Вторник, 23.04.2024, 12:09
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 24 » Переваги твінблоков
23:08
Переваги твінблоков

Доступність. Для виготовлення твінблоков застосовуються «недефіцитні» доступні матеріали (цемент, вапно, зола, алюмінієва паста). Технологія виготовлення не включає в себе складні енергоємні операції. З цієї причини автоклавний газобетон є доступним стінових матеріалом. У співвідношенні «ціна-якість» твінблок перевершує керамічна цегла, поризована керамоблок та інші стінові матеріали. 
Мікроклімат. Німецькі дослідження, проведені в кінці 80-х років, показали, що саме в будинках з автоклавного газобетону люди в меншій мірі страждали від різних захворювань. Пояснювався цей факт тим, що автоклавний газобетон формує сприятливий мікроклімат для проживання людини. Це забезпечувалося: 
низькою теплопровідністю і високим опором теплопередачі. Стіни з автоклавного газобетону - теплі, але в теж час інертні до передачі тепла. Взимку вони запобігають значні втрати тепла, а влітку дозволяють уникнути дуже високих температур. 
високою паропроникністю. Іншими словами, автоклавний газобетон має здатність переносити вологу (або простіше кажучи, «дихати»). Коли в приміщенні дуже волого, він вбирає в себе вологу і передає її назовні. Коли в приміщенні сухо (батареї ще працюють, а на вулиці вже тепло) газобетон забирає вологу з вулиці і передає її в приміщення. 
Вогнестійкість. Автоклавний газобетон відноситься до негорючих матеріалів (про це, зокрема, йдеться в ГОСТ 31359 і ГОСТ 30244). За рахунок низької теплопровідності і теплової інерції він дуже повільно розігрівається до температури руйнування. Ми випробовували стінку з твінблока товщиною 100 мм, впливаючи на неї вогневим потоком з Т = 1050 oС. За 2,5 год випробувань стінка зберегла свою цілісність, що не зруйнувалася і не нагрілася понад 1000 oС. Випробування було зупинено (випробувачі побоялися за свою камеру, зазвичай все згоряло швидше), і виданий сертифікат з межею вогнестійкості EI більше 150 хв. Реально цей показник становить 240 хв. На практиці це означає, що за 240 хв пожежі з температурою понад 1000 oС стіни у вашому будинку залишаться цілими (залишилося розібратися, що може горіти в будинку з такою температурою і так довго). 
Зручність в роботі. Ми вважаємо твінблок найтехнологічнішим стінових матеріалом з наступних причин: 
він легкий. Так, наприклад, твінблок товщиною 300 мм марки D400 важить всього 18 кг; 

Придбати його можна дешево тут: Где купить твинблок .
Вся інформація що знадобиться є на сайті.

він рівний. Точність геометричних розмірів: ± 1-2 мм. Це дозволяє використовувати для його монтажу клей і отримувати шов товщиною 2-3 мм (а значить економія на клеї і обробці, підвищення теплотехніки стіни в цілому); 
він має захватні кишені для рук. Це полегшує його переміщення і дозволяє встановити безпосередньо в необхідне положення в кладці. Однак, захватний кишеню буде шкідливий, якщо ви захочете поставити блок на ребро. У цьому випадку, кишені створять «дірки» в стіні (не економте і не експериментуйте, наші менеджери підберуть необхідний типорозмір блоку відповідно до конструкції планованого Вами будівлі). 
він легко обробляється. Твінблокі легко обробляються простим інструментом (ножівка, штрабореза, рубанок та ін.) З блоку легко зробити «добориш», прорізати в ньому штрабу для проводки, вбити цвях або вкрутити саморіз. 
він швидко вкладається. За рахунок низької маси і точності геометричних розмірів тривалість монтажу стін з твінблоков порівняно з цегляною кладкою скорочується. Один муляр викладе 1м2 перегородки товщиною 100 мм за 20 хв (якщо, звичайно, не буде помічників). 
Екологічність. У літературі автоклавний газобетон називають мінеральним деревом. Як і дерево, газобетон - легкий, теплоеффектівний, дихаючий, легкообрабативаемий матеріал. При цьому на відміну від дерева він не гниє, не горить і не схильний до дії комах, гризунів і т.п. Але головна схожість цих матеріалів - це екологічність.

Просмотров: 1456 | Добавил: 329 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz