Суббота, 21.09.2024, 03:56
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Декабрь » 30 » Як вибрати настінний світильник, 5 порад
23:30
Як вибрати настінний світильник, 5 порад

У буденні вечори занадто яскраве світло може викликати відчуття дискомфорту і роздратування. Тому для затишного дозвілля після важкого робочого дня ідеально підійдуть настінні світильники.

1. Для спальні.

Вибір світильника для спальні - справа в крайньому ступені відповідальне, але не важке. Розглядаючи бра в кімнати відпочинку, потрібно звернути увагу на шнур. Краще буде, якщо вимикач розміститься в зоні доступу, щоб не доводилося вставати з ліжка. Також хорошим варіантом будуть бра з регулятором світності.

2. Для читання.
Найкраще висвітлення для читання дають світильники з білими матовими плафонами. Світло у таких бра більш м'який і не так сильно втомлює очі. Крім цього, непоганим варіантом будуть плафони зеленого кольору, який має седативний ефект і розслабляє зорові нерви.


3. На подзеркальник.
Невелике бра - неодмінний атрибут підсвічування трюмо, трельяжа або піддзеркальника. Для наведення щоденної краси підійде пара симетрично розташованих світильників з матовим абажуром і лампочками невисокої потужності. Зайве потужні лампи дадуть відблиски на дзеркалі і неприродну підсвітку особи.

4. Для підсвічування.
Для підсвічування будь-якого об'єкта, будь то картина, статуетка або ваза, краще підбирати пару світильників. Абажури бра повинні бути матовими, - це дозволить уникнути виблискування і спотворення кольорів. При цьому лампочки також повинні мати матове покриття і малу потужність.

5. Хитрощі інтер'єру.

Невеликі настінні світильники - хороший спосіб візуально розширити простір приміщення, а також підняти або опустити стелі. Для розширення рекомендується повісити в ряд кілька бра. Підняти стелю допоможуть світильники з вертикальним, розширюється вгору плафоном. Опустити - бра з плафоном, розширюється до низу.

Вибираючи настінний світильник, не варто забувати про те, що бра повинні гармоніювати за кольором і стилю з дизайном простору, в якому Ви хочете їх помістити. А також дизайном меблів, якщо Ви вішаєте світильники для підсвічування.

Тепер перейдемо до конкретного вибору та покупки світильника.
Я рекомендую замовляти світильик тут: www.lampa.kiev.ua.
Тут широкий ассортимент, зручний пошук, фільтрація. 
Все розбито по категоріях. 
Та головна перевага в тому, що є повна інформація про всі світильники у деталях. Також перевагами є висока якість усього товару, легке замовлення, швидка доставка і звісно ж ціна.
Переходіть на сайт та обирайте.

Якщо залишились запитання, запитуйте у коментарях.

Просмотров: 1038 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz