Суббота, 20.04.2024, 08:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 4 » Як вибрати термобілизну
16:28
Як вибрати термобілизну

Поради щодо вибору термобілизни. 


   1. Якщо Ви займаєтеся активним видом спортом влітку тобто при плюсовій температурі. Це біг, велоспорт, футбол і т.д. Вам потрібні виключно влагоотводящие властивості білизни, щоб додати тілу відчуття сухості і комфорту. Тут термобілизна доречно і незамінне. 


   2. Якщо Ви займаєтеся активним видом спорту взимку тобто при мінусовій температурі але до кінця дня Ви вдома (у готелі) в теплі і затишку. Це гірськолижний спорт, сноуборд, ходьба на лижах і т.д. Тут для Вас може стати в нагоді здатність білизни відводити вологу. Але, УВАГА, одяг має бути вільним, щоб вологе повітря міг йти назовні, видавлюючи між шарами одягу під час руху, що досить складно виконати особливо у вітряну погоду або при великому мінусі. У цих умовах термобілизна доречно. 

Обрати та придбати термобілизну можна тут: мужское термобелье оптом .Широкий вибір термобілизни за доступними цінами.

   3. Якщо Ви довго перебуваєте на морозі БЕЗ активних дій, як то - торгівля на вулиці, охорона, неспішна ходьба і т. Д. Тут влагоотводящие свойсва білизни Вам не знадобляться, адже основне завдання термобілизна відводити вологу від тіла, тобто рідкий піт, а Ви врядли будете потіти стоячи за прилавком або прогулюючись по парку. Строго кажучи Вам термобілизна взагалі не потрібно, сосредоточтесь на теплоізоляції тобто традиційний одяг з вовни, флісу і пуху, а на тіло можна одягнути будь-який зручний білизна. 


   4. Якщо Вам належить багатоденний, активний "відпочинок" взимку, це альпінізм, гірський туризм, лижний похід і т.д, Тут два важливих моменти. Перше це обмежений вага рюкзака, тобто змінної білизни як правило один-два комплекти і замінити сире на сухе проблемно. Друге обмеження, це складно просушити свій одяг. У зимовому сходженні або поході Ваш одяг неминуче сиріє з кожним днем, і термобілизна тут не допоможе. Строго кажучи, термобілизна, в багатоденних зимових походах, не просто марно, як в зимовій рибалці, а іноді навіть шкідливо! Доказ цього факту дуже науково й довго для даної статті. Тут важливо розуміти роль "точки роси" в одязі, важливо розуміти, фізіологію і термодинаміку самого поцесса потіння. Тому просто повірте на слово. У висновку дам просту пораду: При тривалих подорожах в холодний умовах дотримуйтесь головне правило - потіти НЕ МОЖНА !!! Якщо Ви потієте значить Ви одягнені неправильно, значити Ви ще не в'їхав в логіку використання свого одягу т.е коли і що одягати, знімати, растегівать, вентилювати і т.д.

Просмотров: 1110 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz