Воскресенье, 05.05.2024, 18:51
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Январь » 10 » Як вибрати дитяче взуття?
20:05
Як вибрати дитяче взуття?

Ортопеди і педіатри рекомендують купувати першу взуття, коли дитина починає стояти самостійно протягом 10-15 хвилин.

Вибір дитячого взуття для самих маленьких:
Вибір і примірка дитячого взуття зазвичай перетворюється в проблему для мам - малюки в основному непосидючі, а довге перебування в магазині і підбір відповідної за розміром взуття може призвести до капризів і плачуть. Тому краще вдома, в ігровій формі, пофарбувати ніжку дитини аквареллю і віддрукувати на аркуші паперу, вирізати вийшла ніжку і взяти з собою у взуттєвий магазин. Там, приклавши вирізаний трафарет до устілки черевика, можна визначити, чи підійде ця взуття малюкові чи ні.

Обираєте взуття?! Тоді вам сюди: алиэкспресс хвасты.
Інтернет магазин у якими ви знайдете взуття високої якості за доступними цінами.

Зверніть увагу, що між пальчиками дитини і носком черевика повинен залишатися приблизно 1 сантиметр вільного місця.
Крім довжини дитячого взуття також важлива і її ширина. Для дітей вона буває трьох видів: вузька, середня і широка. Щоб дізнатися повноту стопи дитини, потрібно виміряти її найширше місце за допомогою сантиметра. Не беріть узковат взуття з надією на те, що вона розноситься - поки дитина буде її «розношувати» його нога виросте ще більше. Крім того, зараз є досить великий вибір універсальної дитячого взуття на липучках - купуючи її, ви зможете самі регулювати повноту черевика, необхідну дитині. Купуючи взуття своєму малюкові, пам'ятайте, що до 6-7 років у нього достатньо швидко зростає ніжка - кілька сантиметрів на рік. Тому не варто купувати йому занадто багато взуття - в наступному сезоні, швидше за все, вона буде йому мала.

Вибір дитячого взуття для школярів:
В першу чергу звертайте увагу на якість дитячого взуття та її зручність. Обов'язково радьтеся з дитиною, нехай він сам вибере найбільш вподобану йому модель - часто вже зі школи діти мають свій смак і уявлення про прекрасне, тому не намагайтеся нав'язати йому свою думку.

І все ж, на який вік ви б не вибирали дитяче взуття, звертайте увагу на наступні критерії її відбору:

Зручність. Взуття не повинна стискати дитячу ніжку, краще уникати взуття з вузькими носами, щоб дитина могла вільно ворушити пальцями.

Відповідність розміру взуття нозі дитини - це потрібно для того, щоб дитяча стопа розвивалася правильно.

Матеріал, з якого виготовлена дитяче взуття, повинен бути натуральним. Це може бути натуральна шкіра, природний текстиль (бавовна, шерсть і т. П.), Водонепроникний матеріал з ефектом «дихання».

Устілка в дитячого взуття повинна добре вбирати вологу і бути зроблена з натурального матеріалу (шкіра, текстиль), а задник повинен добре облягати п'яту і фіксувати її.

Сама взуття не повинна бути важкою, т. К. Це призводить до стомлюваності ніг.

Надійність фірми-виробника. Зазвичай, хороші фірми дорожать своєю репутацією і не продаватимуть неякісне взуття.

Ціна. На пошиття якісного дитячого взуття виробник витрачає не на багато менше коштів, ніж при пошитті взуття для дорослих, тому занадто низька ціна, швидше за все, буде вказувати на те, що вона неякісна.

Просмотров: 1076 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz