Пятница, 26.04.2024, 10:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 4 » Як розкрутити бізнес з нуля
15:39
Як розкрутити бізнес з нуля

Не маючи стартового капіталу, кожен бажаючий стати підприємцем задається цим питанням. 

Відповідь на це питання, детально дізнатися можна тут 

Деякі вважають що таке неможливо, інші просто бояться і не беруться починати бізнес, хоча насправді розкрутити бізнес з нуля можна, дотримуючись кількох фундаментальним основам розвитку бізнесу. 

Починаючи бізнес з нуля мається на увазі те що розкручуватися і рекламуватися він буде без фінансових вкладень, тому починаючи бізнес який планується розкручувати з нуля потрібно бути готовим до всього, до нудотного і рутинної повсякденної роботи. Всю роботу з рекламою вам доведеться взяти на себе, а це не легка праця, завдяки цьому ви повністю зрозумієте з чим доведеться зіткнутися вашим майбутнім підлеглим. Усвідомлюючи це вам слід бути готовим на все заради майбутнього і вибрати найбільш оптимальний спосіб для розкрутки вашої справи. 

1. Як розкрутити бізнес з нуля за допомогою сарафанного радіо. 

Починаючи бізнес з нуля або ж з мінімальними вкладеннями які потрібно постійно перераховувати і економити кожен рублик, перед вами постає питання: як розкрутити бізнес без реклами? Для цього потрібно використовувати принцип сарафанного радіо, виконуючи регулярно якісну роботу, ваші клієнти залишаться задоволеними і наступного разу звернуться саме до вас, мало того ще вони стануть радити і рекомендувати вас всім знайомим і близьким. Але перш повинні з'явитися перші клієнти і тільки тоді радіо запрацює. Першими клієнтами можуть стати ваші знайомі і друзі, але не завжди вони потребують ваших послугах, як же бути якщо їм ваші послуги не потрібні, або ви просто не бажаєте їх запрошувати? а сарафанне радіо ще не запущене. 

В цьому випадку доведеться напружувати голову і думати: де може бувати ваша цільова аудиторія? потенційні клієнти які будуть зацікавлені у ваших послугах. 

Як охопити всю вашу цільову аудиторію і добитися результатів реактивними темпами і вибуховий ефективністю? 

На бізнес не треба шкодувати грошей особливо на початках. 
Він ж вас потім годуватиме. Швидко розкрутити бізнес можна тут: Global MCom .
Розкрутка по всьому світі, швидко і доступно.

2. Роздача візитних карток. 

Перший і найбільш простий спосіб для залучення перших клієнтів це візитні картки. Робиться 100 візиток і лунають особисто вами, якщо ви вирішили займатися створенням сайтів або ж здійсненням бухгалтерських послуг, ваша цільова аудиторія здебільшого це підприємці, зустрітися з якими і вручити візитку особисто в руки ви зможете біля податкової інспекції. До речі візитні картки ви можете виготовити самостійно в домашніх умовах, маючи бажання і кольоровий принтер, або замовити за гроші в рекламному агентстві. 

3. Акції та знижки. 

Розкручуючись з нуля обов'язково потрібно влаштовувати всілякі акції і робити знижки. Наш російський народ любить халяву, різні подарунки та знижки, розкручуючи майстерню по ремонту побутової техніки використовують акцію: діагностика безкоштовно, в таксі кожна 10 поїздка безкоштовно, інтернет провайдери теж пропонують бонус приведи друга та отримай знижку, оператори мобільного зв'язку підключися і отримай 150 рублів на рахунок безкоштовно. 

Слово безкоштовно є ключовим, завдяки йому можна швидко розкрутити бізнес з нуля. 

4. Реклама двигун торгівлі та послуг. 

Реклама любить гроші, вклад великих грошей в рекламу не гарантує приголомшливихрезультатів. 

Реклама це і є та сама фундаментальна основа, без якої ні який бізнес не може існувати. 

Бізнесмени з усього світу витрачають величезні гроші на проведення різних маркетингових досліджень для виявлення найбільш оптимальних варіантів вкладання грошових коштів в рекламу та отримання якомога більшої цільової аудиторії для бізнесу. 

Виявивши найбільш оптимальний спосіб рекламування ваших товарів і послуг, ви можете заощадити десятки, а то й сотні тисяч доларів при розвитку бізнесу або ж розкрутити його з нуля. 

Вибравши правильний вид реклами для інформування вашої цільової аудиторії ви не тільки заощадите свій час і гроші ви збільшите обсяги своїх замовлень в десятки разів. 

5. Центральне місце. 

Ваш бізнес, місце в якому будуть здійснюватися пропоновані вами послуги або ж торгівля повинен розташовуватися в центральному місці з хорошою прохідність, природно такі місця або зайняті або ж оренда коштувати буде дуже дорого. 

Вибирайте підходяще місце виходячи з вашого бюджету, підбирайте кращий спосіб реклами, використовуйте акції, знижки, візитні картки і сарафанне радіо і пам'ятаєте як розкрутити бізнес з нуля.

Просмотров: 1373 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz