зовсім не примха. 
 
- Дерево, що росте в безпосередній близькості від високих житлових забудов, знаходиться, як правило, в тіні, - розповідає Андрій Петруцкій. - Його гілки тягнуться ... Читать дальше »

Просмотров: 1162 | Добавил: 329 | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

Занадто великі гематоми потрібно лікувати строго під наглядом фахівця, а тому, відразу ж після отриманого удару зверніться до хірурга. Якщо в той момент, коли вам потрібна допомога медпрацівника, лікарні закриті, зверніться в травпункт, щоб медик міг оглянути місце забитого і призначити оптимальне лікування. Досить часто при сильно обширних гематомах скупчилася під шкірою кров видаляють навіть хірургічним шляхом, однак процедура ця нескладна, і лякати не повинна. 

Якщо гематома не потребує зазначених вище дій, то наносите на місце синяка призначені лікарем мазі і відвідуйте фізіопроцедури, якщо на них мається напрям від фахівця. Самолікуванням великих обширних гематом займатися вкрай небажано, непотрібно, кров може просто не розсмоктатися і це викличе додаткові муки в подальшому. 

Якщо обширна гематома вже почала розсмоктуватися або на тілі у вас не занадто великий синець мо ... Читать дальше »

Просмотров: 1113 | Добавил: 329 | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz