Среда, 24.04.2024, 10:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 24

Доступність. Для виготовлення твінблоков застосовуються «недефіцитні» доступні матеріали (цемент, вапно, зола, алюмінієва паста). Технологія виготовлення не включає в себе складні енергоємні операції. З цієї причини автоклавний газобетон є доступним стінових матеріалом. У співвідношенні «ціна-якість» твінблок перевершує керамічна цегла, поризована керамоблок та інші стінові матеріали. 
Мікроклімат. Німецькі дослідження, проведені в кінці 80-х років, показали, що саме в будинках з автоклавного газобетону люди в меншій мірі страждали від різних захворювань. Пояснювався цей факт тим, що автоклавний газобетон формує сприятливий мікроклімат для проживання людини. Це забезпечувалося: 
низькою теплопровідністю і високим опором теплопередачі. Стіни з автоклавного газобетону - теплі, але в теж час інертні до передачі тепла. Взимку вони запобігають значні втрати тепла, а влітку дозволяю ... Читать дальше »

Просмотров: 1456 | Добавил: 329 | Дата: 24.07.2014 | Комментарии (0)

Ця стаття присвячена всім, хто хоче завести свій власний блог, тут ви знайдете рекомендації і помилки новачків. Перш за все це стаття для тих. Хто створює блог, викладаючи на ньому якусь цікаву інформацію і фотографіїі, з однією конкретною метою - заробити на ньому. Ви повинні запам'ятати одну річ, блог, який ви веде повинен існувати і заповнюватися не просто так і не для себе, а для тих, хто його буде читати і дивитися. Тобто інформація в блозі повинна бути актуальна як можна для більш широкої аудиторії. Адже найчастіше блоги читають ті, кому потрібна порада досвідченого людини в якій би то не було сфері. 

Найголовніше в успіху вашого блогу - це кількість відвідувачів. Тільки в тому випадку, коли їх буде дуже багато, можна говорити про успіх ресурсу. А для того, що ваш блог відвідували, про нього повинні знати, його повинні легко знаходити в інтернеті по ключах, які вводять в рядку пошуку. Для цього існує така річ, як оптимізація ст ... Читать дальше »

Просмотров: 1921 | Добавил: 329 | Дата: 24.07.2014 | Комментарии (0)

Мода на вечірки - сюрпризи прийшла до нас нещодавно з Європи. Там це давно вважається буденністю, коли іменинник, нічого не підозрюючи, повертається додому, вмикає світло, і тут з усіх кутів виходять рідні, близькі, друзі, виносять торт і вітають з днем народження. 

Переваги такої вечірки в тому, що у іменинника в день народження немає турбот про те, як би все організувати, і він може нарівні з усіма насолодитися святом і відпочити. 

Як організувати вечірку-сюрприз 

Щоб організувати вечірку - сюрприз для близької людини, перш за все, потрібно скласти список гостей, і вибрати з них помічників, які підготують вечірку. 

Найпростіше організувати таку вечірку в кафе чи ресторані, оскільки, тоді більше ймовірності, що іменинник ні про що не здогадається. До того ж ви легко зможете домовитися про меню, оформленні залу, торті, і в самий відповідальний момент вам залишиться під яким-небудь привод ... Читать дальше »

Просмотров: 1759 | Добавил: 329 | Дата: 24.07.2014 | Комментарии (0)

Ні для кого не секрет, що наш одяг свідчить про наш соціальному та економічному становищі, професії, смаку, характері. Психологи стверджують, що враження про людину з його зовнішності та одязі складається в перші 10-20 секунд. Це враження переважає надалі, і змінити його дуже складно. 

Зовнішній вигляд для ділової людини - питання номер один. Більшість великих компаній і фірм вимагає відповідного ділового стилю в одязі для своїх співробітників. Щоб виглядати "по-діловому", зовсім необов'язково витрачати величезні гроші на дорогий костюм відомого бренду. Досить вибрати елегантний, зручний, якісний костюм. Головне правило - вам має подобатися те, що ви носите, адже більшу частину свого часу ви будете проводити в цьому вбранні. 

Звичайно ж, костюмів має бути кілька, адже поява на роботі кожен день в одному і тому ж вбранні навряд чи справить сприятливе враження на ваших колег і партнерів. В якості ділового одягу чоловіки, в основному, віддають пе ... Читать дальше »

Просмотров: 1524 | Добавил: 329 | Дата: 24.07.2014 | Комментарии (0)

Що таке для нас фотографія? Спроба зупинити час? Зберегти згадка про себе? Можливість відобразити красу, рух, зміну настрою? А може, фотографія - це візуальне втілення нашого життя? Напевно, правильні всі думки. Ясно одне, в сучасному світі фотографія займає дуже важливе місце. І навряд чи ви знайдете хоч одного цивілізованої людини, яка жодного разу не фотографувався. 
Захоплення фотографією сьогодні приймає все більшого розмаху. Контингент фотографів стрімко молодшає, техніка для фотографії стає все більш різноманітною: з'являються моделі як найдоступніші, так і коштують надзвичайних грошей. З розвитком фототехніки, фото-редакторів, зростає і попит: сучасне суспільство любить і хоче фотографуватися - збирати свою візуальну матеріальну пам'ять. 

Фотографії зручно тримати у цьому тут: как залить картинку в интернет
Все ... Читать дальше »

Просмотров: 1444 | Добавил: 329 | Дата: 24.07.2014 | Комментарии (0)

Після покупки квартири перше питання, яке необхідно вирішити це переїзд. Після того, як вляглися емоції від вирішення квартирного питання необхідно правильно підійти до питання транспортування своїх речей на нове місце проживання. Про те, як це правильно зробити я розповім в цій статті. 

Переїзд, як і ремонт, дуже часто порівнюють зі стихійним лихом. До другої половини 90-их років, вирішення цього питання зводилася тільки до використання своїх сил або залучення родичів і знайомих. Наприкінці минулого століття з'явилося кілька компаній, які зайнялися таким бізнесом самостійно. Сьогодні діяльність мувингових компаній вийшла на новий рівень і про "стихійне лихо" можна забути. 

Сьогодні замовити переїзд можна навіть що називається "під ключ". Багато компаній такого роду здійснюють не тільки перевіз майна на нове місце, але також його упаковку і розпаковування речей на новому місці. 
Компанія з доступними цінами на переїзд: ... Читать дальше »

Просмотров: 1201 | Добавил: 329 | Дата: 24.07.2014 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz