Пятница, 26.04.2024, 22:03
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 14

Що може перешкодити Вам купити квартиру?

Коли варіант квартири знайдений і Ви прийняли рішення купити квартиру, зверніть увагу на такі нюанси: 

недієздатні особи не мають права укладати угоди. Інформацію про недієздатність можна отримати в опікунській раді за місцем прописки особи 
не радимо укладати угоди з громадянами, які перебувають на обліку в нарко-або психоневрологічних диспансерах, т.к. легко можна визнати таку угоду недійсною і Ви останетес без квартири. 
укладати угоду з господарем, здоров'я якого в критичному стані небезпечно, тому якщо він помре, Ви не просто не зможете купити квартиру, але і втратите завдаток 
якщо ви збираєтеся купити квартиру в якій не узаконена перепланування, це створить проблеми в подальшому, якщо Ви захочете пізніше продати квартиру. Розпізнати перепланування легко: порівняйте реальну планування квартири з планів техпаспорті БТІ. 
якщо продавець повідомляє Вам про втрату документ ... Читать дальше »

Просмотров: 1138 | Добавил: 329 | Дата: 14.07.2014 | Комментарии (0)

Вікна бувають з алюмінію, дерева, дерево-алюмінієві та металопластикові. Ми виробляємо вікна та двері з профілю ПВХ, тому наша інструкція стосується саме цього виду конструкцій. 

Вибір металопластикових вікон - достатньо складна справа. У всякому разі, нюансів набагато більше, ніж вам могло здатися з самого початку. Адже справа в тому, що кожен випадок унікальний, і якщо типові проекти в багатоповерхових будинках мають спільні риси, то ось поставити вікна в котеджі, склити лоджію або балкон, встановити вікна незвичайної конструкції - більш складно. Саме тому перед тим, як починати вибір вікон, варто обміркувати такі моменти: 

Дізнатись оптимальні ціна, а також замовити вікна можна тут: металлопластиковые окна цены
Ціни значно нині при кращій якості.

Постарайтеся визначитися з тим, якій конфігурації будуть ваші нові пластикові вік ... Читать дальше »

Просмотров: 1537 | Добавил: 329 | Дата: 14.07.2014 | Комментарии (0)

Багато хто з нас, купуючи дешеві навушники, відчували розчарування від своєї покупки, викликане якістю звучання. Відразу воно ще навіть нічого, але з часом в навушниках з'являються сторонні шуми, тріск і інші несподівані звукові ефекти. Часто, поносивши трохи навушники, розумієш, що вони натирають вуха або міцно тримаються на голові і взагалі мають купу негативних якостей. 
І в цьому місці виникає цілком логічне запитання: як же вибрати навушники, здатні задовольнити всі ваші запити? Існує ряд критеріїв чи характеристик, які допоможуть зробити правильний вибір. Саме про них і піде мова в нашій статті. 

Якщо вам важко обрати навушники, я рекомендую наушники monster beats studio.
Ідеальна якість за доступною ціною.

 

частотна характеристика 

Ця характеристика має безпосередній впли ... Читать дальше »

Просмотров: 1489 | Добавил: 329 | Дата: 14.07.2014 | Комментарии (0)

Асоціативний ряд слів, який виникає при проголошенні «шоу-програма», включає в себе: «розважальність», «барвистість», «музикальність», «безтурботність», «гумористичність», «імпровізаційність». 

Для шоу-програм потрібен дух демократизму, розкутості, творчості. Свято, побудований у формі шоу-програми, що не буде урочистим або сентиментальним, він буде бешкетним, веселим, грайливим. 

Свято «День народження», організований як шоу-програма, не викликатиме у присутніх скутості, він буде швидше народжувати сміх. 

Прикладом шоу-програми може бути КВН між двома рівними командами, в яких будуть і діти і дорослі. Зміст усіх завдань може бути присвячене спогадам про прожиті роки і припущеннями про майбутнє. 

Рекомендую замовляти шоу у професіоналів, обрати їх можна тут, зокрема:  ... Читать дальше »

Просмотров: 1031 | Добавил: 329 | Дата: 14.07.2014 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz