Суббота, 27.04.2024, 00:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 28 » Як правильно вибрати газовий балончик
18:18
Як правильно вибрати газовий балончик

Перцевий аерозоль стане відмінним інструментом самооборони, який можна завжди тримати під рукою - хоч на вулиці, хоч на прогулянці у власному саду. Він здатний захистити вас без небезпечних наслідків. Проте, перш ніж купувати таке пристосування, потрібно подумати про дещо. Як вибрати газовий балончик правильно - ось у чому заковика ... 

Чи дозволяє законодавство носити газові балончики 

Не у всіх країнах дозволяється використовувати газовий балончик. В деяких державах його покупка можлива тільки після пред'явлення ліцензії (Гонконг, Фінляндія, Швеція і т.д.). Подекуди дуже строгі закони (це стосується Ірану, Сінгапуру, Бельгії та ін.), Що забороняють зберігання, носіння і вже тим більше використання такого засобу самооборони. У Росії купувати газовий балончик без ліцензії можуть тільки повнолітні. Тому переконайтеся, що це законно, перш ніж підете в магазин за перцевим аерозолем (це порада для тих, хто вирішив поїхати відпочивати за кордон). 

Детальніше про газовий балончик, а також придбати його можна тут: http://tesakov.com/struynyy-ballonchik-control-um .
Повна інформація про нього та можна замовити онлайн за доступною ціною.

Який розмір балончика краще підійде 

Як вибрати газовий балончик 
Після того як ви вивчили закони своєї держави і переконалися в легальності запланованого заходу (обов'язково, без цього не можна!), Варто подумати про те, який газовий балончик вибрати. Його об'ємом зазвичай визначається час служби. Як вибрати газовий балончик, коли справа стосується розмірів? 

Невеликі аерозолі прекрасно підходять для тих, хто хоче захистити себе на ходу, гуляючи по вулицях. Ті, хто купує середні балончики, мають можливість тримати їх в сумці або на поясі. Більшість людей, які купують їх, пристібають їх до ременя. Вони зазвичай не носяться в кишені через більшого розміру. 

Від кого ви хочете захиститися 

Існує кілька типів перцевий аерозоль. Якщо ви бажаєте захистити себе від людини або тварини, не забудьте придбати відповідний газовий балончик. Різні спреї створюються для різних цілей, так що думайте про те, від чого вам потрібен захист, перш ніж робити покупку. 

Як правильно і безпечно використовувати газовий балончик 

Уважно вивчіть інструкції з експлуатації такого засобу самооборони і дізнайтеся, що робити, якщо бризки з аерозолю потрапили на вас, а також про те, які наслідки їх впливу. 
Найголовніше питання, яке потрібно собі задати перш, ніж думати про те, як вибрати газовий балончик - а чи вмієте ви їм правильно користуватися? 

Після того, як ви відповіли на всі перелічені вище запитання, купуйте відповідний газовий балончик. Майте на увазі: такі аерозолі потрібно міняти хоча б раз на рік і тестувати кожні 3-4 місяці для того, щоб переконатися в тому, що вони працюють належним чином. І ще (щодо того, який газовий балончик вибрати): якщо бачите, що на етикетці стоїть позначка «Володіє нервово-паралітичним дією» - не купуйте цей продукт. Такий газ був заборонений ще в 30-х роках ХХ століття. 

Тепер ви знаєте, як вибрати газовий балончик правильно. Вдалої покупки!

Просмотров: 1255 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz