Пятница, 29.03.2024, 18:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 24 » Як зберігати свої фотографії в інтернеті
15:12
Як зберігати свої фотографії в інтернеті

Що таке для нас фотографія? Спроба зупинити час? Зберегти згадка про себе? Можливість відобразити красу, рух, зміну настрою? А може, фотографія - це візуальне втілення нашого життя? Напевно, правильні всі думки. Ясно одне, в сучасному світі фотографія займає дуже важливе місце. І навряд чи ви знайдете хоч одного цивілізованої людини, яка жодного разу не фотографувався. 
Захоплення фотографією сьогодні приймає все більшого розмаху. Контингент фотографів стрімко молодшає, техніка для фотографії стає все більш різноманітною: з'являються моделі як найдоступніші, так і коштують надзвичайних грошей. З розвитком фототехніки, фото-редакторів, зростає і попит: сучасне суспільство любить і хоче фотографуватися - збирати свою візуальну матеріальну пам'ять. 

Фотографії зручно тримати у цьому тут: как залить картинку в интернет
Все легко та зрозуміло, а що не зрозуміло то вам пояснить система.


Однак, одночасно зі збільшенням інтересу до фотомистецтва, назріває питання: де ж зберігати всю цю величезну кіпу папери - фотографій? Громіздкі фотоальбоми займають багато місця в будинку, але вони незамінні для зберігання старих фотографій, зроблених на плівкові фотоапарати. Якщо зберігати цифрові фотографії на жорсткому диску, то такі електронні фотоальбоми займають гігабайти пам'яті, а у електронних носіїв є свій термін придатності і таке сховище для файлів небезпечно. 
Якщо мова йде про цифрових або відцифрованих фото, то вихід є, і його підказав Інтернет. На просторах мережі зараз існує ціла безліч ресурсів для зберігання фотографій, включаючи і соціальні мережі, де кожен може оцінити твоє фото і залишити коментар до фотоальбому. Однак при розміщенні фотографій на просторах соціальних мереж доведеться змиритися з погіршенням якості знімків. Якщо фотозйомка була аматорської, то ще нічого страшного. Але на професійні роботи в альбомах соціальних мереж просто шкода дивитися. 
Соціальні мережі - це, звичайно, не єдина можливість зберігати свої фотографії в Інтернеті. Є безліч ресурсів, які дозволяють створювати свої фотоальбоми, не зменшуючи її якості знімків. Найпоширеніший мінус таких мережевих фотоальбомів - це незручна навігація і досить убогий інтерфейс. У порівнянні з подібним сховищем зображень навіть традиційний паперовий фотоальбом виглядає набагато привабливіше. 
Гідною альтернативою соціальних мереж і Інтернет-ресурсів для розміщення фотографій служить сучасний Інтернет-проект «Особистий фотоальбом». Він поєднує в собі переваги соціальних мереж - тобто можливість спілкування між користувачами при якості зображень, яке не втрачається, необмежене число альбомів і фотографій в них. При цьому безпеки знімків не загрожують віруси, термін придатності і людський фактор в особі молодшого брата, який випадково видаляє всі файли з комп'ютера або проливає суп на свежераспечатанние фотографії.

Просмотров: 1442 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz