Пятница, 10.05.2024, 11:21
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання

МОСКВА, 27 листопада. Міністерство освіти і науки планує ускладнити правила отримання водійських прав на території Росії. За інформацією "Известий", згідно з новими вимогами, майбутнім водіям доведеться не тільки провести більше годин за партою і за "бубликом", а й навчитися контролювати свої емоції.
Згідно з новими правилами, майбутнім водіям доведеться пройти три навчальних циклу: базовий, спеціальний та професійний (при необхідності ведення вантажних і транспортних перевезень). Встановлюються зразкові програми професійного навчання водіїв транспортних засобів за 10 категоріями і шести підкатегоріями. Вперше вводяться окремі норми навчання для категорії М - мопед або скутер. Такі права можна буде отримувати з 16 років. Підліткам потрібно буде пройти 100 годин теоретичних занять і наїздити 16-18 годин практики. Введено та спеціальні підкатегорії для неповнолітніх у категоріях В (легкові автомобілі) і С (вантажні машини і автобус ... Читать дальше »

Просмотров: 480 | Добавил: 329 | Дата: 18.01.2015 | Комментарии (0)

Вибір підлогового покриття для будинку або квартири один з найважливіших етапів у створенні дизайну інтер'єру. Колір і фактура статі мають величезний вплив на загальне враження і можуть відігравати вирішальну роль у визначенні іміджу всього об'єкта.
Зараз, крім таких класичних підлогових покриттів як натуральний камінь або паркет, широке застосування отримала плитка для підлоги. Сучасні технології дозволяють надавати їй різноманітні фактури, імітувати натуральний камінь і навіть передавати фактуру деревних порід.
Існує кілька видів плитки для підлоги. Це керамічна плитка і керамограніт.

Обираєте плитку на підлогу?! Тоді вам сюди: Плитка Интеркерама.
Тут ви зможете обрати та придбату плиту за доступними цінами.

Керамічна плитка може мати глазуровану поверхню або поверхню з частково зірваним глянцем (така поверхня цікава своєю фактурою, оскільки поєднує в собі відображають і мато ... Читать дальше »

Просмотров: 576 | Добавил: 329 | Дата: 18.01.2015 | Комментарии (0)

Кардшаринг - це спеціальна послуга, яка надає вам максимум розваг і свободи, при цьому ви платите демократичну ціну.
Для багатьох кардшаринг сприймається, як порожня трата часу і грошей. Але давайте розберемося: чи так це насправді.

Переважна більшість скептиків вважає, що підключити кардшаринг - це ціла справа. Це - складний і трудомісткий процес. Проте в реальності виявляється все з точністю до навпаки. Все, що вам необхідно, щоб реалізувати цю мету - наявність комп'ютера або електронного гаджета, підключеного до Інтернету. Це може бути планшет, ноутбук, або нетбук. Наступне становить - угода з кардшаринг-сервером, який бере на себе зобов'язання по підключенню, активації і підтримці кардшаринга. Вибір багатьох користувачів - кардшаринг тест нтв+. На даному інтернет-ресурсі вони знайшли масу корисної інформації про цінову політику кардшаринга і якості ... Читать дальше »

Просмотров: 508 | Добавил: 329 | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

В наше время у каждого есть банковская карта а часто и не одна.
Это универсальная вещь с помощью которой можно рассчитываться или просто держать на ней свои сбережения.
Но когда дело доходит до кредиты то часто это становится совсем не выгодно и приходится отказываться от этого удовольствие.
Но есть еще и онлайн сервисы позволяющие взять кредиты у любого банка на выгодных условиях. Процент отказов минимален, так скорее всего вам выдадут кредит.
Таких компаний сегодня не мало,
вы найдете их здесь: Срочный займ на карту.
Здесь вы узнаете больше об онлайн кредиты и найдете список найбульш надежных компаний предоставляющих цу услугу.

Просмотров: 568 | Добавил: 329 | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

Ортопеди і педіатри рекомендують купувати першу взуття, коли дитина починає стояти самостійно протягом 10-15 хвилин.

Вибір дитячого взуття для самих маленьких:
Вибір і примірка дитячого взуття зазвичай перетворюється в проблему для мам - малюки в основному непосидючі, а довге перебування в магазині і підбір відповідної за розміром взуття може призвести до капризів і плачуть. Тому краще вдома, в ігровій формі, пофарбувати ніжку дитини аквареллю і віддрукувати на аркуші паперу, вирізати вийшла ніжку і взяти з собою у взуттєвий магазин. Там, приклавши вирізаний трафарет до устілки черевика, можна визначити, чи підійде ця взуття малюкові чи ні.

Обираєте взуття?! Тоді вам сюди: алиэкспресс хвасты.
Інтернет магазин у якими ви знайдете взуття високої якості за доступними цінами.

Зверніть увагу, що між пальчиками дитини і носком ... Читать дальше »

Просмотров: 1077 | Добавил: 329 | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

У Росії, як відомо, дві біди, і якщо з першої боротися неможливо, то рішення другої цілком і повністю в наших руках, особливо, якщо мова йде про під'їзних дорогах, що ведуть до дачних селищ і садовим товариствам.

Тут, до речі, проблеми зустрічаються найчастіше, і якщо по заміських трасах їздити ще сяк-так можна, то звернувши з них на дачний путівець, відразу ж починаєш шкодувати, що в твоєму розпорядженні немає гусеничного всюдихода.

Причому найчастіше грунтові або гравійні дороги знаходяться в такому жахливому стані, що навіть щорічний ремонт не допомагає хоч якось виправити ситуацію - щоосені дачники по всій країні закладають ями, використовуючи для цього камені, цегла або брили цементу, але кожну весну вони з'являються знову і саме в тих же місцях.

Потрібна дорога?! Зверніться сюди: ... Читать дальше »

Просмотров: 1168 | Добавил: 329 | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

Останнім часом на ринку комерційної нерухомості ситуація складається так, що середні і великі компанії, в основному, намагаються вдаватися до власних ресурсів для пошуку своєї компанії з нерухомості ...


Але, все ж, спочатку за інформацією з нерухомості багато компаній звертаються в агентства нерухомості.
Звернення в агентство нерухомості відбувається не за послугами пошуку, оформлення та супроводу угод, а з метою отримання інформації по об'єктах нерухомості, щоб зробити все далі самостійно.

Обираєте комерційну нерухомість?! Тоді вам сюди: недвижимость в Испании.
Зручний пошук та широкий вибір нерухомості за доступною ціною.

Дуже часто така ситуація виникає з вини агентств нерухомості - при зверненні до деяких з них, дійсно, просто важко знайти нерухомість. ... Читать дальше »

Просмотров: 1147 | Добавил: 329 | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

Мінрегіон відзвітував про підсумки реалізації держпрограми по сприянню переселенню співвітчизників за 2013 рік. Як свідчить доповідь, представлений в міністерстві напередодні, найбільше хочуть переїхати до Росії громадяни Узбекистану, Казахстану і Молдови.

Хочете переїхати в Казахстан але не знаєте як перевезти речі?!
Тоді вам сюди: перевозка грузов.
Тут вам допоможуть перевезти все швидко та не дорого.

За 2013 в рамках державної програми зі сприяння переселенню співвітчизників до Росії переїхали 36,8 тис. Осіб, у той час як міністерством була задана планка 25 тис. Чоловік. Однак у порівнянні з 2012 роком кількість переселенців зменшилася майже в два рази: в позаминулому році в Росії переїхали майже 63 тис. Співвітчизників. У 2011 році ця цифра дорівнювала 31,5 тис., Починаючи же з 2007 року, коли ця ... Читать дальше »

Просмотров: 1062 | Добавил: 329 | Дата: 05.01.2015 | Комментарии (0)

Дитяча кімната - це місце, в якій малюк росте, розвивається, проводить багато часу. Тому кімната вашої дитини повинна бути не тільки симпатичною і затишною, але ще й такий, щоб дитина змогла відчувати себе в ній комфортно. Залежно від того, як облаштована кімната, залежатиме дозвілля вашого чада. Тому кожен куточок повинен бути ретельно продуманий.

Облаштовуючи дитячу кімнату, батьки повинні задуматися про всю меблів. Відмінно, якщо у дитини є шафа, де окремо зберігаються його речі або комод, що теж дуже зручно. Але слід подумати наперед про письмовому столі. Адже наші діти, ще, будучи маленькими, люблять малювати, майструвати щось, а вже в шкільному віці стіл необхідний для навчання.

Потрібен письмовий стіл?! Тоді вам сюди: письменный стол.
Широкий вибір письмових столів різних розмір ... Читать дальше »

Просмотров: 1087 | Добавил: 329 | Дата: 05.01.2015 | Комментарии (0)

У буденні вечори занадто яскраве світло може викликати відчуття дискомфорту і роздратування. Тому для затишного дозвілля після важкого робочого дня ідеально підійдуть настінні світильники.

1. Для спальні.

Вибір світильника для спальні - справа в крайньому ступені відповідальне, але не важке. Розглядаючи бра в кімнати відпочинку, потрібно звернути увагу на шнур. Краще буде, якщо вимикач розміститься в зоні доступу, щоб не доводилося вставати з ліжка. Також хорошим варіантом будуть бра з регулятором світності.

2. Для читання.
Найкраще висвітлення для читання дають світильники з білими матовими плафонами. Світло у таких бра більш м'який і не так сильно втомлює очі. Крім цього, непоганим варіантом будуть плафони зеленого кольору, який має седативний ефект і розслабляє зорові нерви.


3. На подзеркальник ... Читать дальше »

Просмотров: 1020 | Добавил: 329 | Дата: 30.12.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 58 59 60 61 62 ... 76 77 »
Сделать бесплатный сайт с uCoz