Вторник, 23.04.2024, 18:49
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 24 » Як вести свій блог
19:01
Як вести свій блог

Ця стаття присвячена всім, хто хоче завести свій власний блог, тут ви знайдете рекомендації і помилки новачків. Перш за все це стаття для тих. Хто створює блог, викладаючи на ньому якусь цікаву інформацію і фотографіїі, з однією конкретною метою - заробити на ньому. Ви повинні запам'ятати одну річ, блог, який ви веде повинен існувати і заповнюватися не просто так і не для себе, а для тих, хто його буде читати і дивитися. Тобто інформація в блозі повинна бути актуальна як можна для більш широкої аудиторії. Адже найчастіше блоги читають ті, кому потрібна порада досвідченого людини в якій би то не було сфері. 

Найголовніше в успіху вашого блогу - це кількість відвідувачів. Тільки в тому випадку, коли їх буде дуже багато, можна говорити про успіх ресурсу. А для того, що ваш блог відвідували, про нього повинні знати, його повинні легко знаходити в інтернеті по ключах, які вводять в рядку пошуку. Для цього існує така річ, як оптимізація сторінок. Кожен блогер повинен знати такі речі, інакше він ризикує залишитися першим і останнім відвідувачем свого ресурсу. Загалом, якщо хочете на цій справі добре заробити, потрібно зробити так, щоб ваш ресурс дивилися. І відбуватися це повинно не тільки завдяки технічним хитрощам і можливість, але також і завдяки вашій фантазії, взаємодії з вашою цільовою аудиторією, тобто з читачами, для яких ви все це робите. Ви повинні будете вміти запропонувати читачеві щось нове кожен день, інакше ваш блог швидко набридне. Тільки в тому випадку, якщо ваш ресурс буде барвистим, буде рясніти яскравими і захоплюючими зображеннями і статтями, можна буде міркувати про реальний заробіток, так як всі знають. Що безкоштовний сир тільки в мишоловці. 

За вас можуть вести блог професіонали.
Замовити ведення сайту можна тут: поддержка сайта .
Вони убезпечить вас від помилок та зекономлять вам час.

Що стосується тематики блогу, груба помилка, яку допускають новачки - це неправильний вибір теми. Усі прагнуть зробити свої ресурси популярними, викладаючи на них інформацію. Яка нібито зараз актуальна. Однак найголовніше - це, щоб те, що ви пишете у своєму блозі, знаходило відгук і у вашій душі. Адже, як відомо, коли в справу не вкладають душу і роблять його мляво, без інтересу і ентузіазму, навряд чи з цього щось проросте. 

Самий головний інструмент у вашому арсеналі - це час. Запасіться терпінням, проводите в інтернеті якомога більше часу, докладайте якомога більше зусиль, інакше ніяк дизайн вам не допоможе втримати увагу аудиторії.

Просмотров: 1921 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz