Вторник, 23.04.2024, 10:52
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання

Ніщо так не радує дітей будь-якого віку, як наближається день народження, на якому можна не тільки повеселитися, але й отримати безліч подарунків. Але, для того, щоб день народження дитини пройшов весело і як годиться, необхідно правильно організувати це свято. Дитяче свято можна організувати за допомогою фахівців, які професійно прикрасять приміщення декораціями і кулями, запропонують і обговорять з батьками сценарій майбутнього свята. Аніматори будуть вести свято, залучати дітей до конкурси тощо. Д. Крім того, за бажанням батьків вони можуть вести відеозйомку і фотографувати гостей і самого «винуватця» торжества. Дитяче свято провести можна, при необхідності, і поза домом, наприклад, в ресторані або кафе. Проте багато батьків для зменшення затрат воліють, все-таки, організовувати свято вдома, причому, без залучення фахівців. Для цього потрібно прикупити дещо в спеціальних магазинах або інтернет-магазинах, таких як цей, де є багато костюмів для дітей. Насправді організа ... Читать дальше »

Просмотров: 1221 | Добавил: 329 | Дата: 16.09.2014 | Комментарии (0)

Перш за все, поговоріть з дитиною і дізнайтеся його думку з приводу того, яким він бачить святкування свого дня народження. Розпитайте малюка, кого він хоче запросити в гості, чим хоче зайнятися з друзями. Залучіть дитини до прикраси інтер'єру, підбору ігор та призів переможцям. 

Обов'язково обговоріть з батьками дітей-гостей, у скільки вони повинні забрати своїх чад. Час початку свята підкоряється правилу: чим молодша дитина, тим раніше він повинен початися. А тривалість заходу варіюється в залежності від того, скільки років дитині. Так, дітям дошкільного віку, як правило, достатньо двох-трьох годин. Для молодших школярів цей час може бути збільшено до п'яти годин. 

Якщо плануєте відзначати день народження вдома, заздалегідь підготуйтеся до нашестя дітей: максимально звільните простір в кімнаті, де зберуться малюки, приберіть звідти предмети, що б'ються, закрийте всі розетки. 

Не забудьте замовити повітряні шаріки, це можна зро ... Читать дальше »

Просмотров: 1149 | Добавил: 329 | Дата: 16.09.2014 | Комментарии (0)

Професія слюсаря є однією з найбільш затребуваних, оскільки вона має велику кількість специфікацій по різних галузях, а так же по типу виконуваних робіт. В обов'язки слюсаря входить збірка, експлуатація і при необхідності ремонт різної техніки. 
Специфікою даної професії є те, що роботи можуть проводитися в різних некомфортних умовах, при підвищеному рівні шуму або пилу, а так же поза приміщенням. 
Існує цілий ряд різновидів цієї професії. Серед них можна виділити ті, які зустрічаються найчастіше: 
- Слюсар-сантехнік - займається монтажем та обслуговуванням водогонів та сантехніки 
- Слюсар з ремонту дорожньо-будівельної техніки, тракторів 
- Автослюсар - виробляє ремонтні роботи автомобілів 
- Слюсар-електрик - проводить ремонт електро-обладнання 
- Слюсар будівельний 

Купити диплом слюсара можна тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1760 | Добавил: 329 | Дата: 15.09.2014 | Комментарии (0)

Перед придбанням навушників варто розібратися, де і як вони будуть використовуватися, а також наскільки якісна передача звуку вам буде потрібно. 

Типи навушників 

1. Відкриті. Через те, що "чашки" навушників відкриті, не тільки ви будете чути зовнішній світ, але і він вашу музику теж. Втім особливих проблем це не доставляє. 


Відкриті навушники - просто і зі смаком 
2. Закриті. Відсікають всі зовнішні шуми, в результаті чого звук чистий, деталізований, з відмінною передачею басів. "Чебурашки" (так в народі називають закриті навушники) ідеальні для студійної роботи, коли звук з навушників не повинен уловлюватися мікрофоном. 

Обираєте навушники? Я рекомендую ці: monster beats tour.
Потужний чистий звук і хороші баси, а головне ціна доступна.

"Чебураш ... Читать дальше »

Просмотров: 1037 | Добавил: 329 | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

Як вибрати навушники? Це досить складний і актуальне питання, в якому ми спробуємо розібратися в цій статті. Ця стаття це всього лише наша думка і воно може відрізнятися від дійсності але ми спробуємо викласти наш досвід просто і доступно. 
Перш за все, головна відмінність між усіма доступними навушниками це їх тип, а не ціна або ж бренд. Тип навушників визначає характер звучання і частково місце використання навушників. Технічні характеристики, тип випромінювача та інші моменти так само важливі, але найчастіше обивателю це не потрібно. 

Вставною тип або вакуумні навушники - внутрішньоканальні навушники, прості, зручні, універсальні, вставляються в вухо. Відмітна риса - наявність силіконової насадки (іноді пінної, як у Soundmagic PL30), яка створює звукоізоляцію від зовнішніх шумів в вашому вусі. Плюси - відмінна шумоізоляція, Ви не чуєте нічого, крім музики, оточуючі так само не чують Вашу музику. Мінуси - з явних мінусів я можу виділити лише шкоду, яка нано ... Читать дальше »

Просмотров: 1749 | Добавил: 329 | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

За кордоном керамічна черепиця займає близько 86% ринку матеріалів для покрівлі. У Росії вона починає набувати заслужене визнання, проте споживачі вже змогли по достоїнству оцінити переваги керамічної черепиці: стильний і цікавий зовнішній вигляд, пожежобезпечність і міцність. Дах не доведеться ремонтувати протягом усього терміну експлуатації будинку. Виготовлення керамічної черепиці проходить три етапи: підготовчий етап, формування, а також випал черепка. Формовка може проходити штампувальним і стрічковим методами. При стрічковому методі формують стрічку, потім її розрізають на плитки, при штамповочном - черепичні плитки спресовуються в металевих формочках. Стрічкова плитка має пази виключно вздовж черепиці, а штамповочная - по всім сторонам. 
Вибираючи керамічну черепицю, варто звертати увагу, щоб у неї обов'язково були сертифікати, де б були прописані такі якості, як морозостійкість, водопоглинання, точність геометричних розмірів і міцність на вигин. 

... Читать дальше »

Просмотров: 1050 | Добавил: 329 | Дата: 11.09.2014 | Комментарии (0)

Кожен рибалка стає досвідченим лише з часом, набуваючи безцінні навички лову в тій чи іншій техніці, а також в різноманітних погодних і кліматичних умовах. Деякі недосвідчені рибалки не відрізняються терпінням і кидають все на півдорозі. Не всі розуміють, що для досягнення результату потрібно багато праці і багато терпіння. 

Якщо ви зібралися йти рибалити на озеро, то подумайте заздалегідь про те, що навколо озер, як правило, зазвичай брудно, волого, і багато високої трави. Тому одяг має бути відповідна, навіть якщо на дворі літній час. Щільні штани і сорочка з довгим рукавом будуть ідеальним варіантом якраз для цього випадку. Далі подивіться на саму воду у водоймі: якщо з поверхні видна тина, то її потрібно відгребти іншою стороною вудки, щоб ваш поплавок мав простір для рівного становища. Якщо твані немає, то тепер подумайте про своє становище для лову риби. Краще всього вибрати тінь під деревом, бо там, як правило, збирається багато риби. Це правило стосується будь-я ... Читать дальше »

Просмотров: 1151 | Добавил: 329 | Дата: 09.09.2014 | Комментарии (0)

Сьогодні в будівельних, дорожніх роботах і в сфері ЖКГ сфері широке застосування знайшли потужні, високоефективні гідромотори з невеликими розмірами. Часто їх застосовують в авіаційній галузі, на станціях і бурових платформах. Гідромотор сприяє перетворенню енергії потоку рідин в механічний тип енергії, при цьому вдається досягти високого крутного моменту, а коефіцієнт корисної дії виростає до кращих показників. В результаті, лише одна гідравлічна система здатна активізувати роботу інших систем, використовуючи гідромотори. 
Досконалості гидромоторов немає межі. Сьогодні найчастіше зустрічається поршневий тип гидромоторов, використовуваних у вантажних автомобілях, а також у виробництві дорожньої, будівельної та комунальної техніки, тому що навантаження там гранична, що дозволяє досягати високого тиску в подібних системах. Будь-який сучасний поршневий гідромотор може функціонувати як гидронасоса. В свою чергу гідромотори поршневого типу розділити можна на дві категорії: акс ... Читать дальше »

Просмотров: 1404 | Добавил: 329 | Дата: 09.09.2014 | Комментарии (0)

Перед покупкою GSM сигналізації, Вам потрібно знайти відповіді на кілька запитань: 

1) Який об'єкт Ви плануєте забезпечити охороною? 
Офісне приміщення, квартира, дача, приватний будинок, магазин, аптека. Потрібно розрахувати кількість і тип необхідних датчиків, для цього враховуйте кількість поміщений, вікон, дверей, наявність газопроводу, можливість займання або затоплення об'єкта. Якщо Ви не впевнені в правильності своїх підрахунків, звертайтеся до наших менеджерів по тел. (044) 36-222-82 і Ви отримаєте безкоштовну та кваліфіковану консультацію! 
 
2) дротових або бездротових GSM сигналізація? 
Крок 1 - вибір сигналізації 
Вибравши варіант «дротова», Ви можете трохи зекономити при покупці устаткування. Але, монтаж дротових сигналізацій - це не для новачків, отже, як показує практика, може викликати труднощі при інсталяції та налаштування охоронної системи. Також потрібно прокладати дроти по вс ... Читать дальше »

Просмотров: 1135 | Добавил: 329 | Дата: 06.09.2014 | Комментарии (0)

Купівля будинку на березі моря це люкс, який не кожен може собі дозволити. Звичайно підхід до такої купівлі в ніякому випадку не повинен бути формальним. Ваканціонний будинок це велика інвестиція і вибір слід розглядати так само серйозно як і купівлю першого будинку. На думку експертів, є деякі основні кроки, які необхідно дотримуватися, щоб зробити правильний вибір. 

По-перше, експерти радять розглянути кілька областей, в яких є потенціал для покупки нерухомості. Звичайно, ми повинні вибрати район, який нам подобається, але в будь-якому випадку не слід недооцінювати і наявність інших чинників, таких як ринок нерухомості в регіоні, клімат і варіанти оренди. Проте нам треба переконатися, що будинок є гарною інвестицією, і що існує попит на оренду житла в цьому районі. В районах, постраждалих від втрати права викупу, може бути надлишок непроданих будинків, які здаються в оренду, і буде більш важко знайти орендарів. 

Обрати та придб ... Читать дальше »

Просмотров: 1074 | Добавил: 329 | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 62 63 64 65 66 ... 76 77 »
Сделать бесплатный сайт с uCoz