Суббота, 27.04.2024, 17:22
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання

Якщо ви тільки що вставили пластикові вікна, то вам краще відразу приступити до їх очищення, оскільки будь-яке зволікання в даному питанні загрожує засиханням монтажної піни або цементного розчину, які в подальшому відмити з поверхні скла буде практично неможливо. Крім того, на вікнах, як із зовнішнього, так і з внутрішньої сторони часто накопичується пил і бруд, який часом буває важко очистити стандартними способами. Повернути вікнам первозданний блиск і чистоту допоможе професійне миття вікон за допомогою фахівців клінінгової компанії «Бірюза».

Професійне миття вікон - запорука чистоти і затишку!

Щоб уникнути неприємних наслідків краще всього довірити процедуру мийки вікон в офісі професіоналам, так як вони якісно і швидко без жодних зусиль забезпечать вас бездоганною чистотою в приміщенні.

Замовити миття вікон можна тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1112 | Добавил: 329 | Дата: 30.12.2014 | Комментарии (0)

Користувачі діляться на дві основні групи: на тих, хто воліє ноутбуки і тих, хто залишається вірний персональним комп'ютерам. Ноутбук, безсумнівно, перевершує свого старшого товариша в чому - він мобільніше, компактніші і в той же час відповідає всім вимогам: від роботи з текстом до сучасних ігор.

Але є тільки одне «але»: ноутбук набагато складніше відремонтувати. Його запчастина не можна зняти і оглянути самому, що цілком припустимо при ремонті ПК. Тому до ремонту ноутбука необхідно підходити з особливою серйозністю і увагою.

Професійний ремонт ви отримаєте тут: ремонт ноутбука киев.
Швидкий та якісний ноутбуків за доступною ціною.

Де можна відремонтувати ноутбук?

Варіантів того, куди можна звернут ... Читать дальше »

Просмотров: 1066 | Добавил: 329 | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

Бажання жити за містом народжується з кількох причин. По-перше, переїзд з міської квартири в свій будинок може вирішити проблему нестачі житлової площі. По-друге, проживання в сільській місцевості робить позитивний вплив на здоров'я та психо - емоційний стан людини. По-третє, якщо біля будинку є присадибна ділянка, можна зайнятися вирощуванням квітів, овочів, плодових дерев і чагарників.
 
Вибрати будинок для постійного проживання - завдання далеко не найпростіша.
 
Перш за все, необхідно визначити, на якій відстані від міста хотілося б придбати житло. Чим ближче, тим дорожче коштують будинку. Найчастіше вибір падає на 30-ти кілометрову зону, щоб при необхідності не витрачати багато часу на поїздки в місто. Потім потрібно подумати, в якому населеному пункті Вам хотілося б проживати: у великому селищі, в невеликому селі чи, може, взагалі відокремлено від людей. Тут треба зауважити, що чим більший населений пункт, тим р ... Читать дальше »

Просмотров: 1124 | Добавил: 329 | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

У цій статті дізнаємося, як вибрати торцювальні пилку.

Якщо виникла необхідність розпиляти який-небудь матеріал під певним абсолютно точним кутом, то в такій ситуації не обійтися без пили торцювання. Вона дозволить зробити зріз з точністю до градуса як у вертикальній, так і в горизонтальній площині. Для вибору пили торцювання потрібно знати деякі її особливості, про які і піде мова нижче.

Перед тим, як вибрати торцювальні пилку, потрібно визначити, які за розмірами заготовки ви збираєтеся розпилювати і під яким кутом. Виробники завжди вказують максимально можливу ширину і глибину заготівки, що розпилюється в двох різних положеннях диска - під 90 і 45 градусів до цієї заготівлі в горизонтальній площині. Звідси випливає, що торцювальні пилку слід підбирати під максимально можливі розміри матеріалів, з якими ви збираєтеся працювати.

Касаемо регулювання ... Читать дальше »

Просмотров: 1194 | Добавил: 329 | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

Процес очитки води на водоочисної станції Юлемісте:

Надпочвенного вода береться приблизно з ділянки у 2000 км2 в озеро Юлемісте і звідти далі вода прямує на водоочисну станцію Юлемісте.
Неочищена вода проходить через мікрофільтр, який відокремлює від води водорості і планктон.
Вода направляється в басейни, де знищуються всі мікроорганізми, що містяться у воді, за допомогою озонной суміші повітря.
Для того, щоб вода стала більш прозорою додаються хімікати, які очищають воду - коагулянти. Після цього вода проходить процес відстоювання, в ході якого від води від'єднується планктон, хімікати і відкладення.
Вода проходить через активні вугільні та піщані фільтри, для того, щоб видалити останні залишки і поліпшити смак питної води.
Для дезінфекції у воду додають хлор і направляють в резервуари для питної води, звідки її викачують згідно споживанню в міські водопровідні мережі.

... Читать дальше »

Просмотров: 3493 | Добавил: 329 | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (2)

Як стати хорошим керівником жінці? Успішного керівника відрізняють п'ять істотних якостей: харизма, високий професіоналізм, неймовірна працездатність, наявність принципової позиції і невгамовна віра в свою правоту. Всі ці якості притаманні як жінкам, так і чоловікам. Саме тому, набираючи людей, багато керівників ніколи не ставлять в основу підлогу претендента і не вводять в зв'язку з цим ніяких обмежень. Сьогодні в багатьох компаніях з дев'яти топ-менеджерів першої лінійки шість - жінки. Топ професій - директор з продажу, комерційний директор, фінансовий директор, головний бухгалтер, директор з персоналу та головний технолог. Чоловіки займають пости виконавчого директора, директора з розвитку та керівника служби безпеки.
 
Жінка-лідер і керівник в бізнесі

Хочете стати успішним керівником?! Тоді вам сюди: http:/ ... Читать дальше »

Просмотров: 1418 | Добавил: 329 | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

На жаль, буває так, що у вашому будинку з'являється паралізований хворий. І відразу ж виникає питання ... ..что робити? ... Як робити? ... З чого почати? ..

Звичайно, найкращий варіант - найняти професійну доглядальницю. Але це не завжди можливо. Так що не лякайтеся, запасайтеся терпінням і вперед .... Найоптимальніший варіант - доглядальниця, яка буде знаходитися поряд з хворим 24 години на добу, а точніше, доглядальниця з проживанням. У наш час можна дуже часто побачити оголошення із заголовком: Потрібна доглядальниця з проживанням? Але не варто відразу кидатися у вир з головою і брати на роботу кого попало. Адже ця людина стане доглядати за вашим близьким.

Отже, з чого почати?

Почнемо з того, що можна замовити професійний догляд.
Зробити це можна тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1436 | Добавил: 329 | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (1)

Вибираємо очищувач повітря. Перед тим як почати вибирати очищувач повітря потрібно: 1. Знати площу того приміщення, де планується встановити очищувач повітря. 2. Визначитися з бюджетом певним на покупку. 3. Мати уявлення про типи воздухоочистителей, принципах їх роботи і фільтрах за допомогою яких вони очищають повітря.
Очищувачі повітря - побутові прилади для очищення повітря в одному замкнутому приміщенні, наприклад, кімнаті. Вони мобільні і не вимагають монтажу.

Обираєте освіжувач повітря?! Тоді вам сюди: http://www.condition.com.ua/ochistiteli-vozduha/.
Широкий вибір якісних освіжуувачів повітря за доступними цінами.
 
Міністерство охорони здоров'я США заявило, що ступінь забруднення повітря приміщень в американських будинках в 100 разів перевищує ступінь забруднено ... Читать дальше »

Просмотров: 1102 | Добавил: 329 | Дата: 22.11.2014 | Комментарии (1)

Ми всі любимо побалувати себе смачним пловом, однак багато дівчат, прагнучи схуднути, відмовляють собі в цьому блюді, так як вважають його занадто калорійним. Але позбавляти себе задоволення пообідати цим чудовим представником східної кухні зовсім не варто, адже його цілком можна зробити більш легким, вдавшись до всього парі хитрощів.
Як зробити плов менш калорійним? Дуже просто, треба всього лише знати кілька нюансів.
секретні інгредієнти
По-перше, врахуйте - чим легше інгредієнти, тим більше дієтичним буде ваш плов. Таким чином, всі складові потрібно підбирати за принципом «менше жиру, більше смаку».

Навчитись готувати можна з сайтом: вкусно и быстро.
Всі найсмачніші рецепти, і описано так, що зрозуміє кожен.

1. Зверніть увагу на нежирні види м'я ... Читать дальше »

Просмотров: 1143 | Добавил: 329 | Дата: 06.11.2014 | Комментарии (0)

Вибір маскарадного костюма - справа нелегка, це вам скаже будь-який досвідчений батько. Тут потрібно враховувати цілий ряд факторів, починаючи віком, і закінчуючи вподобаннями дитини. Почнемо по порядку. 

Порада 1. 

Пам'ятайте, що наряд або плаття ви купуєте не для себе, а для дитини. Отже, звертати увагу потрібно не на ті речі, які сподобалися вам, а на ті, які сподобалися б вашому малюкові. Це може здатися очевидним, тим не менш, багато хто про це забувають. 

Порада 2. 

Оригінальні красиві костюми можна замовити тут: костюмы снежной королевы.
Чудова якість та доступні ціни приваблять кожного.

... Читать дальше »

Просмотров: 1066 | Добавил: 329 | Дата: 20.10.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 59 60 61 62 63 ... 76 77 »
Сделать бесплатный сайт с uCoz