Четверг, 28.03.2024, 20:43
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 16

Стільниковий полікарбонат - це листовий пластик, всередині якого порожнисте простір, розділене ребрами ресткості на повітряні камери. 

В даний час, цей матеріал знаходить широку сферу застосування в будівництві та архітектурі, сільському господарстві, рекламі, дизайні та в інших областях. 

Але чи весь пропонований виробниками матеріал однаково гарний? Як вибрати якісний стільниковий полікарбонат, який прослужить довгі роки?

При виборі матеріалу, зверніть увагу на найважливіші фактори, що впливають на якість і термін служби стільникового полікарбонату: 

1.Толщіна і вага стільникового полікарбонату. 

Найбільш важливою характеристикою листа стільникового полікарбонату, що вказує на щільність матеріалу, є вага одного квадратного метра. 

Найчастіше, виробники намагаються знизити собівартість листа за рахунок маси стільникового полікарбонату і випускають матеріал, полегшений на 10-20%, а іноді і 30% в порівнянні з но ... Читать дальше »

Просмотров: 1479 | Добавил: 329 | Дата: 16.09.2014 | Комментарии (0)

Ніщо так не радує дітей будь-якого віку, як наближається день народження, на якому можна не тільки повеселитися, але й отримати безліч подарунків. Але, для того, щоб день народження дитини пройшов весело і як годиться, необхідно правильно організувати це свято. Дитяче свято можна організувати за допомогою фахівців, які професійно прикрасять приміщення декораціями і кулями, запропонують і обговорять з батьками сценарій майбутнього свята. Аніматори будуть вести свято, залучати дітей до конкурси тощо. Д. Крім того, за бажанням батьків вони можуть вести відеозйомку і фотографувати гостей і самого «винуватця» торжества. Дитяче свято провести можна, при необхідності, і поза домом, наприклад, в ресторані або кафе. Проте багато батьків для зменшення затрат воліють, все-таки, організовувати свято вдома, причому, без залучення фахівців. Для цього потрібно прикупити дещо в спеціальних магазинах або інтернет-магазинах, таких як цей, де є багато костюмів для дітей. Насправді організа ... Читать дальше »

Просмотров: 1219 | Добавил: 329 | Дата: 16.09.2014 | Комментарии (0)

Перш за все, поговоріть з дитиною і дізнайтеся його думку з приводу того, яким він бачить святкування свого дня народження. Розпитайте малюка, кого він хоче запросити в гості, чим хоче зайнятися з друзями. Залучіть дитини до прикраси інтер'єру, підбору ігор та призів переможцям. 

Обов'язково обговоріть з батьками дітей-гостей, у скільки вони повинні забрати своїх чад. Час початку свята підкоряється правилу: чим молодша дитина, тим раніше він повинен початися. А тривалість заходу варіюється в залежності від того, скільки років дитині. Так, дітям дошкільного віку, як правило, достатньо двох-трьох годин. Для молодших школярів цей час може бути збільшено до п'яти годин. 

Якщо плануєте відзначати день народження вдома, заздалегідь підготуйтеся до нашестя дітей: максимально звільните простір в кімнаті, де зберуться малюки, приберіть звідти предмети, що б'ються, закрийте всі розетки. 

Не забудьте замовити повітряні шаріки, це можна зро ... Читать дальше »

Просмотров: 1147 | Добавил: 329 | Дата: 16.09.2014 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz