Пятница, 19.04.2024, 22:48
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 24 » Як організувати вечірку-сюрприз
17:17
Як організувати вечірку-сюрприз

Мода на вечірки - сюрпризи прийшла до нас нещодавно з Європи. Там це давно вважається буденністю, коли іменинник, нічого не підозрюючи, повертається додому, вмикає світло, і тут з усіх кутів виходять рідні, близькі, друзі, виносять торт і вітають з днем народження. 

Переваги такої вечірки в тому, що у іменинника в день народження немає турбот про те, як би все організувати, і він може нарівні з усіма насолодитися святом і відпочити. 

Як організувати вечірку-сюрприз 

Щоб організувати вечірку - сюрприз для близької людини, перш за все, потрібно скласти список гостей, і вибрати з них помічників, які підготують вечірку. 

Найпростіше організувати таку вечірку в кафе чи ресторані, оскільки, тоді більше ймовірності, що іменинник ні про що не здогадається. До того ж ви легко зможете домовитися про меню, оформленні залу, торті, і в самий відповідальний момент вам залишиться під яким-небудь приводом заманити іменинника в підготовлене місце. 

Найбільш оригінальний спосіб, це замовити диско бас .
Це будуть незабутні враження і ціна більш ніж доступна.

Набагато важче організувати сюрприз вдома у іменинника. Тоді, найкраще, заздалегідь зробити так, щоб винуватець торжества покинув будинок хоча б за день до торжества, щоб ви змогли все підготувати до його приїзду. Причому відправити іменинника потрібно так, щоб він ні про що не здогадався. 

Прикраса приміщення має бути непомітно з вулиці, щоб зробити ефект несподіванки. 

Як організувати вечірку-сюрприз 

Можна заповнити весь стеля повітряними кулями, всипати кімнату серпантином і конфетті, на стінах розвісити вітальні плакати, а деяких гостей спорядити хлопавками, щоб вони підірвали їх в момент входу іменинника. 

Можна замість прикраси використовувати плакати із зображенням іменинника, у вигляді фотографій або портретів. 

Попередьте всіх гостей про те, що вечірка є сюрпризом, щоб ніхто і них не здав ваших планів. 

Продумайте одяг, оскільки несподівана вечірка не дасть імениннику підготуватися, і тому всі гості повинні бути одягнені відповідно, щоб іменинник нічим не виділявся. 

Як організувати вечірку-сюрприз 

Продумайте розвага вечірки, яке б вважав за краще сам іменинник. 

В якості спільного подарунка можна підготувати книгу про іменинника, де будуть зібрані всі самі запам'ятовуються історії з його життя, головне, щоб йому було приємно їх згадати. Зіставте всі історії, доповніть фотографіями іменинника і віддайте в друковану компанію. Пам'ятайте, що верстка та друк книги займе не мало часу, тому підготуйте такий подарунок заздалегідь. 

Повноцінний стіл створити не вийде, тому що його неможливо буде підготувати непомітно, тому обмежтеся фуршетом, який складатиметься з улюблених страв і напоїв іменинника. Можна замовити їжу додому, головне, зіставити час, щоб її привезли незадовго або відразу після приходу іменинника, щоб не вийшло ситуації, що іменинник зустрінеться біля своєї квартири з Доставщик їжі. 

Як організувати вечірку-сюрприз 

При підготовці вечірки-сюрпризу обов'язково врахуйте той факт, що, швидше за все, іменинник буде і сам готуватися до заходу, тому підгадати час проведення так, щоб він не встиг нічого організувати самостійно, інакше така вечірка стане неприємним сюрпризом, якщо ви будете чекати іменинника будинку , а він самотньо очікувати гостей небудь в кафе.

Просмотров: 1758 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz