Пятница, 26.04.2024, 05:15
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 22 » Як вибрати надійний і недорогий зубний протез?
17:36
Як вибрати надійний і недорогий зубний протез?

Здорові зуби - це не тільки чарівна посмішка, а й запорука здоров'я шлунка і всієї травної системи. Погано пережовуючи їжу, ми наносимо серйозної шкоди цим органам. Тому, якщо зуби зруйновані в результаті травми або хвороб, краще вставити зубні протези. У даній статті ми спробуємо розібратися, які зубні протези краще.

1) Протези з пластмаси.

У зубопротезування цей матеріал застосовується дуже давно, тому його властивості і вплив на організм вивчено в повній мірі. Вони доступні всім. Вартість починається від 5500 руб.

2) Нейлонові протези.

Якщо ви ще не вирішили, які зубні протези краще поставити, рекомендуємо звернути увагу на цей матеріал. Нейлон в стоматології почали застосовувати відносно недавно, але досить швидко придбав заслужену популярність. Нейлонові зубні протези володіють такими перевагами:

М'який еластичний базис, що забезпечує найкращий контакт з м'якими тканинами щелепи;
Хороша міцність і стійкість до механічних впливів;
довговічність;
Нейлоновий протез дуже природно виглядає в ротовій порожнині, його базис є прозорим і не виділяється на яснах.

 3) Бюгельні протези

Бюгельні протези - вид частково знімних протезів, вельми поширений в стоматології. Вони виготовляються з застосуванням литого каркаса, базис, як правило, роблять з акрилу. Ці зубні протези краще і дешевше встановлювати, коли в ротовій порожнині ще є здорові зуби, які будуть виконувати функцію опорних.

  4) Зубні імплантати

Ця передова технологія протезування дозволить вам назавжди забути про проблеми з зубами. Функціонально імплантат являє собою штучний корінь зуба, на який монтується протез. Такий зуб не тільки виглядає, як справжній, а й відчувається таким. Іноді пацієнт взагалі забуває, який зуб у нього «рідний», а який імплантований. На відміну від протезів мостового типу, протезування на імплантатах:

Замовити зубні протези можно у клініці Дентера - www.dentera.com.ua.

Не вимагає підточки здорових зубів для їх використання в якості опори;
Подібно справжньому зубу переносить навантаження від жування на щелепних кісток (при мостових протезах кістку щелепи навантаження не сприймає і з часом атрофується, що призводить до руйнування зубів, що залишилися);
Чи не збільшує навантаження на зуби, що залишилися.
Щоб зупинитися на певному варіанті протезування, необхідно враховувати такі фактори, як:

Число втрачених зубів: якщо немає 1-2 зубів, можна вживити імплантат, встановити коронку або умовно-знімний протез.

Зручність: важливо пам'ятати, що на відміну від фіксованих (незнімних) протезів, знімні конструкції необхідно іноді знімати, для догляду за ними. Голосуємо гаманцем - вибираємо за ціною. Багато людей, звичайно, мріють зробити якісне протезування зубів, але якщо вибрати кращий варіант не дозволяє матеріальне становище, доводиться зупинятися на тому, що подешевше.

Питання який встановити протез, не варто вирішувати самому. У будь-якому випадку слід звернутися до лікаря, який запропонує Вам найприйнятніший варіант по співвідношенню вартості і якості.

Крім того, вибираючи зубний протез, слід врахувати протипоказання до певних видів протезування. Але на сьогоднішньому етапі розвитку стоматології та ортопедії можна з упевненістю стверджувати, що абсолютних протипоказань до цієї процедури не існує. Завдяки великій кількості різних методик протезування при неможливості використання однієї, можна підібрати будь-яку іншу. Зайва економія в даному випадку, буде недоречною, оскільки від стану ротової порожнини, безпосередньо залежить стан усього організму.

У будь-якому випадку, слід знати, що встановлюючи протези в клініці «Доступна Стоматологія» ви не ризикуєте переплатити за розрекламований бренд, ціна обумовлена ​​тільки якістю і практичністю вироби. Будьте здорові і частіше посміхайтеся!

Просмотров: 739 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz