Среда, 24.04.2024, 06:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Сентябрь » 12 » Як вибрати ванну?
22:53
Як вибрати ванну?

На сьогоднішній день вибір ванній - особливий трудомісткий процес. Це обумовлено широким асортиментом сучасної сантехніки. Як не заплутатися серед цього достатку і підібрати те, що дійсно необхідно і те, що буде відповідати всім вимогам? Про це та багато іншого йтиметься далі.

Яку ванну вибрати: сталь, чавун або акрил?

Сучасний ринок сантехнічних виробів представлений у величезному асортименті. На сьогоднішній день будь-який спеціалізований магазин зможе запропонувати клієнту як мінімум 10-15 видів ванн. Перше, що відрізняє одну модель від іншої, це, звичайно, матеріал, з якого виготовлено виріб.

Сучасні ванни виробляються з наступних матеріалів: сталь, чавун і акрил. При виборі ванни багато хто задається питанням, який матеріал віддати перевагу. Насправді, всі перераховані матеріали ідеально підходять для виготовлення ванн і мають свої достоїнства. Сказати, що, наприклад, сучасна ванна з акрилу краще класичної чавунної можна, тому що у обох є як свої переваги, так і недоліки. Одним до душі сталеві ванни, іншим чавунні, а третім - акрилові. Спробуємо розібратися, що представляють собою кожен з представлених варіантів.

Великий вибір якісних ванн за доступними цінами ви знайдете тут: большой выбор ванн в Днепропетровске.

Як вибрати сталеву ванну?

На сьогоднішній день дана різновид сантехнічної меблів є найпопулярнішою. Її високий попит обумовлений низькою ціною, яка в порівнянні з іншими видами ванн є найбільш доступною. В середньому придбати таку ванну можна за 3000 - 4000 рублів. Однак прийнятна ціна - не єдина перевага ванни зі сталі. Істотною перевагою даного варіанту є його незначну вагу. При товщині стінок 3 мм сталева ванна важить близько 30 кг, що значно менше, ніж, наприклад, вага чавунної ванни.

Поряд з достоїнствами сталевих ванн існують і недоліки, найістотнішим з яких є висока тепловіддача. Іншими словами, вода в такій ванні досить швидко остигає. У зв'язку з цією особливістю вже після 15 хвилин прийому водних процедур доведеться додавати теплу воду. Ще одним не найприємнішим моментом використання ванни із сталі є гучний звук, який з'являється в момент наливання в неї води. У більшості випадків цей неприємний звук чути навіть в сусідніх кімнатах. Однак даний недолік можна дозволити. Для цього буде потрібно придбати кілька гумових прокладок або спеціальний гумовий килимок.

Якщо ви зупинили свій вибір на сталевий ванній, то особливу увагу при її покупці слід звернути на товщину стінок, які безпосередньо впливають на надійність виробу в цілому. Справа в тому, що занадто тонкі стінки можуть стати результатом того, що в процесі використання ванни вона може просто прогнутися і деформуватися.

Ще один момент, на який варто звернути увагу - це покриття ванни. Як правило, більшість сучасних моделей пофарбовані емалевої фарбою. Однак емаль емалі ворожнечу. Тому ще в процесі вибору слід гарненько придивитися до того, наскільки добре забарвлена ​​внутрішня частина ванни, а також звернути увагу, чи немає яких-небудь пошкоджень (відколів, подряпин та ін.), Які можуть позначитися на терміні експлуатації. Радимо віддавати перевагу на користь глянцевих поверхонь, які не притягають пил. Такі ванни є найбільш практичними в експлуатації, тому що прекрасно чистяться без використання якихось спеціальних засобів.

Просмотров: 700 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz