Пятница, 26.04.2024, 20:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 04

Купівля будинку на березі моря це люкс, який не кожен може собі дозволити. Звичайно підхід до такої купівлі в ніякому випадку не повинен бути формальним. Ваканціонний будинок це велика інвестиція і вибір слід розглядати так само серйозно як і купівлю першого будинку. На думку експертів, є деякі основні кроки, які необхідно дотримуватися, щоб зробити правильний вибір. 

По-перше, експерти радять розглянути кілька областей, в яких є потенціал для покупки нерухомості. Звичайно, ми повинні вибрати район, який нам подобається, але в будь-якому випадку не слід недооцінювати і наявність інших чинників, таких як ринок нерухомості в регіоні, клімат і варіанти оренди. Проте нам треба переконатися, що будинок є гарною інвестицією, і що існує попит на оренду житла в цьому районі. В районах, постраждалих від втрати права викупу, може бути надлишок непроданих будинків, які здаються в оренду, і буде більш важко знайти орендарів. 

Обрати та придб ... Читать дальше »

Просмотров: 1077 | Добавил: 329 | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

Поради щодо вибору термобілизни. 


   1. Якщо Ви займаєтеся активним видом спортом влітку тобто при плюсовій температурі. Це біг, велоспорт, футбол і т.д. Вам потрібні виключно влагоотводящие властивості білизни, щоб додати тілу відчуття сухості і комфорту. Тут термобілизна доречно і незамінне. 


   2. Якщо Ви займаєтеся активним видом спорту взимку тобто при мінусовій температурі але до кінця дня Ви вдома (у готелі) в теплі і затишку. Це гірськолижний спорт, сноуборд, ходьба на лижах і т.д. Тут для Вас може стати в нагоді здатність білизни відводити вологу. Але, УВАГА, одяг має бути вільним, щоб вологе повітря міг йти назовні, видавлюючи між шарами одягу під час руху, що досить складно виконати особливо у вітряну погоду або при великому мінусі. У цих умовах термобілизна доречно. 

Обрати та придбати тер ... Читать дальше »

Просмотров: 1111 | Добавил: 329 | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

Коаксіальний кабель, саме такий використовують в телебаченні, складається з центральної мідної жили в ізоляції, поверх якої мідна оплетка - екран, яка в свою чергу теж покрита шаром ізоляції. 


Економні китайці мідь замінюють іншими металами, що і призводить до погіршення якостей телевізійного кабелю. 

При виборі телевізійного кабелю слід уважно дивитися на якість його виготовлення. 

Найважливіша характеристика телевізійного кабелю - загасання сигналу. У якісному кабелі загасання мінімальні, а в поганому - дуже великі, він може гасити до половини корисного сигналу при довжині всього 10-20 метрів. 

А якщо ви живете в багатоповерховому будинку на першому поверсі, а антена встановлена ​​на даху, то з поганим кабелем можете втрачати 20-40% сигналу. Майте на увазі що з часом кабель втрачатиме ще більше і сигнал від антени може піти назовсім. Спершу таке проявитися в погану погоду. 

Придбати ... Читать дальше »

Просмотров: 1339 | Добавил: 329 | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

Всім привіт. Сподіваюся, моя стаття допоможе вам правильно вибрати взуття, не помилитися з розміром, на аукро та інших сайтах інтернету. Коли я тільки почала купувати взуття через аукро, часто помилялася з розміром, потім доводилося продавати цю взуття знайомим. Головна помилка - купувати взуття певного розміру. Це не вірно бо, у кожної країни своя розмірна лінійка, і у кожного виробника теж. Тому, при покупці взуття потрібно враховувати довжину устілки, а не розмір. Я чітко знаю, що у мене довжина устілки 24 см, у чоловіка 27, у старшого сина - 28, а у молодшого нога ще росте, і міряємо ми її перед кожною покупкою. Я ношу наш 37 розмір, європейський 38, англійська 5. Але, в моєму гардеробі є взуття від 36 до 38 розміру. Після того, як я зрозуміла цю просту істину, я ні разу не помилилася. 

Замовляти взуття я рекомендую тут: дешевая обувь оптом .
Великий вибір якісного ... Читать дальше »

Просмотров: 1739 | Добавил: 329 | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

Сьогодні ми разом з вами будемо ловити рибу старої доброї класичної поплавковою вудкою. Але застосовувати будемо найсучаснішу і досконалу спортивну снасть, а саме махове вудилище з глухим оснащенням. 
Для нашої риболовлі ми вибрали містечко на невеликому, затишному озерці, яке саме по собі є старицею річки. Під час водопілля сюди заходить найрізноманітніша риба, тут може клюнути все, що завгодно - і плотва, і подлещик, і лин, і карась, і лящ. Подивимося, кого нам сьогодні вдасться зловити, застосовуючи методики спортивної рибної ловлі вудилищем з глухим оснащенням. 
Навколо - краса. В таких місцях любили рибалити російські класики - Паустовський і Аксаков. Продовжуючи їхні добрі традиції, приступаємо до риболовлі і ми. Вибравши місце, затишно влаштувавшись на мальовничому березі, ми, як завжди, починаємо з підготовки прикормки. 
Сьогодні я буду використовувати два варіанти прикормки. Одна з них - це гранульована підгодовув ... Читать дальше »

Просмотров: 1155 | Добавил: 329 | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

Не маючи стартового капіталу, кожен бажаючий стати підприємцем задається цим питанням. 

Відповідь на це питання, детально дізнатися можна тут 

Деякі вважають що таке неможливо, інші просто бояться і не беруться починати бізнес, хоча насправді розкрутити бізнес з нуля можна, дотримуючись кількох фундаментальним основам розвитку бізнесу. 

Починаючи бізнес з нуля мається на увазі те що розкручуватися і рекламуватися він буде без фінансових вкладень, тому починаючи бізнес який планується розкручувати з нуля потрібно бути готовим до всього, до нудотного і рутинної повсякденної роботи. Всю роботу з рекламою вам доведеться взяти на себе, а це не легка праця, завдяки цьому ви повністю зрозумієте з чим доведеться зіткнутися вашим майбутнім підлеглим. Усвідомлюючи це вам слід бути готовим на все заради майбутнього і вибрати найбільш оптимальний ... Читать дальше »

Просмотров: 1373 | Добавил: 329 | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

Плавлений сир - продукт молодий, йому всього сто років (у той час як твердим сирам більше тисячі). Вперше він був проведений в найвідомішій молочної країні - Швейцарії в 1911 році. Плавлений сир - це, в першу чергу, молочний продукт, який виробляється шляхом переробки при температурі 75-95 ° C сичужних сирів, масла, сиру з додаванням різних наповнювачів і приправ. Як Ви можете переконатися, технологія його виробництва досить проста, найголовніше, щоб усі інгредієнти були натуральними. 

Вибрати плавлений сир сьогодні не так-то вже й просто, адже від великої кількості різнокольорових упаковок голова йде обертом. Концентруємо свою увагу на упаковці і починаємо її аналізувати. 

Назву. Варто чітко розуміти, що «продукт сирний плавлений» і «плавлений сир», як кажуть в Одесі, дві великі різниці. У першому випадку, в такому продукті Ви знайдете тільки жири і білки, тобто рослинні інгредієнти, а в другому - молочні компоненти (погодьтеся, ... Читать дальше »

Просмотров: 1115 | Добавил: 329 | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

Чекаючи, коли звільниться стоматолог, я сиділа з ноутбуком і перевіряла свої сайти, модерувала коментарі ... Поруч сиділи нудьгуючі жінки, які навіть не тягнулися за глянцевими журналами, хоча вибір був великий, набридло. 
Піднявши голову, я помітила, що жінки сидять досить близько до мене і підглядають. Одна не стрималася, якраз був відкритий мій сайт і запитала: «Ви можете зробити мені такий же, я домогосподарка і хотіла б спробувати заробіток в інтернеті?» Виявилося, що вона не одна така, буквально за 5 хвилин я мала пропозиція залу, де мені потрібно було б розповідати на протязі місяця про те, як зробити блог і монетизувати його з гідною оплатою від слухачів. Далі ще цікавіше. 
На виході з кабінету стоматолога мене чекав ще один сюрприз - господар клініки сказав, що моє лікування буде безкоштовним, якщо я зроблю йому сайт. 
А ТЕПЕР ДО САМОЇ ОФЛАЙН РОЗКРУТКИ САЙТУ: 

1 ... Читать дальше »

Просмотров: 1005 | Добавил: 329 | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz