Пятница, 29.03.2024, 04:49
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 22 » Як вибрати рамку для картини або фото?
20:33
Як вибрати рамку для картини або фото?

Отже, відразу до справи. Є два основних критерії, за якими необхідно правильно вибрати рамку для картини: розмір і колір.

Спочатку поговоримо про розмір, бо він має значення! Якщо говорити в загальному, то не слід навантажувати картину, тобто для великого зображення вибираємо тонку раму, для маленької - велику. Якщо ж планується розміщення на стіні групи фотографій або картин, відповідь однозначна - тонка рама. Вона не буде захаращувати зорове простір, і в той же час буде служити відмінним розмежуванням для картин або фото. Виготовлення рамок для картин справа тонка і вимагає розуміння мистецтва живопису і дизайну інтер'єрів.

Широка рама додає відчуття розкоші, дає ефект присутності. Якщо на великий повісити на стіну велике полотно з масивної рамою, самі розумієте, він буде притягувати погляд будь-кого. Але в той же час буде і пригнічувати. Тонка рама дарує відчуття легкості, сучасності, мінімалізму, але служить не доповненням картини, а лише її межею. З сучасними картинами теж використовуються широкі рами, але тільки з метою декорувати зображення.

При підборі однотонної рами середньої ширини слід пам'ятати, що вона створює ефект зорового виштовхування картини вперед. Такі рами хороші в музеях, де картинам не потрібно воювати за увагу відвідувача.

Переходимо до кольору. Не обов'язково підбирати колір рами до картини. Швидше за все, необхідно звернути більшу увагу на те, чи підходить колір рами до кольору кімнати. Але і в цьому випадку потрібно дотримуватися правила: до уваги беруться загальні колірні тони зображення, а не певний колір. Грамотно поєднуйте теплі і холодні тони. Світлі тони дають відчуття затишку, спокою, темні - почуття класичної інсталяції. Сучасні абстрактні картини добре виглядають в чорних рамках ... Головне правило: ні в якому разі не підбирайте цет рами, подібний кольору стін кімнати.

Просмотров: 580 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz