Суббота, 27.04.2024, 18:22
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 22

Отже, відразу до справи. Є два основних критерії, за якими необхідно правильно вибрати рамку для картини: розмір і колір.

Спочатку поговоримо про розмір, бо він має значення! Якщо говорити в загальному, то не слід навантажувати картину, тобто для великого зображення вибираємо тонку раму, для маленької - велику. Якщо ж планується розміщення на стіні групи фотографій або картин, відповідь однозначна - тонка рама. Вона не буде захаращувати зорове простір, і в той же час буде служити відмінним розмежуванням для картин або фото. Виготовлення рамок для картин справа тонка і вимагає розуміння мистецтва живопису і дизайну інтер'єрів.

Широка рама додає відчуття розкоші, дає ефект присутності. Якщо на великий повісити на ... Читать дальше »

Просмотров: 582 | Добавил: 329 | Дата: 22.06.2016 | Комментарии (0)

Останнім часом послуга it-аутсорсингу стала надзвичайно популярною. Що ж означає це поняття?
 Аутсорсинг (від англ. Outsourcing: (outer-source-using) - це передача організацією на підставі договору певних функцій іншої компанії, що спеціалізується у відповідній області.
Простіше кажучи, в разі, коли компанії з яких-небудь причин не вигідно утримувати штатного працівника (наприклад, бухгалтера, перекладача і так далі), вона наймає сторонню компанію.
 It-аутсорсинг - це передача функцій, пов'язаних з інформаційними технологіями, іншій компанії. У такому вирішенні питання є як позитивні, так і негативні сторони.
Почнемо з мінусів. Головний мінус it-аутсорсингу - це те, що фахівець перебуває в офісі не завжди. Частота, з якою він приїжджає в компанію, визначається договором. Якщо з комп'ютером або оргтехнікою стався форс-мажор, то доведеться чекати приїзду фахівця. А це очікування в середньому становить від двох годин до цілого дня в залежності ... Читать дальше »

Просмотров: 682 | Добавил: 329 | Дата: 22.06.2016 | Комментарии (0)

Навряд чи хтось сперечатиметься з твердженням, що для вибору приміщення під магазин основним критерієм є місце розташування.

Але якщо подумати, то всі ті, хто бере приміщення в оренду, вкладає свої гроші на відкриття та інше вважають, що вони вибрали гарне місце. Але чому ж так часто підприємці часто скаржаться на те, що місце вибрано невдало?

Просто слово «хороше» - це все відносно. Для того, щоб оцінити торгове приміщення на придатність необхідно звертатися увага на конкретні якісні критерії. Магазини бувають так само різні, так що необхідно враховувати критерії в залежності від особливостей магазину.

Якщо у бізнесмена немає такого набору критеріїв, то велика ймовірність припуститися помилки і відкрити магазин, в якому відвідуваність буде досить низькою, для того, щоб приносити прибуток.

Які типові пом ... Читать дальше »

Просмотров: 747 | Добавил: 329 | Дата: 22.06.2016 | Комментарии (0)

Здорові зуби - це не тільки чарівна посмішка, а й запорука здоров'я шлунка і всієї травної системи. Погано пережовуючи їжу, ми наносимо серйозної шкоди цим органам. Тому, якщо зуби зруйновані в результаті травми або хвороб, краще вставити зубні протези. У даній статті ми спробуємо розібратися, які зубні протези краще.

1) Протези з пластмаси.

У зубопротезування цей матеріал застосовується дуже давно, тому його властивості і вплив на організм вивчено в повній мірі. Вони доступні всім. Вартість починається від 5500 руб.

2) Нейлонові протези.

Якщо ви ще не вирішили, які зубні протези краще поставити, рекомендуємо звернути увагу на цей матеріал. Нейлон в стоматології почали застосовувати відносно недавно, але досить швидко придбав заслужену популярність. Нейлонові зубні протези волод ... Читать дальше »

Просмотров: 739 | Добавил: 329 | Дата: 22.06.2016 | Комментарии (0)

Горизонтальна маркіза - конструкція, при розкритті створює козирок без додаткових стійок підтримки, де текстильне полотно (тент) накриває великі площі, захищаючи від сонячних променів і дощу.

Горизонтальна маркіза, мабуть, одна з найцікавіших і практичних конструкцій. Призначена для захисту від сонця і невеликого дощу. При розкритті створює козирок, де текстильний тент здатний закривати площі до 60м. У закритому стані складені елементи представляють акуратний тубус.

Завдяки горизонтальної маркіза Ви зможете проводити час на повітрі в будь-яку погоду, насолоджуватися тінню в літню спеку або вберегтися від несподіваного дощу. Крім того, цей тент безпечний і стійкий при вітрі. Горизонтальна маркіза створена за сучасною технологією і може управлятися як вручну, так і за допомогою пульта дистанційного керування.

Обирайте горизонтальні маркізи на сайті: ... Читать дальше »

Просмотров: 735 | Добавил: 329 | Дата: 22.06.2016 | Комментарии (0)

омунальна техніка - це те, без чого неможливо обійтися в умовах сучасного міста. Тим більше, якщо мова йде про мегаполіс. Вже складно уявити міські вулиці без таких помічників в підтримці чистоти, як комунальні автомобілі. Така техніка може вирішувати різні завдання: починаючи від вивозу сміття і закінчуючи прибиранням снігу. Таким чином, за допомогою техніки вдається знизити частку ручної праці, підвищуючи при цьому якість виконуваних робіт.

Різновидів комунального устаткування сьогодні досить багато: це і снігозбиральні машини, і Ілососи, і подметалочно-прибиральні машини, і сміттєвози, а також багато іншого. Більш того, багато видів сучасної техніки дозволяють вирішувати кілька завдань.

Якісну комунальну техніку за доступними цінами ви можете замовити тут: техника.

Компанія «В-Кран» спеціалізується на проектуванні та виробництві різної комунальної техніки. Ми маємо власний конст ... Читать дальше »

Просмотров: 725 | Добавил: 329 | Дата: 22.06.2016 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz