Суббота, 27.04.2024, 21:32
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання

Багато хто з нас, купуючи дешеві навушники, відчували розчарування від своєї покупки, викликане якістю звучання. Відразу воно ще навіть нічого, але з часом в навушниках з'являються сторонні шуми, тріск і інші несподівані звукові ефекти. Часто, поносивши трохи навушники, розумієш, що вони натирають вуха або міцно тримаються на голові і взагалі мають купу негативних якостей. 
І в цьому місці виникає цілком логічне запитання: як же вибрати навушники, здатні задовольнити всі ваші запити? Існує ряд критеріїв чи характеристик, які допоможуть зробити правильний вибір. Саме про них і піде мова в нашій статті. 

Якщо вам важко обрати навушники, я рекомендую наушники monster beats studio.
Ідеальна якість за доступною ціною.

 

частотна характеристика 

Ця характеристика має безпосередній впли ... Читать дальше »

Просмотров: 1490 | Добавил: 329 | Дата: 14.07.2014 | Комментарии (0)

Асоціативний ряд слів, який виникає при проголошенні «шоу-програма», включає в себе: «розважальність», «барвистість», «музикальність», «безтурботність», «гумористичність», «імпровізаційність». 

Для шоу-програм потрібен дух демократизму, розкутості, творчості. Свято, побудований у формі шоу-програми, що не буде урочистим або сентиментальним, він буде бешкетним, веселим, грайливим. 

Свято «День народження», організований як шоу-програма, не викликатиме у присутніх скутості, він буде швидше народжувати сміх. 

Прикладом шоу-програми може бути КВН між двома рівними командами, в яких будуть і діти і дорослі. Зміст усіх завдань може бути присвячене спогадам про прожиті роки і припущеннями про майбутнє. 

Рекомендую замовляти шоу у професіоналів, обрати їх можна тут, зокрема:  ... Читать дальше »

Просмотров: 1031 | Добавил: 329 | Дата: 14.07.2014 | Комментарии (0)

Як і в будь-якому серйозному справі, що вимагає аналітичного підходу, при виборі проекту заміського будинку або котеджу, його планування, конструкції, не слід поспішати. Приймати конкретне рішення необхідно в тому випадку, якщо ви остаточно утвердилися у своєму виборі. Далі необхідно відкоригувати проект щодо місцевих умов і приступити до заготівлі будівельних матеріалів. Так повелося, що будівництво своїми руками вважалося кращим, ніж будівництво будинку на замовлення. Сьогодні ми можемо говорити про зняття багатьох обмежень в малоповерховому будівництві. Індивідуальному забудовнику надані широкі повноваження і можливості направлення на спорудження заміських будинків. 

Сьогодні в рази збільшено виробництво будівельних матеріалів та їх продаж на спеціалізованих торгових базах, в магазинах, спрощена система відведення землі для цих потреб, спрощено узгодження проектів житлових будинків. Все це створює сприятливі умови для активного розвитку індивідуального житлового буді ... Читать дальше »

Просмотров: 1118 | Добавил: 329 | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

Як відрізнити ланцюга за зовнішнім виглядом? 

Потримайте ланцюг в руці, і ви помітите невідповідність об'єму і ваги, подивіться на цінник, і ви побачите «приємну» ціну на широку і довгу ланцюг класичного або оригінального плетіння. Уточніть у продавця, за якою технологією виконана дана модель і хто виробник. Віддайте перевагу відомим заводам-виробникам, які гарантують якість і повне дотримання технології. 

Чи не порветься чи пустотелая золотий ланцюжок? 

Ланцюг від відомого виробника повинна за стандартами витримувати до 15 кг ваги. На великих підприємствах всі ланцюги проходять контроль ВТК, що забезпечує їх високу якість. 

Яке співвідношення ваги підвіски і ланцюги повинне дотримуватися? 

Для пустотілої ланцюга середньої довжини вага підвіски повинен бути менше не менш ніж на 70%. А довгий ланцюг повинна бути важче підвіски в 2 рази. Також варто підбирати гармонійні за обсягом ланцюги і підвіски із зо ... Читать дальше »

Просмотров: 1171 | Добавил: 329 | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 75 76 77
Сделать бесплатный сайт с uCoz