Суббота, 20.04.2024, 17:58
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 14 » Вибір навушників
00:24
Вибір навушників

Багато хто з нас, купуючи дешеві навушники, відчували розчарування від своєї покупки, викликане якістю звучання. Відразу воно ще навіть нічого, але з часом в навушниках з'являються сторонні шуми, тріск і інші несподівані звукові ефекти. Часто, поносивши трохи навушники, розумієш, що вони натирають вуха або міцно тримаються на голові і взагалі мають купу негативних якостей. 
І в цьому місці виникає цілком логічне запитання: як же вибрати навушники, здатні задовольнити всі ваші запити? Існує ряд критеріїв чи характеристик, які допоможуть зробити правильний вибір. Саме про них і піде мова в нашій статті. 

Якщо вам важко обрати навушники, я рекомендую наушники monster beats studio.
Ідеальна якість за доступною ціною.

 

частотна характеристика 

Ця характеристика має безпосередній вплив на якість звучання навушників. Наявність шипіння і металевого відтінку на дуже низьких або дуже високих частотах є вірною ознакою недосконалості навушників в області частотного діапазону. Низька межа частотної характеристики має особливе значення. Тим, для кого якість звучання має принципове значення, найкраще купувати навушники з великим діаметром мембрани, що мають підвищений якість звучання. Виходячи з цього, пам'ятайте: практично ні одні навушники вкладиші, що мають розмір мембрани 9-12 мм, не здатні в чистоті звуку перевершити накладні навушники або монітори з діаметром мембрани 30 мм і більше. Чим більше мембрана, тим більший частотний діапазон можна отримати і тим краще буде якість звучання. Не менш важливими є середні значення частотної характеристики 18-20 000 Гц. Не варто купувати навушники з вужчим частотним діапазоном, так як це дуже позначиться на звучанні. 

чутливість 

Саме ця характеристика впливає на гучність звуку навушників. Навушники-монітори по своєму призначенню завжди забезпечують хорошу гучність, але от для вкладишів і звичайних накладних навушників це актуально, а тому потребує уваги. Навушники повинні мати чутливість не менше 100 дБ, в іншому випадку звук буде занадто тихим, якщо використовувати навушники з плеєром або подібними пристроями. Зверніть увагу на те, які магнітні сердечники встановлені в навушниках. Не варто купувати навушники-вкладиші з малим діаметром мембрани і малопотужним магнітом. Кращим вибором стануть навушники, мають неодимові магнітні сердечники. 

акустичне оформлення 

За цим критерієм навушники можна розділити на закриті та відкриті. Відкриті навушники відрізняються тим, що дозволяють чути звуки навколишнього середовища, в той час як закриті не пропускають ніяких зовнішніх звуків. Вибір між цими різницями залежить від смаків, але хотілося б відзначити, що в закритих навушниках виникає невеликий резонанс на відміну від відкритих, які дозволяють більш чітку картину звучання.

Просмотров: 1488 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz