Пятница, 29.03.2024, 16:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання

Nissan Bluebird (Ніссан Блюберд) - автомобіль середнього класу. Перше покоління з'явилося в 1979 році. Випускався в кузовах: п'ятидверний універсал, чотиридверний седан і купе. З 1979 по 1983 рр. класичної компонуванням були поздовжній двигун і задній привід. Двигуни в основному карбюраторні, обсягами 1,6 і 1,8 літрів, надійні і прості в експлуатації. Корозійна стійкість європейських версій досі вражає. У 1985 році виходить версія в кузові U11. Це був перший японський автомобіль з переднім приводом. До кузовам універсал і седан додався хардтоп. Через рік з'явився Bluebird Maxima з розширеною комплектацією салону і поперечним розташуванням дволітрового двигуна V6.

Придбати якісні деталі до автомобіля Nissan дешево можна тут: автозапчасти ниссан.
Завжди гарний вибір за доступною ціною.

... Читать дальше »

Просмотров: 1086 | Добавил: 329 | Дата: 15.07.2014 | Комментарии (0)

Як вибрати квартиру без допомоги ріелторів: 

Дізнавайтеся про продаж квартир у друзів і консьєржок будинків; 

Шукайте житло в газетних оголошеннях і на тематичних сайтах з безкоштовними базами. Звертайте увагу на пропозиції, які повторюються по декілька разів. Як правило, їх розміщують власники, а посередники копіюють. Ваше завдання - знайти оголошення, опубліковане саме господарем; 

Ігноруйте пропозиції із заниженими цінами. Якщо квартира на 10-20% дешевше, ніж на ринку нерухомості, оголошення розмістив рієлтор. Це один із способів залучення клієнтів, яким після дзвінка пропонують житло за іншими цінами; 

Не використовуйте варіанти з позначкою «терміново». Часто у таких квартир не все в порядку з документами;  

  На час купівлі оцінюйте варіанти прискіпливо і недовірливо; 

Купіть нову сім-карту для мобільного телефону і обговорюйте ... Читать дальше »

Просмотров: 1042 | Добавил: 329 | Дата: 15.07.2014 | Комментарии (0)

Від правильно підібраних кросівок залежить успіх тренування. Початківці спортсмени-любителі часто дивляться тільки на зовнішній вигляд взуття, не звертаючи уваги на її якість і характеристики. 

Для занять бігом потрібне взуття з певними параметрами. Кеди, туфлі і сандалі не підійдуть, вони не розраховані на навантаження, які ви отримаєте при тренуваннях. 

Кросівки ж допоможуть уникнути болю в колінах, постійних мозолів і травм. 

Якщо ви бігаєте рідко, можна придбати звичайні 


Типи Кросівок 

Кросівки діляться на дві групи

Для різної поверхні; 
Для різного типу тренувань. 
Якщо ви збираєтеся бігати в лісі, вибирайте кросівки з глибоким протектором і захистом від бруду, якщо в місті - по чистому асфальту, придивіться до моделей з хорошою амортизацією, а от для фітнесу кращими вважаються кросівки малого ваги і з гарним зчепленням. 

В ... Читать дальше »

Просмотров: 1205 | Добавил: 329 | Дата: 15.07.2014 | Комментарии (0)

Якщо ви хочете придбати кулер для води, то вам слід дізнатися про це корисному пристрої трохи більше. Почати варто з того, що на ділі кулер є спеціальним апаратом, що значно полегшує споживання чистої питної води. Рідина з пляшок об'ємом в 19 і 22 літри (або з п'ятилітрової тари при наявності перехідника) з його допомогою буде доступна вам як в охолодженому, так і в гарячому вигляді в будь необхідний час. 

  Конструкція кулера складається з пластикового корпусу, двох кранів, воронки для установки пляшки, вимикачів та індикаторів нагріву-охолодження. Пристрій працює від електромережі в 220 В, і не вимагає великої кількості електроенергії. Коли температура води стає заданої вами, спеціальні датчики відключають апарат, і він переходить в режим очікування. 

  Якщо ви хочете, щоб ваш к ... Читать дальше »

Просмотров: 1176 | Добавил: 329 | Дата: 15.07.2014 | Комментарии (0)

Вибрати правильні штори - одне з основних завдань на останній стадії оформлення інтер'єру. Хоча деякі люди вважають, що це не дуже складна справа, проте, і вони губляться, бачачи те різноманіття штор, яке представлене в інтер'єрних салонах. Як же правильно вибрати портьєри для дому, так щоб вони гармоніювали з шпалерами на стінах і загальною обстановкою приміщення? Для цього потрібно визначити дещо не складних деталей: висоту стель, спосіб підвісу майбутніх штор, довжину карниза і ширину вікон. 

Штори для дому розрізняються і за характером приміщення: для спальні, кухні, вітальні, і за методом кріплення до карнизу: на шторної стрічці, люверсах, струнних затискачах або зав'язках. Ще можна додати поділ по виду тканин, але так як вони дуже різноманітні, то складно виділити якісь категорії. Розділимо їх на гардини і портьєри. Саме поєднання легкого напівпрозорого матеріалу гардин і щільної важкої тканини портьєр в класичному розумінні дає загаль ... Читать дальше »

Просмотров: 1188 | Добавил: 329 | Дата: 15.07.2014 | Комментарии (0)

Міцні, рельєфні трицепси у формі підкови додадуть будь руці гармонійний, пропорційний і об'ємний вигляд. Використовуйте ці вправи, і ви побачите різницю. 

Кому, чорт візьми, потрібні великі трицепси? Якщо судити по прикладеним зусиллям в наших спортзалах, то нікому! У більшості програм трицепсам приділяється або дуже мало уваги, або не приділяється зовсім, а основний упор робиться на біцепси. 

«Покажи м'язи!» - То й річ чую я в спортзалі, а потім задирається рукав сорочки, і хтось намагається напружити руку і продемонструвати вершину біцепса, в той час як трицепс залишається осторонь - всіма забутий і неоцінений. Що ж робити бодибилдеру? 

Як ви, можливо, чули багато разів, трицепси становлять більшу частину маси верхній частині руки - якщо їх, звичайно, правильно тренувати. Трицепси (три - значить три головки) необхідно розвивати і розробляти так само інтенсивно і систематично, як і біцепси. Вражаючий вид москалів на руці - ... Читать дальше »

Просмотров: 1050 | Добавил: 329 | Дата: 15.07.2014 | Комментарии (0)

Офіційні терміни

Інструктори з водіння нагадують, що на даний момент в Росії встановлено певний термін, протягом якого ви можете оплатити свій штраф за порушення ПДР. Це 60 днів. До того ж до даного терміну слід додати ще 10 діб, які даються на оскарження рішення, винесеного співробітниками ГИБДД або судом. 
Якщо вам поштою прийшов «лист щастя», то є квитанція про штраф на підставі інформації систем фото-і відеофіксації порушень на дорозі, то термін обчислюється точно з моменту отримання квитанції. 

Дізнатись розмір штрафів ГИБДД можна тут: как узнать штрафы ГИБДД.
Завжди актуальна інформація та допомога.

До речі, такий лист має передаватися особисто в руки. 
Як відомо, з вересня цього року штрафи сильно підвищилися, якщо бути точніше, то максимальний становить п'ятдесят т ... Читать дальше »

Просмотров: 1098 | Добавил: 329 | Дата: 15.07.2014 | Комментарии (0)

Дозвольте розкрити фінансову сторону даного питання. Вибирати перекладача в Китаї по своїй кишені - особиста справа кожного клієнта. Ціна зазвичай коливається від 100 до 200 $. Вимоги до перекладача завжди були і залишаються високими не тільки в Китаї. Перекладач багато повинен знати і вміти. Багато клієнтів шукають перекладача в Китаї подешевше, а деякі просять поступитися і торгуються. Чи шукають вони професійного перекладача? Фахівець своєї справи ніколи не буде «дешевим». Він цінує себе і свій час і вміє правильно оцінити свої послуги. Як працюють західні перекладачі? Почати потрібно з того, що за кордоном перекладач досить престижна і добре оплачувана професія. Синхроністи, наприклад, в деяких країнах отримують по 500-600 доларів за день роботи. Я знайома з перекладачами з різних країн. Російський перекладач в Італії бере за робочий день 150-200 $, перекладач у Франції бере погодинну оплату, 80 $ на годину. Перекладач в Росії (Москва) також бере за свої послуги 200 ... Читать дальше »

Просмотров: 1181 | Добавил: 329 | Дата: 15.07.2014 | Комментарии (0)

Що може перешкодити Вам купити квартиру?

Коли варіант квартири знайдений і Ви прийняли рішення купити квартиру, зверніть увагу на такі нюанси: 

недієздатні особи не мають права укладати угоди. Інформацію про недієздатність можна отримати в опікунській раді за місцем прописки особи 
не радимо укладати угоди з громадянами, які перебувають на обліку в нарко-або психоневрологічних диспансерах, т.к. легко можна визнати таку угоду недійсною і Ви останетес без квартири. 
укладати угоду з господарем, здоров'я якого в критичному стані небезпечно, тому якщо він помре, Ви не просто не зможете купити квартиру, але і втратите завдаток 
якщо ви збираєтеся купити квартиру в якій не узаконена перепланування, це створить проблеми в подальшому, якщо Ви захочете пізніше продати квартиру. Розпізнати перепланування легко: порівняйте реальну планування квартири з планів техпаспорті БТІ. 
якщо продавець повідомляє Вам про втрату документ ... Читать дальше »

Просмотров: 1137 | Добавил: 329 | Дата: 14.07.2014 | Комментарии (0)

Вікна бувають з алюмінію, дерева, дерево-алюмінієві та металопластикові. Ми виробляємо вікна та двері з профілю ПВХ, тому наша інструкція стосується саме цього виду конструкцій. 

Вибір металопластикових вікон - достатньо складна справа. У всякому разі, нюансів набагато більше, ніж вам могло здатися з самого початку. Адже справа в тому, що кожен випадок унікальний, і якщо типові проекти в багатоповерхових будинках мають спільні риси, то ось поставити вікна в котеджі, склити лоджію або балкон, встановити вікна незвичайної конструкції - більш складно. Саме тому перед тим, як починати вибір вікон, варто обміркувати такі моменти: 

Дізнатись оптимальні ціна, а також замовити вікна можна тут: металлопластиковые окна цены
Ціни значно нині при кращій якості.

Постарайтеся визначитися з тим, якій конфігурації будуть ваші нові пластикові вік ... Читать дальше »

Просмотров: 1533 | Добавил: 329 | Дата: 14.07.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 74 75 76 77 »
Сделать бесплатный сайт с uCoz