Пятница, 19.04.2024, 15:27
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 24 » Як підібрати чоловічий діловий костюм
15:54
Як підібрати чоловічий діловий костюм

Ні для кого не секрет, що наш одяг свідчить про наш соціальному та економічному становищі, професії, смаку, характері. Психологи стверджують, що враження про людину з його зовнішності та одязі складається в перші 10-20 секунд. Це враження переважає надалі, і змінити його дуже складно. 

Зовнішній вигляд для ділової людини - питання номер один. Більшість великих компаній і фірм вимагає відповідного ділового стилю в одязі для своїх співробітників. Щоб виглядати "по-діловому", зовсім необов'язково витрачати величезні гроші на дорогий костюм відомого бренду. Досить вибрати елегантний, зручний, якісний костюм. Головне правило - вам має подобатися те, що ви носите, адже більшу частину свого часу ви будете проводити в цьому вбранні. 

Звичайно ж, костюмів має бути кілька, адже поява на роботі кожен день в одному і тому ж вбранні навряд чи справить сприятливе враження на ваших колег і партнерів. В якості ділового одягу чоловіки, в основному, віддають перевагу костюм-двійку (піджак та брюки), двобортний костюм (він завжди має два бічних розрізу на піджаку і ніколи - ззаду), костюм-трійка (плюс жилет). 

Рекомендую замовити індивідуальний пошив, тобто костю на замовлення.
Тут: заказать костюм це можна зробити швидко та отримати якісний красивий костюм за доступною ціною.

Костюм повинен на вас сидіти ідеально - точно за розміром. Перевірити довжину брюк можна таким чином: спереду, коли ви стоїте на місці, брюки повинні, опускаючись на черевики, утворювати невелику складку, а ззаду - доходити до каблука черевик. При ходьбі не повинно бути видно ваших шкарпеток. Хорошим тоном вважається темний костюм - сірий, темно-сірий, темно-синій, чорний. Можна вибрати в тонку смужку чи ледь помітну клітку. 

Діловим людям категорично не рекомендується носити одяг яскравих, контрастних кольорів. Кольори костюма, сорочки і краватки повинні гармоніювати між собою. Не допускайте несумісності візерунків, два елементи костюма поспіль (костюм, сорочка, краватка) не повинні мати візерунок. Манжети сорочки повинні бути трохи нижче зап'ястя і видно з під рукавів піджака приблизно на 1,5-2 см. Манжети повинні щільно прилягати до руки, але, в той же час, давати можливість вільно дивитися на ручний годинник. 

Краватка повинна гармонійно поєднуватися з костюмом і сорочкою. Він може бути з одноколірної гладкою тканини або в дрібну клітинку, смужку, рельєфний. До однотонної сорочці підійдуть краватки з малюнком, до сорочці в смужку чи клітинку - однотонні, спокійних кольорів. Зав'язана краватка повинен стосуватися нижнім кінцем пряжки ременя. 

Шкарпетки зазвичай підбирають до штанів і черевиків. Вони повинні бути довгими і на один тон світліше або темніше штанів. Коли ви сідаєте, довжина шкарпеток повинна бути достатньою, щоб не оголювалися ноги. При підборі взуття пам'ятайте, що мокасини чи кросівки з декоративними елементами підходять тільки до одягу спортивного стилю. Чим нарядно костюм, тим більш тонкої повинна бути підошва надівається з ним взуття. Найкраще вибирати елегантну взуття без прикрас зі шнурками або пряжкою. 

Ремінь повинен поєднуватися за кольором з черевиками, а пряжка - не кидатися в очі, це вам не джинси. Нижній гудзик жилета і однобортного піджака зазвичай не застібають, а двобортний піджак завжди носять повністю застебнутим. У внутрішній кишені піджака допустимо носити тільки тонкі і плоскі предмети: маленьку записну книжку, плоский гаманець. Тільки хустку призначений для нагрудної кишені піджака, який обов'язково повинен поєднуватися з краваткою. У боковій кишені піджака можна носити візитницю, а також всі дрібні папірці. Бічний кишеню брюк призначений для часто використовуваної і необхідної дрібниці. Ключі обов'язково потрібно носити в чохлі, щоб не порвати штани і не дзвеніти при ходьбі. У задній кишені брюк не повинно знаходитися нічого.

Просмотров: 1523 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz