Четверг, 25.04.2024, 01:54
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 22 » Плюси і мінуси ит-аутсорсингу
20:25
Плюси і мінуси ит-аутсорсингу

Останнім часом послуга it-аутсорсингу стала надзвичайно популярною. Що ж означає це поняття?
 Аутсорсинг (від англ. Outsourcing: (outer-source-using) - це передача організацією на підставі договору певних функцій іншої компанії, що спеціалізується у відповідній області.
Простіше кажучи, в разі, коли компанії з яких-небудь причин не вигідно утримувати штатного працівника (наприклад, бухгалтера, перекладача і так далі), вона наймає сторонню компанію.
 It-аутсорсинг - це передача функцій, пов'язаних з інформаційними технологіями, іншій компанії. У такому вирішенні питання є як позитивні, так і негативні сторони.
Почнемо з мінусів. Головний мінус it-аутсорсингу - це те, що фахівець перебуває в офісі не завжди. Частота, з якою він приїжджає в компанію, визначається договором. Якщо з комп'ютером або оргтехнікою стався форс-мажор, то доведеться чекати приїзду фахівця. А це очікування в середньому становить від двох годин до цілого дня в залежності від оперативності компанії -аутсорсера. 
Що стосується компанії аутсорсера, то я рекомендую цю: http://www.avsp.net.ua/it-autsorsing/. Це компанія яка буде для вас оптимальною завдяки високій швидкості та якості роботи та доступним цінам.
Є і ще одна можлива негативна сторона аутсорсингу, яка зазвичай не видно відразу, а виявляється вже в процесі роботи. Ринок компаній, що надають послуги виїзного адміністрування на ринку поповнюється з кожним роком, і вибрати з усіх фірм ту, що підходить саме Вам, непросто. Про те, як правильно вибрати компанію-аутсорсера, читайте далі.
Чому ж тоді все більше компаній зупиняють свій вибір на it-аутсорсингу? Важлива перевага таких договірних відносин в істотній економії для бюджету компанії. У середньому зарплата системного адміністратора складає 20-25 тисяч на місяць. Договір з аутсорсером обходиться від 8 до 15 тисяч на місяць в залежності від послуг, що надаються фірмою і частоти виїздів фахівця.
З іншого боку, жоден штатний системний адміністратор не може знати всього. А компанія-аутсорсер зазвичай містить в штаті різнопрофільних фахівців, щоб конкретну проблему вирішував саме та людина, в чиїй компетенції знаходиться це питання. Крім того, якщо працівники - справжні професіонали своєї справи, то вони можуть дати Вам консультацію по телефону або e-mail в будь-який час.
Якщо Ви вирішили укласти договір зі службою it-аутсорсингу, уважно прочитайте на їх сайтах, які конкретно послуги і за якими цінами вони надають. Варто також звернути увагу на різноманітність тарифів. Чим ширше тарифна сітка аутсорсера, тим гнучкіша його політика по відношенню до клієнтів. Також має сенс прочитати відгуки клієнтів, тобто Ваших попередників, які вже працювали або працюють з цією компанією.

Просмотров: 682 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz