Пятница, 26.04.2024, 22:13
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 23

Москвич 412 «Великий»
Перш за все, треба розставити всі крапки над «i» - що ж цей «412» з себе представляє? Справа в тому, що «Чотириста дванадцятий» це всього лише доопрацьований варіант попередньої моделі - «408». Але на відміну від свого круглоглазого предка, новий автомобіль відрізнявся рядом якостей, які робили його значно краще. Головні відмінності «412-го» складалися в новому двигуні, поліпшеною гальмівній системі з роздільними контурами і нової коробці передач. Так само була змінена конструкція кузова, що, безсумнівно, поліпшило пасивну безпеку. Новий 1,5-літровий мотор потужністю 75 л.с. помітно поліпшив динаміку авто ... Читать дальше »

Просмотров: 600 | Добавил: 329 | Дата: 23.06.2016 | Комментарии (0)

Ни одна картина не будет выглядеть полной без надлежащего офармлення. Поэтому каждая картина должна иметь багет. Подбирать багет нужно до самой картины а не к интерьеру или еще чего-то размещено в помещении. Это будет и правильно с точки зрения искусства и с точки зрения экономии. Поскольку вы же не будете заказывать новый багет каждый раз когда у вас в помещении будет перестановка или ремонт. Также нужно помнить, что то как картина будет сохраняться в будущем напрямую зависит от профессиональности оформления этой картины.

Советы по оформлению

Картина и ее рама не имеют между собой соперничать. Они должны взаимно дополнять друг друга.
При оформлении нужно помнить, что главная все же картина и главное внимание должна привлекать именно она. Рамка идет как дополнение.
Багет и картина должны идеально собираться по своим оттенками цветов. Если картина изображена в холодных оттенках, то и багет видпвидно должен быть ... Читать дальше »

Просмотров: 758 | Добавил: 329 | Дата: 23.06.2016 | Комментарии (0)

В канун Нового Года мы все ждем чуда – исполнение заветных желаний, начало нового периода в жизни – да и просто праздника с елкой и подарками. Тем более этот праздник кажется чудесным для детей. Увидеть под нарядной елочкой сюрприз от Дедушки Мороза, получить подарок от родителей, бабушек и дедушек или кого-то еще – главное желание маленьких фантазеров и сладкоежек. Игрушки непременно порадуют Вашего ребенка, но не менее ожидаемым будет и подарок из конфет и сладостей.

Стоит уделить внимание выбору новогоднего конфетного набора, так как от него будет зависеть не только праздничный настрой малыша, но и его здоровье.

Продолжение в источнике: http://novogodnie-podarki.com.ua/articles/270320

Просмотров: 770 | Добавил: 329 | Дата: 23.06.2016 | Комментарии (0)

З плином часу, у житті кожного чоловіка можуть проходити зміни які будуть не зовсім приємні для нього. Але вам не потрібно цього соромитись.А навпаки, краще почати шукати вихід із цієї ситуації.Для того ж, щоб вам бути незамінним коханцем для своєї коханої, і кожен раз дарувати їй нові і нові враження, краще за все буде звернутися до послуг магазину інтимних іграшок і придумати яким чином ви можете внести щось нове у ваше інтимне життя.

А так як на такі продукти є  попит, адже кожен чоловік хоче бути найкращим у ліжку для своєї коханої. То звичайно ж є і пропозиції якими може скористатись будь хто повнолітній. Одним із найкращих магазинів в якому є велика кількість пропозицій ерекційних кілець і взагалі секс іграшок ... Читать дальше »

Просмотров: 890 | Добавил: 329 | Дата: 23.06.2016 | Комментарии (1)

Одне з найвідоміших страв італійської кухні - піца - користується заслуженою популярністю по всьому світу. Його зручна для вживання в їжу форма і неперевершені смакові властивості забезпечують стабільний попит на нього в закладах громадського харчування. Крім того, за традицією, саме піца стала одним з перших страв, які стали доставлятися в країнах пост-радянського простору на замовлення додому. Служб, які пропонують цю послугу, на сучасному ринку представлено досить багато. Асортимент меню, в свою чергу, надає найширші можливості задовольнити свої гастрономічні потреби навіть самому вимогливому гурману. Щоб не розгубитися у всьому цьому різноманітті, необхідно знати про декілька особливості замовлення піци на будинок.
Замовляйте піццу тут: Лучша ... Читать дальше »

Просмотров: 1157 | Добавил: 329 | Дата: 23.06.2016 | Комментарии (0)

Парадоксальна ситуація відбувається сьогодні на будь-якому перенасиченому товарами ринку полягає в наступному: процес вибору вкрай утруднений. Якщо не вдаватися в подробиці, то складається відчуття «Всього дуже багато і були б гроші ...». Але як тільки нам треба купити щось конкретне, виявляється, що знайти саме те, що нам потрібно, дуже важко. Не є винятком і декоративні стінові матеріали.
Придбати їх Ви можете не тільки в звичних місцях торгівлі - ринки, магазини, але і в Інтернеті, не виходячи з квартири. Але поїдемо, наприклад, в магазин. Ось ми стоїмо біля прилавка і бачимо: представлена ​​продукція кількох виробників, імена більшості яких нам ні про що не говорять.
У кожного з них по кілька десятків різних найменувань зі складною назвами на європейських мовах.
Добре коли є зразки нанесених покриттів і можна прос ... Читать дальше »

Просмотров: 680 | Добавил: 329 | Дата: 23.06.2016 | Комментарии (0)

У даній статті ми висвітлимо питання, як вибрати душову кабіну, опишемо їх види і акцентуємо увагу на дрібниці, на які потрібно звернути увагу під час покупки душової.

Не так давно душові кабіни вважалися розкішшю, проте, сьогодні це доступні всім сантехнічні вироби. Багато хто вважає їх набагато зручніше звичних ванн. Звичайно, на смак і колір ... Але факт залишається фактом - більшість людей через інтенсивне темпу життя вибирають душ.

Яку душову кабіну краще вибрати?

Ви можете самостійно зробити душову кабіну, як це зробити ви знайдете тут: самодельная душевая. Детальна інструкція.

На сьогоднішній день є величезний вибір душових, які відрізняються не тільки зовнішнім виглядом, але і своїм п ... Читать дальше »

Просмотров: 730 | Добавил: 329 | Дата: 23.06.2016 | Комментарии (0)

Існує два основних параметра вибору септика: його продуктивність і тип ґрунту, в який він буде встановлений. Велике значення має і ціна конструкції. У деяких випадках вона навіть грає головну роль, але такий підхід не найправильніший.
  Продуктивність септика - це кількість стічних вод, які він може переробити за добу безперервної роботи при нормальних умовах. Показник визначається виробникам на стадії розробки і перевірки якості виробу.
  Завдання покупця - заздалегідь розрахувати необхідну продуктивність септика для конкретного житлового приміщення. Для цього використовується досить примітивна формула: кількість постійних мешканців Х 200 літрів (середня витрата води на одну людину в приватному будинку) Х 3 ... Читать дальше »

Просмотров: 739 | Добавил: 329 | Дата: 23.06.2016 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz