Суббота, 27.04.2024, 03:45
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 12 » Як вибирати готелі в Туреччині
18:36
Як вибирати готелі в Туреччині

Отже, ви вирішили провести відпустку в Туреччині. 

Хороший готель є одним з основних компонентів успішного відпочинку. Тому треба поставитися серйозно до своєму виборі, так як від нього залежить дуже багато. Заходимо на touringo.ru і дивимося на відгуки користувачів для вашого міста. Якщо його немає- задаємо питання і напевно хтось відповість. 

Сьогодні практично будь-яке туристичне агентство може запропонувати велику кількість готелів різних категорій в цій країні. Ось кілька практичних порад для тих, хто не хоче затьмарювати відпочинок на вимушені переміщення і розборки з адміністрацією. 

Всі готелі Туреччини мають певну категорію, яка виражається в кількості зірок (готелі категорії 3 *, 4 *, 5 *). Категорії нижче 3 * в Туреччині зустрічаються досить рідко. Найбільш популярні готелі туреччини 4 - це як правило 4х зіркові готелі. 

Список готелів ви знайдете тут: отдыхом в турции .
Оберіть наперед і будьте впевнені у своєму виборі.

При виборі готелю, в першу чергу звертають увагу на регіон. Найчастіше в агентства пропонують узбережжі Анталії (регіони Antalyas, Кемер, Белек, Сіде і Аланія). Коли ви приїдете в аеропорт Антальї, найбільш близьким будуть готелі Анталії або невеликих міст Лари, його оточуючі, Аксу і Кунду. Трансфер до готелів цих регіонів складе приблизно 10-20 хвилин, це зручно, якщо ви не дуже любите довго рухатися. Тоді є готелі Кемера і Белека (трансфер в готель в цих регіонах становитиме приблизно 45-60 хвилин). З аеропорту міста Сіде і Аланія призначення розглядаються як найвіддаленіші. Трансфер в готель займе у Вас від години до півтори. У поїздці невеликим автобусом на 20-30 місць, обладнаним кондиціонером і міні-бар з безалкогольними напоями, що створює додатковий комфорт при далеких поїздках. Можна замовити індивідуальний або VIP-трансфер. 

У виборі готелю краще відштовхуватися від структури відпочиваючих. Сім'ї з дітьми, молодь, літні люди - в кожній з цих груп буде певним вимогам. 

Постарайтеся заздалегідь визначитися з термінами поїздки і бюджетом, краще щоб ви вибрали готель, замість готель вас. Досліджуйте характеристики, пропоновані Вам в туристичному агентстві (платні і безкоштовні послуги, послуги для дітей, якість пляжу) для того, щоб уникнути неприємних сюрпризів на місці. І, нарешті, вирішите, чого ви чекаєте від відпочинку і який готель вам потрібен.

Просмотров: 1486 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz