Четверг, 25.04.2024, 21:55
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 14 » Інструкція при покупці вікон
00:28
Інструкція при покупці вікон

Вікна бувають з алюмінію, дерева, дерево-алюмінієві та металопластикові. Ми виробляємо вікна та двері з профілю ПВХ, тому наша інструкція стосується саме цього виду конструкцій. 

Вибір металопластикових вікон - достатньо складна справа. У всякому разі, нюансів набагато більше, ніж вам могло здатися з самого початку. Адже справа в тому, що кожен випадок унікальний, і якщо типові проекти в багатоповерхових будинках мають спільні риси, то ось поставити вікна в котеджі, склити лоджію або балкон, встановити вікна незвичайної конструкції - більш складно. Саме тому перед тим, як починати вибір вікон, варто обміркувати такі моменти: 

Дізнатись оптимальні ціна, а також замовити вікна можна тут: металлопластиковые окна цены
Ціни значно нині при кращій якості.

Постарайтеся визначитися з тим, якій конфігурації будуть ваші нові пластикові вікна. На скільки частин ділитимуться вікна, які стулки повинні відкриватися. Вікна можуть повністю повторювати конструкцію старих. Тобто відкривання стулок у тих же місцях, наявність кватирок в тих же місцях і ін Але можна змінити цю конструкцію так, як захочете, і як буде зручніше. Подивіться також як виглядають пластикові вікна або скління балконів у сусідніх квартирах - можливо, це буде підказкою. 
Розмір. Це той параметр, який бажано знати, щоб попередньо по телефону порахувати вартість. Не потрібно хвилюватися з приводу точних вимірів до міліметра. Це зробить потім майстер по вимірах, так що можете просто взяти сантиметр або лінійку і поміряти розміри наявних конструкцій по рамі. Надішліть запит на прорахунок по e-mail або продиктуйте розміри вікон менеджеру по телефону. 
Можливо, Ви вже знаєте, які хочете додаткові комплектуючі: москітні сітки, підвіконня, відливи, тонування стекол, горизонтальні жалюзі і т.д. Якщо є якісь побажання - їх краще озвучити в бесіді з менеджером. Але навіть якщо що-небудь і випустите з уваги, нічого страшного. Ми намагаємося обговорити в розмові з клієнтом максимум деталей. 
Фірму - постачальника вікон краще вибирати надійну, з великим стажем роботи і фізично існуючу на ринку вікон. В офісах продажів завжди додатково можна подивитися на зразки вікон, підвіконників, палітру ламінації та ін 
Телефонуючи віконні фірми, що не спокушайтеся супернизькими цінами, якщо такі зустрінуться, і величезними знижками в 30-40%. Щоб надати таку знижку, потрібно спочатку дуже добре накрутити ціну. А якщо ціна на прораховувані вікна виходить на 20% нижче, ніж середній ціновий рівень на вікна в аналогічній комплектації, то цьому є кілька пояснень: або комплектація буде здешевлена ​​за рахунок армування, фурнітури, якості склопакетів, фальсифікованого профілю та рівня монтажників, або після виміру вартість замовлення істотно виросте, при цьому Ви не отримаєте гідного пояснення цьому. 
При спілкуванні з менеджером по телефону або в офісі, постарайтеся з'ясувати максимум деталей. Порівняйте зразки профільних систем, дізнайтеся, які використовуються армування, фурнітура, який вид склопакета потрібен у вашому випадку. 
Не старайтесь заощадити на фурнітурі. Фурнітура відповідає за те, наскільки зручно буде користуватися вікнами надалі, наскільки герметичним буде притиск стулок у закритому стані. Якщо мова йде про вікна і балконних дверях в житловому приміщенні, краще вибирати поворотно-відкидну фурнітуру з функцією мікропровітрювання і блокатором помилкового відкриття. 
Порівнюючи ціни в різних компаніях, переконайтеся, що Вам вважають абсолютно однаковий замовлення: розміри вікон, вид профілю, тип склопакета, комплектацію фурнітури, вид і ширину підвіконь і відливів, чи враховані підйоми вручну на поверх, чи входить у озвучену вартість монтаж. 
Визначившись з компанією, потрібно викликати майстра по вимірах. У фірмі «Орнет» ми погоджуємо з Вами час його візиту так, щоб це було зручно для Вас. Після його візиту замовлення перераховується в телефонному режимі, і обмовляється точна сума замовлення. Підписати договір можна у нас в офісі або на об'єкті. Після укладення договору через п'ять-сім днів у вас будуть стояти новенькі ПВХ вікна.

Просмотров: 1537 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz