Среда, 24.04.2024, 04:02
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 15 » Як вибрати кулер для води?
00:49
Як вибрати кулер для води?

Якщо ви хочете придбати кулер для води, то вам слід дізнатися про це корисному пристрої трохи більше. Почати варто з того, що на ділі кулер є спеціальним апаратом, що значно полегшує споживання чистої питної води. Рідина з пляшок об'ємом в 19 і 22 літри (або з п'ятилітрової тари при наявності перехідника) з його допомогою буде доступна вам як в охолодженому, так і в гарячому вигляді в будь необхідний час. 

  Конструкція кулера складається з пластикового корпусу, двох кранів, воронки для установки пляшки, вимикачів та індикаторів нагріву-охолодження. Пристрій працює від електромережі в 220 В, і не вимагає великої кількості електроенергії. Коли температура води стає заданої вами, спеціальні датчики відключають апарат, і він переходить в режим очікування. 

  Якщо ви хочете, щоб ваш кулер для води вірно прослужив вам багато років, то вам варто відключати його на ніч. При цьому відзначимо, що в більшості випадків, навіть при безперервній роботі, ці пристрої функціонують без збоїв протягом декількох років. Багато рад з використання апарату подібні з рекомендаціями щодо експлуатації побутових холодильників. Головне ж - це вибрати хорошу модель від висококласного виробника. І тут допомогти вам може компанія "Пейвода", яка вже багато років успішно займається доставкою води і продажем найякісніших кольорів для води. 

Обирати кулер для води я рекомендую тут: кулер для воды напольный.
Завжди низькі ціни на якісні кулери, швидка доставка.

  Якщо ви ніколи раніше не стикалися з вибором кулера для води, то вам слід дізнатися про те, що ці пристрої підрозділяються на настільні і підлогові моделі. У деяких випадках вони виглядають аналогічно, схожа також їх конструкція, а різниться тільки корпус. В цілому, ніяких істотних відмінностей по технічних параметрах у них немає. Якщо ви виберіть настільну модель, то вам варто заздалегідь подумати про місце її установки. У випадку з підлоговим кулером для води все набагато простіше. Відзначимо, що вартість останніх трохи вище. 

  Знати ви повинні і про те, що кулери для води відрізняються за типом охолодження. Моделі з компресорним охолодженням коштують дорожче, однак і продуктивність їх краще. Виділити варто і відмінну надійність. Апарати з електронним охолодженням - легше у використанні і ремонті, володіють меншою вагою і, як правило, дешевше за ціною. Проте є у них і недолік - це їх продуктивність, в жаркий час вдома її може і не вистачити. Якщо ви хочете купити кулер для води для свого офісу або будинку, то вам варто заздалегідь дізнатися про всі характеристики цього пристрою, і тільки після цього робити свій вибір.

Просмотров: 1179 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz