Суббота, 20.04.2024, 03:55
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 23 » Як вибрати септик для приватного будинку?
01:08
Як вибрати септик для приватного будинку?

Існує два основних параметра вибору септика: його продуктивність і тип ґрунту, в який він буде встановлений. Велике значення має і ціна конструкції. У деяких випадках вона навіть грає головну роль, але такий підхід не найправильніший.
  Продуктивність септика - це кількість стічних вод, які він може переробити за добу безперервної роботи при нормальних умовах. Показник визначається виробникам на стадії розробки і перевірки якості виробу.
  Завдання покупця - заздалегідь розрахувати необхідну продуктивність септика для конкретного житлового приміщення. Для цього використовується досить примітивна формула: кількість постійних мешканців Х 200 літрів (середня витрата води на одну людину в приватному будинку) Х 3 дня.
  При розрахунку варто враховувати і індивідуальні особливості кожного окремого приміщення. Наприклад, якщо в ньому часто гостюють, можна вибрати більш потужну конструкцію.
Замовляйте септик для вашого дому тут: септик для частного дома цена с установкой . Великий вибір якісних септиків за доступними цінами, плюс установка входить у вартість..
  Кількість вільного місця для установки грає велику роль. Разом з продуктивністю збільшує і обсяг ємності, а значить і її лінійні розміри.
  Септики для приватного будинку, ціна яких становить більшу частину все системи автономної каналізації, повинні підбирати і з урахуванням грунту. Знаючи тип ґрунту на своїй ділянці можна заощадити значну суму.

 Консультанти в один голос пропонують придбати септики з додатковою грунтової фільтрацією. В середньому коштують вони на 20-25% дорожче стандартних моделей. Основна перевага - додаткова фільтрація води з септика, що дозволяє використовувати її повторно, або просто відводити в грунт без ризику погіршення якості родючої землі.
  Додаткова система очищення стічних вод ефективна тільки в м'якому грунті, наприклад, піску. Якщо грунт під будинком перевага складається з глини, варто віддати перевагу простій моделі, адже працювати вона буде рівно так само як і дорожча.

Просмотров: 738 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz