Суббота, 27.04.2024, 01:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 22 » Горизонтальні маркізи
17:25
Горизонтальні маркізи

Горизонтальна маркіза - конструкція, при розкритті створює козирок без додаткових стійок підтримки, де текстильне полотно (тент) накриває великі площі, захищаючи від сонячних променів і дощу.

Горизонтальна маркіза, мабуть, одна з найцікавіших і практичних конструкцій. Призначена для захисту від сонця і невеликого дощу. При розкритті створює козирок, де текстильний тент здатний закривати площі до 60м. У закритому стані складені елементи представляють акуратний тубус.

Завдяки горизонтальної маркіза Ви зможете проводити час на повітрі в будь-яку погоду, насолоджуватися тінню в літню спеку або вберегтися від несподіваного дощу. Крім того, цей тент безпечний і стійкий при вітрі. Горизонтальна маркіза створена за сучасною технологією і може управлятися як вручну, так і за допомогою пульта дистанційного керування.

Обирайте горизонтальні маркізи на сайті: горизонтальные локтевые маркизы. Завжди висока якість та доступні ціни.

Ви можете встановити її на терасі або відкритій веранді, що дозволить зберегти сприятливі умови для роботи і відпочинку. Так само використовуватися для облаштування літніх кафе і ресторанів для комфортного відпочинку відвідувачів в будь-яку погоду. Може служити рекламною поверхнею, на яку можна нанести логотип ресторану.

Горизонтальна маркіза може будь-яке архітектурне спорудження прикрасити, так як є красивою і модною деталлю оформлення фасаду.
Ліктьова маркіза (відкрита і касетна)
Практична, з технічно продуманою конструкцією маркіза, ідеальна система сонцезахисту для терас і балконів. Каркас конструкції маркізи виготовлений з високоякісних матеріалів і має високу стійкість до атмосферних впливів. Нахил маркізи можна регулювати, компенсуючи зміна положення сонця. Ще більший комфорт Вам забезпечить автоматичне керування маркізою за допомогою електродвигуна і датчиків сонця і вітру. Монтаж маркізи універсальний - вона підійде для будь-якої будівельної ситуації. Індивідуальність маркіза надає полотно, забарвлення якого Ви можете вибрати з понад 140 зразків тканин.

Маркіза ефективна від променів сонця та просто сторонніх поглядівДстатньо опустити з кінцевого профілю маркізи завісу, і Ви відчуєте що таке справжній комфорт! Ви можете також регулювати висоту завіси спеціальним воротком: повністю опущена завіса захистить від вітру і збереже тепло.

Кінцева шина і несучі лікті маркізи виготовлені з екструдованого алюмінію, елементи кріплення ліктів і консолі - з литого алюмінію. Натяжна механізм ліктів складається з одного троса в пластиковій оболонці. Маркіза може бути додатково обладнана електродвигуном, системою радіоуправління, дротовими і бездротовими датчиками сонця, вітру і дощу.

Просмотров: 735 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz