Суббота, 20.04.2024, 07:37
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 15 » Як накачати величезні трицепси
00:26
Як накачати величезні трицепси

Міцні, рельєфні трицепси у формі підкови додадуть будь руці гармонійний, пропорційний і об'ємний вигляд. Використовуйте ці вправи, і ви побачите різницю. 

Кому, чорт візьми, потрібні великі трицепси? Якщо судити по прикладеним зусиллям в наших спортзалах, то нікому! У більшості програм трицепсам приділяється або дуже мало уваги, або не приділяється зовсім, а основний упор робиться на біцепси. 

«Покажи м'язи!» - То й річ чую я в спортзалі, а потім задирається рукав сорочки, і хтось намагається напружити руку і продемонструвати вершину біцепса, в той час як трицепс залишається осторонь - всіма забутий і неоцінений. Що ж робити бодибилдеру? 

Як ви, можливо, чули багато разів, трицепси становлять більшу частину маси верхній частині руки - якщо їх, звичайно, правильно тренувати. Трицепси (три - значить три головки) необхідно розвивати і розробляти так само інтенсивно і систематично, як і біцепси. Вражаючий вид москалів на руці - це розвинені біцепси і трицепси. 

трицепс 
Трицепси необхідно розвивати і розробляти так само інтенсивно і систематично, як і біцепси 

Будучи м'язом-антагоністом біцепса, трицепс побічно сприяє його розвитку та розробці, покращуючи кровообіг і засвоєння поживних речовин в області верхньої частини руки. 

Вашою метою має стати вплив на трицепс під усіма кутами за допомогою безлічі вправ необхідної інтенсивності. Тоді ви теж зможете похвалитися повним набором вражаючих м'язів. Міцні, рельєфні трицепси у формі підкови додадуть будь руці гармонійний, пропорційний і об'ємний вигляд. 

Для швидшого розвитку м'язів рекомендую використовувати додаткові препарати, придбати їх можна тут: спортивное питание украина купить.
Вони допоможуть вам розвинутись значно швидше та досягнути кращих результатів.

Раніше я розповідав про те, як накачати вражаюче рельєфні біцепси. Тепер черга наступної частини - забутого брата біцепса - трицепса. 

Я сподіваюся, мені вдасться пролити певне світло на те, як безпечно і максимально розвинути цю проблемну для більшості тренерів область. При складанні повноцінної якісної програми необхідно враховувати такі моменти, як високе і низьке число повторень, комплексні та ізольовані вправи, регулювання ваги і вибір кута. 

За допомогою правильних інструментів, оригінальних методик і необхідної інтенсивності тренувань будь-хто може перевести розвиток своїх трицепсів на новий рівень. Тому зупиніть тренування на кілька хвилин і прочитайте історію про те, як накачати ще більші м'язи!

Просмотров: 1053 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz