Вторник, 23.04.2024, 17:21
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 30 » Гаражні ворота-міфи і реальність
15:54
Гаражні ворота-міфи і реальність

Міфи і реальність про автоматичні гаражні ворота. 

МІФ №1 Автоматичні ворота - це дуже дороге задоволення.

реальність 

"Не такий страшний ведмідь як про нього розповідає мисливець". Та ворота коштують грошей саме тому ви в першу чергу купуєте не тільки саму "панель" і "залізо" ви одночасно здобуваєте і зручна в користуванні тобто .: 
-при поганій погоді не виходячи з машини натиснувши одну кнопочку і ворота відкриті і Ваші ноги сухі; 
- При товщині панелі 40 мм-підвищена тепло-і звукоізоляція. 
-естетічний зовнішній вигляд, можна вибрати ворота як у сусіда, а можна вибрати і навпаки не так як у всіх. 
-Компанія "KRUZIK" дає гарантію на ворота 2 роки. Жодна серйозна компанія не буде нести гарантію 2 роки за неякісний товар. 
Ціна на ворота практично у всіх однакова, різниця тільки у витратах на доставку і монтаж воріт, тому можете дізнатися ціну і порівняти, але якщо Вам запропонують ворота, набагато дешевше, наприклад на 300-500 € (тільки якщо це не ваші знайомі) то подумайте 2 рази і згадайте про далеку країні, де живуть вузькоокі люди. 


МІФ №2 Товщина панелі не має значення. 

реальність 

Чеський завод "KRUZIK" використовує оптимальну товщину "сендвіч панелі" -40 мм. Вона забезпечує прекрасні показники тепло-і звукоізоляції. Панель 40 мм забезпечує також прекрасні антивандальні якості. Пробити таку панель практично неможливо. Треба довго мучитися щоб розкрити ворота при панелі 40 мм, а якщо ворота обладнані автоматикою то розкрити їх з вулиці нереально. Навіть якщо ви вдарили сильно панель то невелика вм'ятина буде не так сильно видна як на більш тонкої панелі. 

Хороші якісні вироби з металу можна замовити тут: Металлические изделия .
Безліч виробів за доступними цінами.


МІФ №3. "Дайте мені найпростіші і дешеві білі або коричневі ворота і тільки з простим замком і що б панелі обов'язково німецькі. 

реальність 

Та ми з Вами повністю згодні, що білі й коричневі ворота найдешевші (вони також присутні і в нашій асортиментній лінійці). У комплектації з замком вони здаються на перший погляд дешевими. 
Відділ маркетингу чеського заводу "KRUZIK" завжди робив акцент на політику дати клієнтові трохи більше ніж очікує тобто всіх інших виробників білі та коричневі дешеві ворота завжди йдуть з малюнком "груба апельсинова кірка" або ще цей малюнок називають "м'ятий лист". Як правило вулична пил прибита дощем міцно залягає в усі пори цієї панелі і ворота відразу втрачають свій первинний вигляд. 
Чеський завод "KRUZIK" володіє широкою асортиментною лінійкою панелей з різними видами зовнішньої обробки (5 видів), а також всі кольори: золотий дуб, темний дуб, червоне дерево, зелене дерево (всі ці кольори йдуть зі структурою дерева, в нашому офісі Ви зможете їх побачити безпосередньо) або інші 200 однотонних кольорів тобто ми можемо підібрати колір воріт під колір вікон, дверей, машини або Ваших туфель. 
Про те що всі ворота німецькі говорять багато, але ви не полінуйтеся і запитайте сертифікат якості саме з Німеччини і обов'язково запитайте де ворота виготовляються. Особливу увагу приділіть товщині "сендвіч панелі" її товщина повинна бути не менше 40 мм інакше краще купити ворота із заліза. 

 

МІФ №4,, Я знайшов ворота "KRUZIK" на багато дешевше, ніж у вас і дизайн такий і колір і теж з автоматикою. 


реальність 

Ви вносите аванс за автоматичні ворота "KRUZIK", чекаєте їх з нетерпінням і ось настає той довгоочікуваний день. Лунає телефонний дзвінок, ви домовляєтеся і до вас приїжджає мікроавтобус із написом:,, ВАНТАЖНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ,, від туди виходять,, майстра,, своєї справи в засмаленной спецівці і приступають до збирання й монтажу ваших довгоочікуваних воріт. В кращому випадку вам їх поставлять без перекосу, хоча зазвичай це не відбувається і ворота через деякий час починають скрипіти і видавати звук не характерно для воріт, це скоротить термін служби воріт в десятки разів! Після монтажу вам вручають пульт дистанційного керування без єдиної надпісі- І ось тут я хочу загострити вашу увагу дорогі читачі! Ось чим викликана знижка на ворота! - Вам просто підмінили автоматику! Це значно здешевило вартість воріт. Ви купували автоматичні ворота "KRUZIK" а купили мерседес з двигуном від лади калина. Сервісна служба для цієї автоматики не існує, запасні частини бувають тільки у тих, у кого ця автоматика зламалася, наприклад у такого- же обманутого сусіда. Якщо розібрати цей двигун, то всередині можна побачити найпоширенішу в світі напис з трьох слів, ні, це не I LOVE YOU, це MADE IN CHINA.Любая поважаюча себе фірма ніколи не посоромиться написати свою назву і зробити дійсно якісний пульт, який стильно виглядає і зручно лежить в руці. Не полінуйтеся і запитайте яка автоматика стоятиме на воротах, хто займається її обслуговуванням, попросіть сертифікат, ви покупець а покупець завжди правий! Якщо говорять, що ворота зроблені з Чеських панелей, то чим доведуть? На якісних воротах повинно бути вказано - де виготовлялися, серійний номер, хто монтіровал.Благодаря серійним номером воріт, навіть через 10 років, до ваших воротах підберуть потрібну запасну частину, будь це ролик або петля.

Просмотров: 1123 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz