Четверг, 28.03.2024, 17:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 24 » Як правильно переїхати в нову квартиру
14:32
Як правильно переїхати в нову квартиру

Після покупки квартири перше питання, яке необхідно вирішити це переїзд. Після того, як вляглися емоції від вирішення квартирного питання необхідно правильно підійти до питання транспортування своїх речей на нове місце проживання. Про те, як це правильно зробити я розповім в цій статті. 

Переїзд, як і ремонт, дуже часто порівнюють зі стихійним лихом. До другої половини 90-их років, вирішення цього питання зводилася тільки до використання своїх сил або залучення родичів і знайомих. Наприкінці минулого століття з'явилося кілька компаній, які зайнялися таким бізнесом самостійно. Сьогодні діяльність мувингових компаній вийшла на новий рівень і про "стихійне лихо" можна забути. 

Сьогодні замовити переїзд можна навіть що називається "під ключ". Багато компаній такого роду здійснюють не тільки перевіз майна на нове місце, але також його упаковку і розпаковування речей на новому місці. 
Компанія з доступними цінами на переїзд: квартирный переезд петербург .
Виховані акуратні працівники, допоможуть вам переїхати швидко та комфортно.

Для того, щоб перекласти вирішення питання переїзду професіоналам необхідно зателефонувати до мувінгову компанію і узгодити з менеджером всі необхідні нюанси. Відразу уточніть, що входить в основну вартість, а за що доведеться платити додатково. На ціну питання впливають габарити вантажу і наявність вантажних ліфтів у будинках, звідки і куди потрібно доставити речі. Після вирішення всіх питань представник фірми призначає дату і час переїзду. 

Головний критерій хорошого переїзду це правильна упаковка речей. Особливу увагу потрібно приділити тендітним предметів. Такі речі найкраще спочатку обертати картоном, а потім спеціальної повітряно-пухирчатою плівкою. Професійні муверов упакують кожну річ окремо, що запобіжить її порчу. Ось чому найкраще замовляти переїзд "під ключ". Коли він здійснитися, вам буде достатньо тільки змахнути пил і покликати друзів на новосілля.

Просмотров: 1199 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz