Пятница, 29.03.2024, 02:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання

У віртуальному світі є все необхідне для сучасної людини, море корисної інформації, навчальні ресурси, довідники, енциклопедії і всілякі посібники, сьогодні електронний розум може навіть перекладати тексти з будь-якого іноземної мови. Але є один недолік таких програм: машинний переклад далекий від ідеалу і деколи більше схожий на набір слів, позбавлених сенсу. Тому, якщо вам потрібен якісний переклад якої-небудь текстової інформації з англійської або іншої мови, у вас є два шляхи: перший - постаратися самостійно за допомогою автоматичних перекладачів перевести текст на рідну мову. І другий - звернутися в бюро перекладів москва небудь інший велике місто готові запропонувати такі фірми, в яких вам нададуть професійну допомогу. 

Професійний переклад можна замовити тут: качественный перевод с английского на русский .
... Читать дальше »

Просмотров: 1381 | Добавил: 329 | Дата: 27.09.2014 | Комментарии (0)

Реферат - це розгорнутий доповідь по заданій темі, який може бути викладений як письмово, так і усно, і містить в собі інформацію, зібрану з декількох джерел. 

Крім того, реферат можна доповнити і власними думками, зробити його не простим переказом чиїхось думок, а творчій і унікальною роботою. 

Крок 1: Послідовність складання реферату 
При написанні реферату часто користуються загальноприйнятою схемою, що складається з декількох послідовних етапів: 

-Аналіз отриманого завдання 
-короткий план 
-Пошук і вивчення підходящої літератури 
-Розгорнутий план реферату 
-Написання тексту реферату 
-Оформлення набраного тексту 
Буває, що другий і четвертий пункти не мають істотних відмінностей і являють собою єдине ціле. До речі, складання плану може ... Читать дальше »

Просмотров: 1313 | Добавил: 329 | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

Не секрет, що вдало підібрані шпалери можуть змінити приміщення до невпізнання. 

Поверхня стін займає чималу площу і відразу ж приковує погляд, тому ставитися до вибору шпалер варто з усією серйозністю і відповідальністю. Можна, звичайно, покластися на інтуїцію і підібрати підходящий варіант, прийшовши в магазин і виявивши там цікавий малюнок, але, як правило, спонтанні покупки ні до чого доброго не приводять. 

Ми рекомендуємо ознайомитися з деякими правилами, які вбережуть вас від невірного вибору, а також заощадять ваш час. 

Великий вибір красивих шпалер ви знайдете тут: купил обои .
Там ж рекомендую і замовляти, оскільки низькі ціни та гарна якість, і достака швидка, ви залишитесь задоволеними.


1.Оріентіруйтесь ... Читать дальше »

Просмотров: 963 | Добавил: 329 | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

Відпарювачі для одягу з'явилися порівняно недавно, але, тим не менш, вже встигли скласти реальну конкуренцію традиційним прасок. За допомогою отпарівателя можна не тільки прасувати одяг, але і виводити застарілі забруднення, робити дезінфекцію тканин і іграшок, очищати будь-які поверхні, знищувати пилових кліщів і усувати неприємні запахи. Обробка проводиться без використання хімікатів і є екологічно чистою і нешкідливою. Мета даної статті та наша основна задача - допомогти Вам з вибором і з'ясувати, який отпариватель для одягу найкраще відповідає вашим вимогам. 
Спочатку можна влаштувати собі невеликий бліц, відповівши на такі питання: навіщо Вам отпариватель, для професійної обробки одягу або побутового застосування? Як часто Ви збираєтеся ним користуватися? Що для вас важливіше, ергономіка або функціональність? Якими функціями отпарівателя Ви будете користуватися найбільш часто? Яку суму Ви готові викласти за товар? Причому неважливо ... Читать дальше »

Просмотров: 1359 | Добавил: 329 | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

Люстри на сьогоднішній день досить популярні. І багато людей, побудувавши будинок, купивши квартиру або просто зробивши ремонт в своїй оселі, подумують над питанням як вибрати люстру. Адже без неї ні як не обійтися. 

У наш час, можна знайти масу рекомендацій про те, яку купити люстру, проте часто цієї інформації буває недостатньо. У цій статті ми постараємося розглянути всі ті моменти, які можуть викликати у вас труднощі при виборі люстри і перед її покупкою. 

Яку вибрати лампу для люстри 
Отже, першим ділом вам необхідно вибрати лампи для свого світильника. Виробники люстр, пропонують велику кількість світлових приладів, якими можна висвітлити весь будинок. У цих приладах можуть використовуватися такі лампи: 

розжарювання 
люмінесцентні 
галогенові 


Лампи розжарювання без су ... Читать дальше »

Просмотров: 980 | Добавил: 329 | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

Вивчення нової мови - важке завдання, але цілком здійсненне. Вивчення будь-якої мови можна розбити на чотири частини: читання, письмо, сприйняття мови на слух і розмовна мова. Якщо ви хочете вивчити англійську мову швидше, почніть з першого кроку, представленого нижче. 

Я рекомендую занн онлайн по скайпу, замовити можна тут: носитель английского языка по скайпу .
Це замінить все, навіть практику. Ви швидко все усвоїте.

1. Читайте, читайте, читайте. Одним з найпростіших кроків, які ви можете зробити, щоб швидше вивчити англійську мову, це читати якомога більше. Читайте постійно. Це збільшить ваш словниковий запас, допоможе вивчити граматику і познайомитися зі сленгом. 
Читайте комікси. Якщо ви не хочете читати дитячі книги, читайте комікси. Ви можете купити багато коміксів англійською мовою в книжкових ... Читать дальше »

Просмотров: 1328 | Добавил: 329 | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

Хочеш знати, яким має бути твоє ідеальне випускне плаття? Читай цей матеріал від наших стилістів - і ти завжди будеш знати, на що звертати увагу при виборі важливого для себе вбрання. 
До випускного вечора, з урочистим врученням так званого атестата зрілості, залишаються лічені дні. А значить, в гонку за найкрасивішим випускним платтям пора включатися і тим, хто обожнює все робити в останній момент. Спеціально для тебе Rent A Brand підготував ємний, але максимально корисний гід по тому, як вибрати дійсно гідний наряд для випускного. Дотримуючись наших радою, ти неодмінно підбереш ідеальний образ, не витративши при цьому багато часу на безглузді примірки того, що тобі не йде. Отже, приступимо. 
Знання себе, свого тіла і індивідуальних особливостей і компліментарних твоєї зовнішності кольорів і фасонів дуже полегшує життя при виборі будь-якого наряду, а не тільки випускної сукні. 

Найкращі плаття ви знайдете тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1189 | Добавил: 329 | Дата: 19.09.2014 | Комментарии (0)

Не секрет, що обробка стін шпалерами найбільш популярний спосіб оформлення стін в будинках і квартирах. Інтер'єр квартири або будинку багато в чому залежить від того наскільки правильно підібрані до нього шпалери. Адже в кожному конкретному випадку потрібно вибрати відповідний задуманому проекту вид шпалер. Як вибрати шпалери? 

При виборі шпалер слід приділити особливу увагу наступним факторам. 

- Якість поверхні стін. Якщо стіни мають які-небудь нерівності - це вимагає пильної уваги. Різні шорсткості і опуклості можна приховати за допомогою шпалер з об'ємним або абстрактним малюнком, що не вимагають стикування. Вибір шпалер для рівних стін може бути обмежений лише вашою фантазією або гаманцем. Для виступаючих місць, балок або ніш рекомендується вибирати шпалери яскравих забарвлень або з малюнком. 

Купляти шпалери я рекомендую тут: об ... Читать дальше »

Просмотров: 1061 | Добавил: 329 | Дата: 19.09.2014 | Комментарии (0)

По-перше, потрібно взяти до уваги тип будівлі, яке необхідно покрити тим чи іншим матеріалом. Для підсобного приміщення, приватного літнього будинку на дачній ділянці або котеджу для постійного проживання потрібні зовсім різні характеристики покриття. 

По-друге, обраний матеріал повинен точно відповідати конфігурації даху будівлі. Якщо на плоскій покрівлі можна застосувати один вид покриття, то похилий ухил або ж складна дах вимагають використання покрівельних елементів з іншими перевагами і достоїнствами. 

По-третє, при виборі того чи іншого виду покриття необхідно враховувати мінімальний і максимальний терміни його використання. Велику роль відіграє і вага, яким володіє покрівельна конструкція. Більш важкі покриття вимагають більш частої обрешітки. Крім того, деякі споруди можуть просто не витримати великої ваги покрівлі. Тому, вибираючи той чи інший матеріал для покриття даху, потрібно оцінити сама будівля, щоб дах і ... Читать дальше »

Просмотров: 1411 | Добавил: 329 | Дата: 17.09.2014 | Комментарии (0)

Стільниковий полікарбонат - це листовий пластик, всередині якого порожнисте простір, розділене ребрами ресткості на повітряні камери. 

В даний час, цей матеріал знаходить широку сферу застосування в будівництві та архітектурі, сільському господарстві, рекламі, дизайні та в інших областях. 

Але чи весь пропонований виробниками матеріал однаково гарний? Як вибрати якісний стільниковий полікарбонат, який прослужить довгі роки?

При виборі матеріалу, зверніть увагу на найважливіші фактори, що впливають на якість і термін служби стільникового полікарбонату: 

1.Толщіна і вага стільникового полікарбонату. 

Найбільш важливою характеристикою листа стільникового полікарбонату, що вказує на щільність матеріалу, є вага одного квадратного метра. 

Найчастіше, виробники намагаються знизити собівартість листа за рахунок маси стільникового полікарбонату і випускають матеріал, полегшений на 10-20%, а іноді і 30% в порівнянні з но ... Читать дальше »

Просмотров: 1479 | Добавил: 329 | Дата: 16.09.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 61 62 63 64 65 ... 76 77 »
Сделать бесплатный сайт с uCoz