Суббота, 27.04.2024, 16:47
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Декабрь » 29 » Як вибрати будинок
23:49
Як вибрати будинок

Бажання жити за містом народжується з кількох причин. По-перше, переїзд з міської квартири в свій будинок може вирішити проблему нестачі житлової площі. По-друге, проживання в сільській місцевості робить позитивний вплив на здоров'я та психо - емоційний стан людини. По-третє, якщо біля будинку є присадибна ділянка, можна зайнятися вирощуванням квітів, овочів, плодових дерев і чагарників.
 
Вибрати будинок для постійного проживання - завдання далеко не найпростіша.
 
Перш за все, необхідно визначити, на якій відстані від міста хотілося б придбати житло. Чим ближче, тим дорожче коштують будинку. Найчастіше вибір падає на 30-ти кілометрову зону, щоб при необхідності не витрачати багато часу на поїздки в місто. Потім потрібно подумати, в якому населеному пункті Вам хотілося б проживати: у великому селищі, в невеликому селі чи, може, взагалі відокремлено від людей. Тут треба зауважити, що чим більший населений пункт, тим розвиненіша інфраструктура краще під'їзна дорога і напевно є громадський транспорт. Але якщо у Вас свій автомобіль, то при наявності хорошої дороги, проживати можна і в малонаселених місцях.

Обираєте житло?! Тоді вам сюди: http://home-vs.com/sale-living-estate.html.
Великий вибір житла за доступними цінами.
Кожен знайде собі підходяще.
 
Наступним крок - це вибір самого будинку. І тут треба визначити критерії, за якими цей вибір буде здійснюватися. З якого матеріалу побудований будинок, яка його площа, скільки йому років, чи є присадибна ділянка і яка загальна ціна.
 
Якщо за описом власника будинок Вас зацікавив, необхідно з'їздити і зробити ретельний його огляд. Ось тут треба бути дуже уважним. Під'їжджаючи до будинку, оцініть стан дороги, наявність магазинів та інших об'єктів, сам населений пункт, в якому, можливо, Вам доведеться жити. Тепер погляньте на сам будинок, яке враження на вас справляє зовні сама будова, ділянка, паркан і т.д. Це допоможе вам скласти свою думку про нинішні власників будинку.
 
Якщо будинок Вам сподобався, попросіть показати і ретельно перевірте свідоцтва про право власності на сам будинок і на присадибну ділянку, а так само перегляньте домову книгу, де вказано, хто прописаний в цьому будинку. Встановивши юридичного власника, перевірте документи і в нього. Не соромтеся попросити квитанції на оплату комунальних послуг та електроенергію. По-перше, Ви будете точно знати, скільки доведеться щомісяця платити, а по-друге, чи немає заборгованості з оплати.
 
Якщо про умови покупки будинку Ви домовилися, то наступним кроком буде підготовка до оформлення угоди. Бажано скласти попередній договір купівлі-продажу. Для супроводу угоди і підготовки всіх документів краще звернутися за допомогою до фахівця в ріелторські або юридична агентство.

Просмотров: 1124 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz