Понедельник, 29.04.2024, 04:25
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Сентябрь » 12

На сьогоднішній день вибір ванній - особливий трудомісткий процес. Це обумовлено широким асортиментом сучасної сантехніки. Як не заплутатися серед цього достатку і підібрати те, що дійсно необхідно і те, що буде відповідати всім вимогам? Про це та багато іншого йтиметься далі.

Яку ванну вибрати: сталь, чавун або акрил?

Сучасний ринок сантехнічних виробів представлений у величезному асортименті. На сьогоднішній день будь-який спеціалізований магазин зможе запропонувати клієнту як мінімум 10-15 видів ванн. Перше, що відрізняє одну модель від іншої, це, звичайно, матеріал, з якого виготовлено виріб.

Сучасні ванни виробляються з наступних матеріалів: сталь, чавун і акрил. При виборі ванни багато хто задається питанням, який матеріал віддати перевагу. Насправді, всі перераховані матеріали ідеально підходять для виготовлення ванн ... Читать дальше »

Просмотров: 701 | Добавил: 329 | Дата: 12.09.2016 | Комментарии (0)

Взявшись за ремонт, ми часто стикаємося з проблемою, пов'язаною з вибором керамічної плитки. Дуже складно з усього її широкого асортименту вибрати дійсно якісний і потрібний товар.

Великий вибір керамічної плитки найвищої якості вам може надати СтоунЛюкс. Там ви зможете не тільки знайти хорошу плитку, але і отримаєте практичні поради та рекомендації, що стосуються її вибору.

Малюнки на упаковці з плиткою

Залежно від того, що намальовано на упаковці, вже можна здогадатися про призначення плитки:

сніжинка означає, що плитка стійка до низької температури;
ступня позначає плитку для підлоги, той же малюнок, але злегка заштрихован свідчить про високу зносостійкості плитки;
зображення руки означає, що перед вами настінна плитка і т.д.
Стираемость і вологостійкість плиткових виробів.

Вибираєте ... Читать дальше »

Просмотров: 687 | Добавил: 329 | Дата: 12.09.2016 | Комментарии (0)

Для тих, хто хоче модно одягатися, але при цьому не занадто витрачатися, і призначається оптова база секонд хенд. Багато людей не дуже добре сприймають покупку речей, які вже хто - то носив. Але, основне населення, причому зовсім не бідне, а навіть з дуже хорошим достатком, одягається саме в таких магазинах, тому що тут можна знайти такі ексклюзивні речі, яких немає і не буде у вітчизняних магазинах, а тим більше на ринках.

У магазинах секонд - хенд можна зустріти речі самих різних розмірів, для будь-якого віку і статі, стилю і виходу. Тут є джинси і класичні брюки, светри і футболки, білизна і верхній одяг, взуття, іграшки, постільну білизну, книги. Все це придбати можна практично за копійки. Причому одяг не обов'язково ношений, цілком реально знайти що - небудь з оригінальним цінником з цього дорогого салону або биркою виробника. І т ... Читать дальше »

Просмотров: 658 | Добавил: 329 | Дата: 12.09.2016 | Комментарии (0)

Щоб такого не сталося, розглянемо більш докладно основні типи і класифікації міжкімнатних дверей не тільки за функціональним призначенням, а також за типом матеріалу і дизайну виконання. А далі, озброївшись тільки необхідною і потрібною інформацією вирішимо, які міжкімнатні двері краще вибрати, причому зробити це правильно, виходячи не тільки з своїх переваг, але і керуючись основними правилами.

Як вибирати двері міжкімнатні, грунтуючись на її функціональне призначення

Звичайно ж, існує безліч різновидів дверей. У радянські часи майже всі двері були стандартними, з однаковими ручками і однакових розмірів. Але зараз інші часи, у покупця завжди є вибір. Розглянемо основні типи міжкімнатних дверей, грунтуючись на їх функціях. Ось лише деякі з них:

Розкривні міжкімнатні двері

Класичний і найпоширеніший тип міжкімнатних ... Читать дальше »

Просмотров: 666 | Добавил: 329 | Дата: 12.09.2016 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz