Суббота, 20.04.2024, 08:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 4 » Як вибрати хороший телевізійний кабель для супутникового телебачення
16:23
Як вибрати хороший телевізійний кабель для супутникового телебачення

Коаксіальний кабель, саме такий використовують в телебаченні, складається з центральної мідної жили в ізоляції, поверх якої мідна оплетка - екран, яка в свою чергу теж покрита шаром ізоляції. 


Економні китайці мідь замінюють іншими металами, що і призводить до погіршення якостей телевізійного кабелю. 

При виборі телевізійного кабелю слід уважно дивитися на якість його виготовлення. 

Найважливіша характеристика телевізійного кабелю - загасання сигналу. У якісному кабелі загасання мінімальні, а в поганому - дуже великі, він може гасити до половини корисного сигналу при довжині всього 10-20 метрів. 

А якщо ви живете в багатоповерховому будинку на першому поверсі, а антена встановлена ​​на даху, то з поганим кабелем можете втрачати 20-40% сигналу. Майте на увазі що з часом кабель втрачатиме ще більше і сигнал від антени може піти назовсім. Спершу таке проявитися в погану погоду. 

Придбати кабель можна тут: belden.ruelit.ru .
Якісні кабелі за доступними цінами.

Ще одна важлива деталь це зовнішня ізоляція телевізійного кабелю. З впливом морозу, дощу і сонця вона може зруйнуються. Тоді всередину кабелю потрапляє вода, яка окисляє оплетку, сигнал при цьому падає, може закоротити і викликати поломку іншого обладнання. Зрештою по кабелю вода потрапляє в ресивер або телевізор, виводити їх з ладу (може викликати навіть пожежа). 

В деяких випадках кабель не достатньо закріплений і його попросту базікає вітром. У такому випадку слід врахувати знос кабелю і його механічну міцність - адже від вітру він може попросту переломаться. 

Якщо при установці кабель потрібно проштовхнути в тонку щілину, короб, трубу з іншими кабелями тоді дуже важливою характеристикою буде його товщина і гнучкість. 

Для супутникового телебачення використовують коаксіальний кабель опором 75 ом (повинно бути написано на ізоляції). При виборі телевізійного кабелю в першу чергу потрібно дивитися на написи на ньому, потім на вид металу (інколи сталь покривають міддю). Особливу увагу слід врахувати щільності плетіння обплетення і примикання її до фользі. 

При ретельному підході можна вибрати міцний кабель з найменшими втратами сигналу.

Просмотров: 1338 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz