Суббота, 27.04.2024, 06:53
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 23 » Як вибрати і купити декоративні покриття
01:47
Як вибрати і купити декоративні покриття

Парадоксальна ситуація відбувається сьогодні на будь-якому перенасиченому товарами ринку полягає в наступному: процес вибору вкрай утруднений. Якщо не вдаватися в подробиці, то складається відчуття «Всього дуже багато і були б гроші ...». Але як тільки нам треба купити щось конкретне, виявляється, що знайти саме те, що нам потрібно, дуже важко. Не є винятком і декоративні стінові матеріали.
Придбати їх Ви можете не тільки в звичних місцях торгівлі - ринки, магазини, але і в Інтернеті, не виходячи з квартири. Але поїдемо, наприклад, в магазин. Ось ми стоїмо біля прилавка і бачимо: представлена ​​продукція кількох виробників, імена більшості яких нам ні про що не говорять.
У кожного з них по кілька десятків різних найменувань зі складною назвами на європейських мовах.
Добре коли є зразки нанесених покриттів і можна просто ткнути пальцем і попросити продати потрібні банки. Правда, прийде ся ще попрацювати з калькулятором, вираховуючи необхідну кількість банок. Але зразки є не завжди.
Замовляйте декративні покриття на сайті: http://www.lepka.in.ua/catalog/dekorativnie-pokritiya. Широкий асортимент та доступні ціни. Рекомендуєм вибирати саме тут.
Де купити декоративні покриття? Купити декоративні покриття в Орлі сьогодні можна в багатьох традиційних місцях, в спеціалізованих магазинах, на будівельних ринках.

Але чому то, часто не хочеться відвідувати такі місця продажів: то консультантів немає ( «на складі», «на обіді», «відійшов», «десь тут» ...), то консультант безмірно нав'язливий ( «Що вас зацікавило», «... якщо будуть питання», «а ви не хотіли б ...», «... а якщо ось цей варіант», «... так, так, дивіться, я вам не заважатиму ..»). Тобто коли консультант-продавець потрібен, його немає, коли не потрібен, він поруч і більше заважає вибору, ніж допомагає. Або не зможуть розрахувати витрата матеріалів, зробити пофарбувати, підібрати потрібний колір, виїхати на об'єкт (а чи правильно підготовлені стіни?) І т.д. Ось для цього і багато чого іншого існують салони декоративних покриттів, які допоможуть Вам навести красу в будь-якому приміщенні. А наш салон зробить Вам 3d дизайн проект (безкоштовно після укладення договору) і не треба буде хвилюватися і «гадати», тому що будь-якому випадку вийти краще ніж на картінке.Можете бути впевнені!

І в черговий раз ми хочемо Вам нагадати, що чудес не буває. І якщо Вам називають дуже привабливу низьку ціну за декоративне оформлення Вашого інтер'єру декоративними покриттями, фресками, розписом, завжди пам'ятайте - Вам пропонують зіграти в лотерею.

А, в разі програшу, Ви будете змушені: або заплатити в результаті потрійну ціну за результат який Вас влаштує, або від відчаю все зафарбувати фарбою або обклеїти шпалерами. Тут основний принцип в тому, що в результаті Ви заплатите набагато більше того, що очікуєте на початку. При цьому роботу виконуватиме початківець майстер з величезної маси випускників численних прискорених курсів, де за 2-3 дня з малярів-штукатурів «штампують» майстрів з декоративної штукатурки.

А у Вас він просто буде «набивати руку», не чекайте ніяких особливих художніх і технічних прийомів, які є в арсеналі справжнього майстра, все буде буденно і «нормально».

І вибираючи фірму (студію, салон) зверніть увагу на наявність у неї навчальних курсів з декоративної штукатурки. І ... Робіть висновки самі.

Просмотров: 681 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz