Пятница, 29.03.2024, 17:31
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 28 » Як вибрати офіс в оренду
20:10
Як вибрати офіс в оренду

прохідність місця 

Прохідність місця - це кількість пішоходів і автотранспорту, проходять і проїжджають повз офіс за певний час. Якщо Ви зацікавлені у великому потоці клієнтів, то треба вибирати офіс в оренду саме в такому місці. 

Бізнес-центри «Серпуховской Двір» розташовані поруч із великими транспортними розв'язками в пішої доступності від станцій метро. Тільки за день бізнес-центри "Серпуховской Двір" відвідують кілька тисяч чоловік, висока прохідність місця і цільова аудиторія найбільш фінансово активної частини населення Вам буде забезпечена. 

Відвідуваність офісу 

Скільки у Вашому офісі за день, тиждень, місяць буває відвідувачів? Якщо потік відвідувачів великий, то сувора пропускна система і режим попередніх заявок на прохід вельми ускладнять Вам життя. Вибирайте офіс з окремим входом з вулиці або вільним входом. 

У кожному з бізнес-центрів «Серпуховской Двір» є приміщення під оренду з окремим входом і приміщення розташовані в прохідних зонах, що дає вибрати офіс дозволяє приймати великий потік відвідувачів. 

Якщо Ви не зацікавлені в сторонніх і Вам потрібен тихий офіс, що не припускає великої кількості відвідувань, або придатний тільки для Вас і Ваших співробітників, Вашій увазі ми надамо саме такі площі. Важливим моментом, при оренді офісу в наших бізнес-центрах, є те, що бізнес-центри "Серпуховской Двір" цілодобово доступні для відвідувачів. 

Взяти офіс в оренду можна тут: бизнес парк сао .
Завжди доступні ціни на хороші офіси.

Охорона / пропускний режим бізнес-центрів 

Наявність охорони, відеоспостереження дуже актуально, це убезпечить Вас від небажаних відвідувачів і забезпечить безпеку. 

В кожному бізнес-центрі «Серпуховской Двір» добре відпрацьована система охорони та відеоспостереження, що запобігає проникненню сторонніх людей. В холах бізнес-центрів розташовані таксофони, по яких клієнт може зателефонувати Вам, отримати цифровий пропуск і пройти вже безпосередньо до Вас. Така система дуже ефективно відсікає сторонніх і небажаних відвідувачів. Також бізнес-центри забезпечені пультової сигналізацією і протипожежними системами оповіщення. Оренда офісу в нашому бізнес-центрі максимально безпечна. 

Транспортна і пішохідна доступність 

Важливим чинником є ​​віддаленість офісу від метро, транспортних розв'язок, можливість вільного під'їзду. Якщо Ваші співробітники і клієнти переважно добираються своїм ходом, то пішохідна доступність дуже значима і повинна бути не більше ніж 15-20 хв. від метро. 

Всі бізнес-центри "Серпуховской Двір" розташовані в пішій доступності в межах від 5 хвилин (Велика Тульська вулиця, буд.10 та вулиця Вавилова, буд.5 кор.3), до 20 хвилин (2-й Рощинський проїзд, д.8 ) від метро, поруч з Третім транспортним кільцем, великими магістралями і недалеко від центру (15 хвилин на машині). Орендуючи офіс у нас Ви і Ваші співробітники будете витрачати мінімум часу на дорогу. 

парковка 

У наш час парковка вельми серйозна проблема, особливо в Москві. Мало доїхати до офісу, ще треба десь припаркуватися. Якщо орендувати офіс в центрі міста (всі бізнес-центри "Серпуховской Двір" географічно розташовані на кордоні ЦАО і ЮАО) - це дуже важко, тому перевага за бізнес-центром у якого є своя парковка. 

Всі бізнес-центри «Серпуховской Двір» обладнані охоронюваними наземними стоянками, де ведеться постійне відеоспостереження і пропускний режим в'їзду-виїзду транспортних засобів. Крім цього, не складно знайти паркувальне місце і залишити машину поруч з бізнес-центром. 

Поверховість і поверх 

Вид з вікна на перспективу міста не тільки прикрашає офіс, але і концептуальний - свого роду натяк на перспективність бізнесу та його широкі можливості. 

Всі бізнес-центри «Серпуховской Двір» представляють комплекси різноповерхових будівель. Найкрасивіші види на Москву відкриваються з верхніх поверхів бізнес-центру на 2-му Рощинських проїзді, д.8. Це одне з найвищих будівель в окрузі, в сонячні дні з його вікон видно всю Москва. Оренда офісу з таким видом на Москву - рідкісне задоволення, а вибір вільних приміщень під оренду - обмежений.

Просмотров: 1110 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz