Воскресенье, 28.04.2024, 14:31
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання

Геофізичний кабель об'єднує в собі механічну і електричну лінії зв'язку між свердловинним приладом і наземної апаратурою. За допомогою кабелю здійснюється спуско-підйомні операції (СПО), харчування приладів електричною енергією, передача вимірювальної інформації, визначення глибини при ГІС. 

Геофізичний кабель - грузонесушій кабель контролю, управління та сигналізації для ланцюгів дистанційного вимірювання геофізичних властивостей порід, прохідних при бурінні і промислово-гео-фізичною розвідці свердловин. 

Геофізичний кабель можна купити тут: крепкий кабель геофизический с завода Сургут.
Фірма що продає спеціалізується саме на цьому кабелі.
Ціни доступні, продукція високої якості.

... Читать дальше »

Просмотров: 1177 | Добавил: 329 | Дата: 19.10.2014 | Комментарии (0)

Якщо біологічна дезинфицирующая обробка не допомогла, слід застосувати інші засоби для боротьби зі шкідниками і хворобами в саду і на грядках - хімічні. 

Перш, ніж перейти до хімічній обробці, потрібно видалити уражені частини рослин. 

Самим традиційним препаратом для боротьби із захворюваннями рослин, як вірусними, так і бактеріальними, є бордоская суміш. Її використовують і в боротьбі з грибковими захворюваннями, проте в іншій концентрації. 

Одноразової обробки рослин недостатньо для повного лікування. Обробляти рослини потрібно мінімум 4 рази: рано навесні, перед цвітінням, після збирання врожаю і ще через 2 тижні. 

Я рекомендую препарат Моспилан, ви знайдете його тут: купить Моспилан.
Він бориться з шк ... Читать дальше »

Просмотров: 1050 | Добавил: 329 | Дата: 10.10.2014 | Комментарии (0)

На 1000 росіян припадає 340 транспортних засобів, а якщо враховувати тільки легковика, то 283 автомобіля. Це приблизно в два рази менше, ніж в Європі, і в три рази менше, ніж в США. Експерт стверджує, що цифри завищені через великої кількості автохлама, який продовжує стояти на обліку. Найкраще автомобілями забезпечені жителі Москви і Московської області, Санкт-Петербург, Краснодарський край і Ростовська область. 

Згідно з дослідженням тольяттінського агентства «Автостат», станом на середину 2014 року в Росії налічувалося більше 48 млн транспортних засобів. Це 40,2 млн легкових автомобілів, 3870000 легких комерційних, 3,75 млн вантажних машин та 393 тис. Автобусів. 

За рік російський автопарк зріс приблизно на 5%. 

 

Аналітики відзначають, що середній вік легкових автомобілів в наші ... Читать дальше »

Просмотров: 699 | Добавил: 329 | Дата: 10.10.2014 | Комментарии (0)

Зима вже не за горами, тому настав час здобувати тепле взуття. Вибираючи «одяг для ніг» для цієї пори року слід звернути увагу на те, що вона повинна бути не тільки красивою, але також зручною, практичною, непромокаючої і прекрасно зберігати тепло.

Відвідуючи взуттєвий магазин, спочатку обов'язково ознайомтеся з усім асортиментом і вибирайте таку обновку, яка буде вірою і правдою служити Вам в зимові холоди. 

Переваги взуття з натуральної шкіри 

Обираєте взуття? Оберіть тут: forester .
Широкий вибір, чудова якість, зручний пошук, красиві фото та доступні ціни

Взуття з натуральної шкіри є найкращим варіантом для зимової пори року, тому що в порівнянні з виробами з штучних матеріалів вона відрізняється наступними ... Читать дальше »

Просмотров: 1692 | Добавил: 329 | Дата: 10.10.2014 | Комментарии (2)

Підвищення цін на енергоносії змушує людей думати, як заощадити власні кошти. Для багатьох першим кроком в цьому напрямку стає установка систем індивідуального опалення та підігріву води у власному приміщенні. Як же правильно це зробити? 

Котел: перший крок до економії 

Індивідуальне опалення в квартирі - справа не нова. Системи автономного опалення існували і раніше. Однак, оскільки ціни на енергоносії тоді були незначними, думка встановити котел в квартирі в багатоповерховому будинку не виникала. 

Сьогодні все навпаки. У міру того, як ростуть ціни на енергоносії, щоразу гостріше поставало питання економії цих енергоносіїв. Сьогодні на ринку свою опалювальну техніку пропонують багато вітчизняних фірм - виробники, а також відомі італійські фірми: 

Ferroli, Ariston, Beretta, нім ... Читать дальше »

Просмотров: 1091 | Добавил: 329 | Дата: 06.10.2014 | Комментарии (0)

Зберігання металевих побутівок перед продажейМеталліческой побутівкою називається тимчасова будова для розміщення робочого персоналу та обладнання. На будівництві набагато вигідніше використовувати будови з металу, ніж з дерева. Металеві побутівки мають тривалий термін експлуатації і можливість транспортування з одного будівництва на іншу. 

Неможливо уявити собі будівельний майданчик без застосування цих невеликих, але дуже важливих об'єктів. В даний час такі конструкції застосовують для самих різних цілей. На їх основі облаштовують місця відпочинку персоналу, кімнати прийому їжі, приміщення для керівництва, склади і навіть спальні місця. Зростає попит саме на конструкції, виконані з металу, навіть незважаючи на те, що ціна металевої побутівки помітно вище ціни аналогічної дерев'яної. 

Обираєте собі битовку? Оберіть тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1060 | Добавил: 329 | Дата: 06.10.2014 | Комментарии (0)

Кожна людина розуміє важливість отримання додаткових знань і навичок. В першу чергу це актуально для тих, хто закінчив учитися більше 10 років тому. Адже щороку все більше з'являється нових технологій, знання яких допоможе досягти успіху. Розглянемо, три види додаткової освіти. 

1) підвищення рівня кваліфікації - це короткострокові програми, за допомогою яких поглиблюються вже отримані знання або купуються нові по своїй спеціальності. Зазвичай, ці програми тривають не більше 3 місяців; 

2) перепідготовка фахівців - це короткострокове навчання для повної перепідготовки за наявною спеціальністю. Така освіту можна отримати протягом 1 року; 

Потрібна додаткова освіта?! Тоді вам сюди: байтик троицк .
Великий вибір курсів для підготовки та перепі ... Читать дальше »

Просмотров: 1144 | Добавил: 329 | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

Невелику компанію гостей можна зібрати і вдома, і запрошувати для цього аніматора, або по-простому, масовика-витівника, зовсім не обов'язково. Вам цілком по силам розважити гостей, присутніх на ваше торжество. 

Отже, почати ви повинні не тільки з набігу на продовольчий магазин, але і з прикраси квартири. Звичайно, можна обійтися і без цього, але щоб у гостей з порога з'явилося відчуття свята, інтер'єр квартири повинен бути відповідним. Для цього вам можуть знадобитися: 

Вам потрібен празник на важливий день?
Весілля? День народження? Романтичне побачення?
Всі ці послуги можна замовити тут: организовать кейтеринг на праздник .
Шикарна організація за доступними цінами.

Вітальні плакати - їх можна купити або н ... Читать дальше »

Просмотров: 1138 | Добавил: 329 | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

Неперевершена гра на гітарі Ангуса Янга, клавішні соло Літл Річарда, ритмічні баси Юкка Невалайнен, все це можна почути не тільки на концерті у високоякісному звуці. Хороші навушники здатні передати кожну ноту, кожен ритм. Сьогодні на ринку представлені тисячі моделей, які відрізняються не тільки формою, звуком, але і вартістю. 

Всі навушники мають якусь умовну класифікацію для простоти орієнтації в їх величезній кількості. 
- По конструкції: вставні, накладні і повно розмірні. 
- За типом кріплення: з вертикальною дужкою на голові, з горизонтальною на потилиці і з кріпленнями на вухах. 
- За типом передачі звуку: провідні і бездротові. 
- За способом підключення кабелю: односторонні і двосторонні. 
- По конструкції випромінювача: динамічні, електростатичні, изодинамического, ортодинамичні. 
- За типом акустичного оформлення: відкриті, напіввідкриті ... Читать дальше »

Просмотров: 1165 | Добавил: 329 | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

Як вигідно продати б / у машину? 

Хочете продати старий автомобіль швидко і вигідно? Компанія Авто-Лайф - саме те, що Вам потрібно! Чи їхати на авторинок або блукати по десяткам онлайн-автобазарів в інтернеті - вирішувати Вам. Для зайнятої людини, яка багато працює, все це може здатися малоефективним. 

Самостійний продаж авто 

Продаж підтриманого, бу авто в Донецьку Як правило, власнику автомобіля важко визначити реальну ринкову вартість своєї машини, оскільки відсутній певний досвід, та й ціни на українському ринку авто постійно змінюються. Рідко, хто враховує додаткові витрати, пов'язані з самостійним продажем автомобіля, а вони, як відомо, обов'язково будуть. 
Навіть якщо Ви дуже бережно ставитеся до свого авто, потрібно буде витратити чимало сил і часу, щоб повернути б / у машині «товарний вигляд» і ... Читать дальше »

Просмотров: 1179 | Добавил: 329 | Дата: 27.09.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 60 61 62 63 64 ... 76 77 »
Сделать бесплатный сайт с uCoz