Пятница, 26.04.2024, 14:51
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 19 » Як вибрати ресторан в Празі
17:05
Як вибрати ресторан в Празі

У Празі складно знайти хоча б одну вулицю, на якій не було б ресторанів або пабів. Зараз празькі ресторани пропонують дуже широкий ціновий діапазон і меню на будь-який смак, в місті відкрито близько десяти ресторанів, відзначених мішленівські зірками, і приплив туристів тільки сприяє цьому розвитку. 

Незважаючи на велику кількість ресторанів, вибирати місце для вечері потрібно дуже прискіпливо. Так, наприклад, багато кафе і ресторани в центрі міста створені виключно для туристів, ціни там завищені в рази, а якість кухні не завжди відповідає традиційним чеським рецептами. До того ж у таких закладах найчастіше обідають і вечеряють екскурсійні групи, а це значить, що при відвідуванні таких місць ви гарантовано опинитеся в натовпі і шумі. 

Щоб спробувати справжню чеську їжу, приготовлену за всіма правилами і традиціями, відвідайте ресторан The Medieval Tavern, де ви опинитеся в Середньовічній атмосфері святкового бенкету - лави покриті шкурами, зал висвітлюється завдяки сотні підсвічників, також ви спробуєте відмінну свинину, качку, яловичину або кролятину з чудовими гарнірами, зможете замовити вино багаторічної витримки. Ресторан організовує відмінну розважальну програму щовечора: для вас національні мотиви гратимуть професійні музиканти, а ворожка, яка несподівано може підсісти за ваш столик, розповість про ваше майбутнє. 

Я рекомендую обрати ресторан тут: заказать ресторан в праге.
Найкращі ресторани Праги, та все про них.

Якщо ви не хочете втрачати багато часу за вечерею, але бажаєте опинитися в традиційно старо європейської обстановці, вирушайте в ресторан U Mecenase, один з найстаріших ресторанів Чехії. Він не міняв своєї адреси і назви з 17 століття, і навіть частково зберіг первозданний інтер'єр. Крім чеської кухні вам будуть запропоновані блюда інших європейських країн, до того ж, тут ви зможете замовити собі відмінне нефільтроване пиво або спробувати вино з виноградників в Моравії. 

Також смачне домашнє пиво ви можете спробувати в ресторанах U Fleku і U Ceskych Panu, які також відтворюють атмосферу Середньовіччя, пропонують широке м'ясне і закусочне меню. Ціни на страви тут цілком демократичні, а пиво, завдяки наявності власних пивоварень на території ресторану, обійдеться вам дешевше, ніж чашка кави. Обидва ресторани знаходяться в безпосередній близькості з Вацлавській площею, тому вам не складе труднощів знайти їх. Там же, на Вацлавській площі, розташувався ресторан Triton. Інтер'єр Тритона нагадує печеру зі сталактитами, серед яких можна зустріти мармурові статуї Орфея і Еврідіки, а особливою гордістю ресторану є великий акваріум з красивими морськими істотами. Тут вам подадуть м'ясної гуляш, стейки, страви з птиці та морепродуктів. Фірмове блюдо ресторану - запечені баранячі ребра.

Просмотров: 1013 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz