Вторник, 23.04.2024, 19:17
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 19 » Розкрутка в Instagram
17:53
Розкрутка в Instagram

Друзі, сьогодні ви дізнаєтеся про те, яким чином можна розкрутити практично будь аккаунт в популярній соціальній мережі Instagram. Для бувалих SMM-ників я явно не відкрию нічого нового, проте новачкам точно буде корисно ознайомитися. 

Отже, що таке Instagram? Як каже Вікіпедія, це безкоштовний додаток обміну фотографіями і відеозаписами. Однак нам більше цікава сама соціальна мережа, а також як стати в ній трішки популярнішим. 

Я не рекомендую починати з банальної накрутки передплатників, бо на старті це просто слив грошей. Боти не ставитимуть лайки і коментарі, а саме в цьому весь сенс. Красиве число в пункті "Передплатники" вам явно погоди не зробить (хоча багато тп вважають інакше). 

фотографії 
Отже, найголовніше правило - публікуйте тільки красиві і цікаві фотографії. Викиньте свій андроїд з убогої камерою за 2000 рублів, ваші "фотографії" з нікчемним якістю точно не будуть популярні, навіть якщо будуть цікаві кадри. 

Намагайтеся знайти фішку фотографії, вже точно не варто знімати одне і теж. Про їжу взагалі забудьте! Єдине, що гідно повторення - котики. Усі люблять котиків, тому можете хоч забити всю стрічку цими милими тваринами, ефект буде тільки позитивний. Або не буде. 

Хочете швидко мати багато лайків?! Тоді вам сюди: накрутка лайков инстаграм.
Тут лайки набираються миттєво а головне - дуже дешево.

Розкрутка в Instagram 

Дійсно популярні фотографії з відтінком лакшери. Значить вам потрібно публікувати тільки дорогі авто, тільки круті вдома і тільки шикарних дівчат. Усі люблять красиве життя, а багатьом користувачам Instagram досить просто бачити її на картинках, не піднімаючи жопу з дивана. Користуйтеся цим! 

Якщо у вас все добре з фантазією - робіть відео, благо Instagram це дозволяє. Якщо з фантазією сумно - скачайте клієнт для Vine (соціальна мережа з обміном відеозаписів) і запозичте ідеї звідти, їх там багато. 

Головне публікуйте все в міру, не потрібно гадити в стрічки своїх передплатників кожні 5 хвилин, нехай навіть всі фотографії реально круті. Краще трохи почекати. 

хештеги 

Головне нововведення, яке приніс нам Twitter - хештеги. Без них не обходиться жодна соціальна мережа, Instagram не виняток. Більш того, хештеги в Instagram пользуюются великою популярністю, так що якщо ви розкручуєте свій аккаунт - обов'язково вставляйте їх в описі. Якщо забули / не влазять - пишіть в коментарі до своєї фотографії, ефект буде той самий. 

При вставці хештегів є два залізних правила: 

Використовуйте тільки актуальні (які підходять під фотографію) хештеги 
Використовуйте популярні хештеги 
З приводу актуальних хештегів. Ніхто не забороняє використовувати хештеги на фотографіях, які їй не підходять. Більш того, це навіть може принести несклько лайків і передплатників. Однак особливої ​​перспективи в цьому немає, плюс мається негативний фактор. 

Популярні хештеги можна моніторити на чудовому сервісі web.stagram.com. Взагалі, сервіс корисний будь-якому SMM-оптимізатора, але в даному випадку нас цікавить вкладка "Hot", де ви завжди знайдете актуальний список найпопулярніших хештегів.

Просмотров: 1129 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz